E3 2009: Space Marine érdekességek, látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 4.
  • Hír
Link másolása
A Relic Entertainment munkatársai zárt ajtók mögött beszéltek új játékukról, a Warhammer 40.000: Space Marine-ről - a legfrissebb infókért olvass tovább!
A Relic Entertainment munkatársai zárt ajtók mögött beszéltek új játékukról, a Warhammer 40.000: Space Marine-ről - a legfrissebb infókért olvass tovább!



A Dawn of War játékokról is ismert csapat most akció-szerepjátékon dolgozik, amely szintén a közkedvelt Warhammer 40.000 univerzumban játszódik. A játékban egy általunk kreált űrgárdistát alakítunk majd, aki bajtársaival igyekszik kiszorítani az orkokat a gárdisták egy kulcsfontosságú bolygójáról, ahol fegyverzetüket állítják elő. A főszerepet természetesen a harc kapja, a vér folyni fog, a csontok törnek majd, tehát lesz brutalitás - mindez a - már korábban is látott - E3-as trailerből is leszűrhető, amelyben a játék motorjával készült jeleneteket láthatunk. Számos eszköz áll majd rendelkezésünkre csonkításra, lapításra és lyukasztásra: a közelharc során számos láncfűrészes kard és elektromos kalapács, míg tüzelésre különböző pisztolyok és gépfegyverek közül válogathatunk majd. Szerepjátékról lévén szó, karakterünk erejét, támadási és védekezési képességeit fejleszthetjük a játék során. Egyelőre csak az orkok szerepelnek a játékban a gárdisták mellett, a készítők szerint viszont ez még változhat a PS3-as és X360-as fejlesztések befejezéséig.
2.
2.
K.G.
Már mint Nintendo DSre? Valamit benéztél, nem?
1.
1.
K.G.
Nagyon szép, hangulatos. Még bármi lehet belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...