E3 2009: Tüntetnek a Dante's Inferno ellen

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A sok bejelentés mellé jutott még más meglepetés is az idei E3-ra, ugyanis a napokban tüntetők is megjelentek a kiállításon, hogy a Dante's Inferno ellen tiltakozzanak.
A sok bejelentés mellé jutott még más meglepetés is az idei E3-ra, ugyanis a napokban tüntetők is megjelentek a kiállításon, hogy a Dante's Inferno ellen tiltakozzanak.



A tüntetők szerint az Elektronikus Antikrisztus (nem vicc, ott van a plakáton!) új játéka, a Dante's Inferno nem tartja tiszteletben a bibliát és a keresztény hitet, meg egyébként is mennyire erőszakos a játék, s olyan nincs, hogy valaki elhagyja a poklot és közben fegyverként használja a keresztet. "Úgy döntöttünk eljövünk ide, hogy az egész világ tudomást szerezzen minderről, mielőtt a játék még boltokba kerülhetne" - nyilatkozta Cherry Adams, a tüntetés szervezője. Vélemény?
87.
87.
Seligen
Ingyenreklám.

Eddig baromira nem érdekelt a játék, de ezután vetek rá egy pillantást!

:)
86.
86.
OldM4n
Kedves X-master! A te istened egy fára szögezve halt meg. Az enyémnek kalapácsa van. Összeraktad?



Az AC egy iszonyú jó játék, rengeteg (történelmileg korrekt) karakterrel, helyszínnel, stb, ha akarod újrajátszhatod a történelmet. A kereszteseket meg inkább hagyjuk, profi tömeggyilkosok voltak egytől egyig, egyetlen könnycseppet nem ejtek egyikért sem. (Kivéve Hugh de Payens, de az más tészta, de azt is csak Fülöp miatt sajnálom.)

Ajánlott irodalom: Történelem ie 5.000-től napjainkig.
85.
85.
Tilla25
Ez jó. Ezek az öregasszonyok is a pokol tüzén fognak elégni hiába tiltakonak ellene. Na jó, ez durva volt de ök is az EA játék céget átkozák az anti cristus nevével. Ez az egész kereszténységi vallás is csak az eröszakról szól, föleg a biblia. Rühelem azt a képmutató vatikánt, ha valakinek más a véleménye egyböl megtámadják. Én egyátalán nem hiszek istenbe és sem az egyházba. Hopszi az ilyen kijelentésekért meg feszitik az embert.
84.
84.
jeti93
Hát X-Masterkém, te egy nagyon buta vallásos ember vagy. A játékélmény 10-ből 9.5, a grafika 10 ből 8.5 és a hangulat 10 ből 11. Tudod nem mindenki annyira vallásos, hogy azokat a keresztes lovagokat sajnálja megölni EGY JÁTÉKBAN, akik maguk is több 100, talán több 1000 embert nyírtak ki. Amúgy látszik, hogy nem is értetted a történetét, mert akkor ezt semminek vennéd, ugyanis az AC arra épül, hogy az EGÉSZ keresztény egyház, egy hazugságon alapul, és minden csoda amire azt hitték, hogy létezik, egy kis gömnbek köszönhető, ami arra való, hogy aki belenéz, az elhiszi azokat a dolgokat, amit az az ember akar, akinek a tulajdonában van a gömb.

(Gondolom akkor nem sírt a pofád, amikor a COD 4-ben kellett írtani az arabokat)
83.
83.
X-Master
Még hozzáfűzném: Az egész ASSassins Creed egy kupac szart nem ér, tipikus mai high-end játék: 5*-os grafika, nulla hangulat és egy gyönge 2-es játékélmény.
82.
82.
X-Master
Ezt a játékot nem ismerem nagyon, de nálam az ASSassins Creed csapta ki a biztosítékot; Mit képzelnek azok a franciák, akik elvették MAGYARORSZÁG 2/3-át, hogy egy arab bérgyilkossal irtsuk a keresztes lovagokat!
81.
81.
darkgoku
Szánalmas, nemhiszem hogy bárkinek is változtatna a vallással kapcsolatos véleményén egy játék és mi a baj vele? Ha Hollywood megteheti az EA miért ne?
80.
80.
KD
79.
79.
Doc.
amugy kiderült hogy az egész megvolt szervezve és ez csak egy reklámfogás a játékhoz
78.
78.
Revan89
Nem hiszem, hogy az EA különösebben figyelembe venne pár unatkozó tűntetőt, szerintem tuti kiadják a játékot.
77.
77.
sci21
iszonyatosan nagy baromság ez szerintem, sőt szánalomra méltó:)
76.
76.
Eragon1993
Azért remélem ennek a pár b@lf@sznak a tiltakozása ellenére kiadják mert ahogy néztem nagyot fog ütni. (főleg ps3-on(HD)
75.
75.
junker95
land of hipocrisy ... jol mondod terence...amugy meg nem az a poén h johhnyka egy bukott cs party után elföldeli aput meg anyut...hanem az hogy apuci pump shotit tart otthon a szekrényben...
74.
74.
Öcsee
Én személy szerint mindig is gyülöltem az egyházat,ugyan olyan mint a kormány(kizsákmányoló)!Vegyünk csak 1 példát a múltból : egyházi tized a jobbágyoktól!Szerintem unatkoznak csak.
73.
73.
terenceHill
Amerikában, ha nem tudsz semmit, akkor legyél híres, abból is meglehet ott élni (többnyire).

Ezek csak híresek akarnak lenni, hogy felismerjék őket. Persze, ha tényleg nincs megrendezve, mint ahogy előttem írták.

Ha meg komolyan gondolják, akkor meg diliházban a helyük. Ma már nem így működik a világ, hogy a papok istenek is egyben. A Pénzesek telibe*arják az egész hívősdit, csak képmutatás megy egész Amerikában
72.
72.
MLaci2009
szegény nem keresztény játokosok kicsi lelkét ki védi meg :O
71.
71.
LtGlove
Hogyan kell kis pénzből nagy felhajtást csinálni és nem túl nagy nevű játékhoz? A megmozdulás üzenete: Ez egy nagyon gonosz játék, ki ne próbáld! Eredmény: Mindeni kíváncsi lesz, hogy mi is ez:)
70.
70.
SzajmonTemplar
dilis,unatkozó öregasszonyok LOL
69.
69.
SarenArterius
Szerintem ezek az emberek nem ebben a világban élnek (legalábbis nem a 21. században). Azért tüntetnek, mert nincs jobb dolguk; lehet, hogy nem is vallásosak. Közük nincs a dologhoz. Magyarul értelmetlen az, amit csinálnak. Menjenek inkább haza és nézzenek sok tévét, attól okosodnak. Marhák.
68.
68.
Guwrovsky
Én szívesen kimentem volna tüntetni, de nem azért mert "Hell is not a game"...

Én iskolában olvastam az Isteni Színjátékot és messze a legjobban ez a költemény tetszett irodalom órán. Nagyon szép és érdekes vers, és "szerintem" egy ilyen God of War - szerű játékkal egyáltalán nem adják vissza a költemény mondani valóját...

Az EA potenciát látott ebben a környezetben, ezért csinál egy hent játékot belőle...

Az egyetlen dolog ami pozitívum a játék eddigi állásában az a képi világa (bármint ha az öldökést leszámítjuk). Nameg hogy a rendelt videóban magát az első verset olvasták fel... Engem eléggé zavar, hogy ilyen szinten viszont tiszteletlenül bánnak Dante költeményével...



Viszont amit ezek a majok csinálnak az EA ellen csak feltünési viszketegség, vagy csak simán hülyeség...
67.
67.
Obi1
54: Én eddig azt se gondoltam volna hogy a 21. században hisz még valaki olyasmiben hogy menny meg pokol.

Szerintem az általános intelligencia egyik alapfeltétele ezektől az eszméktől való elhatárolódás.
66.
66.
Petike x
61: A keresztények gyűlölködnek? És akkor mi van azokkal akik itt kommentelik hogy hogyan ölnék meg őket ezért?



54: Ez így nem teljesen igaz. Említ egyes helyeken egy "pokol" és "gyehenna" szót, de amennyit ír róla, akár örök halál állapotát is jelentheti a szó, nem feltétlenül a lángoló sátánbirodalmát, ezt az értelmét csak a mitológiai túlvilággal keveredve érte el a köztudatban. Sőt, ez a valószínűbb abból ahogy az "örök élet" egyértelműen többször is a mennyre utal, kiemelve hogy a bűnösöknek nincs örök életük. Se szenvedős, se másmilyen.
64.
64.
thynice
Ez egy vicc. Az emberek csak rosszat akarnak a másiknak. Tüntetnek a Dante pokla ellen amikor volt, van, lesz ennél még durvább játék. Painkiller, Constantin. Most csak ez a 2 név jut eszembe, de ha valakinek jut még eszébe olyan játék ami ezzel a témával foglalkozik az írja le ide.
63.
63.
esftom
EA nem fog ilyennel foglalkozni... 1.nagy bevétlük lesz 2.az a 4 ember nem váltja meg a világot. nemjárok templomba nemis fogok de ennyi erővel bele köthetek akármellyik iszlám aprítós játéba is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...