E3 2009: Tüntetnek a Dante's Inferno ellen

A sok bejelentés mellé jutott még más meglepetés is az idei E3-ra, ugyanis a napokban tüntetők is megjelentek a kiállításon, hogy a Dante's Inferno ellen tiltakozzanak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#87
Ingyenreklám.
Eddig baromira nem érdekelt a játék, de ezután vetek rá egy pillantást!
:)
#86
Kedves X-master! A te istened egy fára szögezve halt meg. Az enyémnek kalapácsa van. Összeraktad?

Az AC egy iszonyú jó játék, rengeteg (történelmileg korrekt) karakterrel, helyszínnel, stb, ha akarod újrajátszhatod a történelmet. A kereszteseket meg inkább hagyjuk, profi tömeggyilkosok voltak egytől egyig, egyetlen könnycseppet nem ejtek egyikért sem. (Kivéve Hugh de Payens, de az más tészta, de azt is csak Fülöp miatt sajnálom.)
Ajánlott irodalom: Történelem ie 5.000-től napjainkig.
#85
Ez jó. Ezek az öregasszonyok is a pokol tüzén fognak elégni hiába tiltakonak ellene. Na jó, ez durva volt de ök is az EA játék céget átkozák az anti cristus nevével. Ez az egész kereszténységi vallás is csak az eröszakról szól, föleg a biblia. Rühelem azt a képmutató vatikánt, ha valakinek más a véleménye egyböl megtámadják. Én egyátalán nem hiszek istenbe és sem az egyházba. Hopszi az ilyen kijelentésekért meg feszitik az embert.
#84
Hát X-Masterkém, te egy nagyon buta vallásos ember vagy. A játékélmény 10-ből 9.5, a grafika 10 ből 8.5 és a hangulat 10 ből 11. Tudod nem mindenki annyira vallásos, hogy azokat a keresztes lovagokat sajnálja megölni EGY JÁTÉKBAN, akik maguk is több 100, talán több 1000 embert nyírtak ki. Amúgy látszik, hogy nem is értetted a történetét, mert akkor ezt semminek vennéd, ugyanis az AC arra épül, hogy az EGÉSZ keresztény egyház, egy hazugságon alapul, és minden csoda amire azt hitték, hogy létezik, egy kis gömnbek köszönhető, ami arra való, hogy aki belenéz, az elhiszi azokat a dolgokat, amit az az ember akar, akinek a tulajdonában van a gömb.
(Gondolom akkor nem sírt a pofád, amikor a COD 4-ben kellett írtani az arabokat)
#83
Még hozzáfűzném: Az egész ASSassins Creed egy kupac szart nem ér, tipikus mai high-end játék: 5*-os grafika, nulla hangulat és egy gyönge 2-es játékélmény.
#82
Ezt a játékot nem ismerem nagyon, de nálam az ASSassins Creed csapta ki a biztosítékot; Mit képzelnek azok a franciák, akik elvették MAGYARORSZÁG 2/3-át, hogy egy arab bérgyilkossal irtsuk a keresztes lovagokat!
#81
Szánalmas, nemhiszem hogy bárkinek is változtatna a vallással kapcsolatos véleményén egy játék és mi a baj vele? Ha Hollywood megteheti az EA miért ne?
#80
KD
sok fasz....
#79
amugy kiderült hogy az egész megvolt szervezve és ez csak egy reklámfogás a játékhoz
#78
Nem hiszem, hogy az EA különösebben figyelembe venne pár unatkozó tűntetőt, szerintem tuti kiadják a játékot.
#77
iszonyatosan nagy baromság ez szerintem, sőt szánalomra méltó:)
#76
Azért remélem ennek a pár b@lf@sznak a tiltakozása ellenére kiadják mert ahogy néztem nagyot fog ütni. (főleg ps3-on(HD)
#75
land of hipocrisy ... jol mondod terence...amugy meg nem az a poén h johhnyka egy bukott cs party után elföldeli aput meg anyut...hanem az hogy apuci pump shotit tart otthon a szekrényben...
#74
Én személy szerint mindig is gyülöltem az egyházat,ugyan olyan mint a kormány(kizsákmányoló)!Vegyünk csak 1 példát a múltból : egyházi tized a jobbágyoktól!Szerintem unatkoznak csak.
#73
Amerikában, ha nem tudsz semmit, akkor legyél híres, abból is meglehet ott élni (többnyire).
Ezek csak híresek akarnak lenni, hogy felismerjék őket. Persze, ha tényleg nincs megrendezve, mint ahogy előttem írták.
Ha meg komolyan gondolják, akkor meg diliházban a helyük. Ma már nem így működik a világ, hogy a papok istenek is egyben. A Pénzesek telibe*arják az egész hívősdit, csak képmutatás megy egész Amerikában
#72
szegény nem keresztény játokosok kicsi lelkét ki védi meg :O
#71
Hogyan kell kis pénzből nagy felhajtást csinálni és nem túl nagy nevű játékhoz? A megmozdulás üzenete: Ez egy nagyon gonosz játék, ki ne próbáld! Eredmény: Mindeni kíváncsi lesz, hogy mi is ez:)
#70
dilis,unatkozó öregasszonyok LOL
#69
Szerintem ezek az emberek nem ebben a világban élnek (legalábbis nem a 21. században). Azért tüntetnek, mert nincs jobb dolguk; lehet, hogy nem is vallásosak. Közük nincs a dologhoz. Magyarul értelmetlen az, amit csinálnak. Menjenek inkább haza és nézzenek sok tévét, attól okosodnak. Marhák.
#68
Én szívesen kimentem volna tüntetni, de nem azért mert "Hell is not a game"...
Én iskolában olvastam az Isteni Színjátékot és messze a legjobban ez a költemény tetszett irodalom órán. Nagyon szép és érdekes vers, és "szerintem" egy ilyen God of War - szerű játékkal egyáltalán nem adják vissza a költemény mondani valóját...
Az EA potenciát látott ebben a környezetben, ezért csinál egy hent játékot belőle...
Az egyetlen dolog ami pozitívum a játék eddigi állásában az a képi világa (bármint ha az öldökést leszámítjuk). Nameg hogy a rendelt videóban magát az első verset olvasták fel... Engem eléggé zavar, hogy ilyen szinten viszont tiszteletlenül bánnak Dante költeményével...

Viszont amit ezek a majok csinálnak az EA ellen csak feltünési viszketegség, vagy csak simán hülyeség...