E3 2009: Csak jövőre érkezik a Project Natal

Idén már biztos nem fog megjelenni az Xbox 360 hangvezérléses, mozgásérzékelős új irányítási rendszere - jelentette be a Microsoft.
  • Írta: Daks

Kommentek

#13
2: Nem fogja lenyomni a Wii-t, mert ezeknek egyszerűen nem lesz jövője. Hardcore gamerek biztos vagyok benne, hogy nem azért vettek Xbox360-at, vagy PS3-at, hogy ne a "régi, megszokott módon játszanak vele"(akkor Wii-t vettek volna!)
Nincs semmi értelme, hogy a Wii "piacára" is be akarnak törni. Mért nem tudnak nyugton maradi?! Ez eddig viszonylag jó volt így!
#12
nekem is van ps3-am de LEHET hogy ezért veszek majd egy boxot.
#11
Szerintem meg van a microsoftnak annyi pénze h elérhető áron kiadja,és Xboxot is lehet majd úgy venni h kapsz hozzá ilyen kamerát,vagyis biztos lesz ilyen pack amivel majd olcsóbban meglehet úszni mintha külön vennél a mostani boxodhoz kamerát.
#10
Most hogy jön a két nagyágyúhoz is motion, ezzel talán meghosszabították a jelenlegi generáció élettartalmát.
Remélem!
#9
A PS LilaRudi meg még ennél is félkészebbnek tűnik.
#8
Szerintem lesz az még 2011-is, nem hiszem el hogy tényleg pont ennek a generációnak a legvégén akarják kiadni, inkább várni fognak a Next-gen "Xbox Natal"-ig.
#7
Hát fogj egy fakardot, egy játék puskát vagy kormány helyett egy tányért és hajrá!
#6
hakydakillahModerátor
én minimum 2011-re tippeltem, de igy duplán örülök a cucc-nak. Én is az árától tartok, de majd meglátjuk. Szerintem 2stratégia közül választhatnak:
- tudják, hogy nagyot ütött a dolog, és sokakat vonzana ez végett az Xbox vétel. Olcsóbb áron, rengetegen érdeklődnének iránta, és kelendő lenne
- de kezelhetik a dolgot a szokásos Microsoft módon, luxus cikk, a hozzá méltó magas áron.
#5
4: virtális karddal TFU? :D
#4
A Focinál meg a verekedős játékoknál szuper! Deh ahol már kéne vmi eszköz pl. kard,fegyver,kormány oda nemolyan élvezetes.
#3
bizonyára ez a cuccos a jövő...de tuti rohadt drága lesz, és sztem nem sok embernek van akkora tv-je, hogy így lehessen élvezni a játékot, plussz én nem akarom majd a CoD8-ban az újjammal lövöldözni, sem az elkövetkező F1 játékban a levegőben kormányozni....verekedős játékoknál sztem jó ötlet, meg iylen ugrálósaknál is...de más progiknál sztem nincs jövője....
#2
1: 2010 tavaszán jön a "mikrofon" :) és szerintem az is fasza lesz,a wiit úgyis lenyomja
#1
tjamesModerátor
Az is haladás, hogy már van elképzelt megjelenési dátum!
Hol van ettől a Sony 'mikrofonja' még?