A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a nyárral együtt általában az uborkaszezon is elkezdődik, ám ezúttal a kiadók június első hetén alaposan rácáfoltak a hagyományokra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
Látom csak engem zavar, hogy a Virtua Tennis 2009 még mindig nem jelent, pedig nem ez volt az egyetlen fórum, ahol 9.-ét írtak.:-(
#28
a tiger woods a legjobb
#26
látom mindenki megvette XD én is tőtögetöm..
#25
Szerintem jó lesz a Prototype. Legalábbis ez jött le a különféle fórumokon található véleményekből. Optimalizálásra azt írták nem lehet panasz, és hosszú idő után se unalmas. Kíváncsi leszek milyen.

Egyedül a Service Pack 2 aggaszt. Ugye Vistához elvileg kell. De Microsoft oldalán és a Vistába épített Windows Updateben magyart még nem láttam belőle. Egyedül valami RTM-es verziót találtam magyarul, de az is warez oldalon van. Nem tudom mit kéne tennem. Bízom benne nem ragaszkodik az SP2höz és SP1-en is megy majd.
#23
so-so a Prototype 1nek elmegy. Nem rossz de nem ájultam el. Egy átlag game. Ezen a gamen kívül nem is vártam mást erről a listáról.
#21
Törölt felhasználó
prototype már xbox-ra warezolható, de szerintem egyáltalán nem mondható szar játéknak.
király a hangulata, játszhatósága és szavatossága is vetekszik a sandbox kategóriában minden vetélytársával, főképp azért mert ilyen még nem volt. graf ugyan nem egy gta verő, de kit érdekel, ha a hangulata közel ott van??
akinek nem tetszik az ne vegye meg - de 10 perc játék után ne alkossanak véleményt valamiről, szerintem én simán meg is veszem mert nagyon bejött.
#20
Kirrrály! Jön PS2re az indy jones!!!
A prototype már megvan, nem nagy durranás...
#19
Ja, a 100 másolásvédelem meg biztos kamu. Ez azért nem hiszem, hogy bármely félnek is kedvező lenne (vásárló és értékesítő szempontjábol sem). Amúgy sem szokott az Activision (ha vól tudom az a kiadó) nagy másolásvédelmeket berakni.
#18
15: Szerintem meg nem is jáccottál még vele, mivel még nincs feltörve és a 9-e az az USA megjelenés (nem tudom ki gondolta előző HSZ-ekben, hogy itt valaha is előbb fog megjelenni valami mint az USA-ban. Az USA az alap megjelenés általában, és azután hajóval meg eljön ide, ami kb 2-3 nap).
#17
Hát ahozképest még mindig nem látom sehol hogy fent lenne .
#16
15:jótól lopni nem bűn :) és a SM: Web of Shadows ütős game volt!
#15
PROZOZYPE!! JJJJJEEEEEEE
Xbox 360-ra biztos nem lessz másolási védelem!! Ps3-n meg ugyebár nem lehet másolt gémekkel nyomulni
#14
a protoype-nak azt a nevet is adhattak volna, hogy spider man ultimate! 1 a 1ben ugyanaz a jatek, csak felspecizve minden tutisaggal, a jatek izgalmas, de a nagyon rovid, es rendkivull idegesito, hogy allandoan a spiderman web of shadowsra elmlekezteto dolgokba utkozom: pl itt is van 1 fekete "enem" aki joval erosebb a normalisnal, ugyanugy kis kek lila golyokat lehet talalni a pelyan amiert exp pontokat kapsz, a mozdulatok szinte hajszalpontosan meg1eznek a pokemberevel, ezeket leszamitva, rampage a jatek :D kb gta4 et hazavagja, annyi, hogy nem lehet beszallni az autokba, de nagyon utos!
#13
ITT A PROTOTYPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#11
Alig hiszem el, hogy nem kell többet várni és végre megjelenik a Prototype. Már nagyon vártam. Amúgy az igaz, hogy 100 különféle másolás védelmi rendszer, lesz rajta? Mert ezt olvastam.