Need for Speed: Shift - körbeveri a mezőnyt?

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Patrick Soderlund, az EA európai részlegének egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Need for Speed: Shift lehet a közeljövő legjobb autóversenye.
Patrick Soderlund, az Electronic Arts európai részlegének egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Need for Speed: Shift lehet a közeljövő legjobb autóversenye.



Komolynak ígérkezik az őszi autóverseny-felhozatal, a jövő év pedig még nagyobb címekkel kecsegtet. Soderlund kíméletlen összehasonlításba kezdett, konzekvenciaként pedig természetesen azt vonta le, hogy a Need for Speed: Shift lesz a legjobb autóverseny a közeljövőben.

"A Split/Second remekül néz ki, biztos vagyok benne, hogy sok időt fogok eltölteni vele. A Blur teljesen hidegen hagy, őszintén szólva azt sem tudom, hogy mi újság a játékkal." Következik a legkínosabb rész: "Egészen biztos vagyok benne, hogy a Forza Motorsport 3-nál jobb játékot csinálunk, elég megnézni a sajtó visszajelzéseit és a díjjelöléseket. Boldog vagyok, hogy ők is biztosak a sikerben, de mi is legalább ennyire biztosak vagyunk!"

Az Electronic Arts az utóbbi időben sokat veszített szavahihetőségéből a Need for Speed széria kapcsán, hiszen évről-évre forradalmi újdonságokat ígérnek, ennek ellenére pedig a kritikusok rendszerint lehúzzák próbálkozásaikat. A Shift - csak úgy, mint az előző részek - remekül néz ki, s természetesen szeretnénk, ha a sorozat feltámadna, azonban a Forza új része temérdek díjat zsebelt be az E3 után, így a Shiftnek átlagon felüli szimulátornak kell lennie, ha a Microsoft babérjaira akarnak törni a fejlesztők.
38.
38.
efnox8
Szerintem a need for speed SHIFT a legjobb autos szimulátor , és leszarom ki mit mond.A GRID meg ienek is megvannak de nem szeretem a NFS SHIFT sokkal élethübb mint a GRID az egy szar!
37.
37.
tomee-dee
"Patrick Soderlund, az Electronic Arts európai részlegének egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Need for Speed: Shift lehet a közeljövő legjobb autóversenye." - azért van ott önbizalom... eldobom az agyam... :D
36.
36.
xboxer
Áhh!

Most Wanted egy mérföldkő volt a need for speed életében.Ugyanis onnan lavinaként zúdult le a minőség.Na az meg hogy körbeveri a mezőnyt....A csávó még nem játszott jó autós játékkal.
35.
35.
Kocsis92
amíg nem játszottál vele ne mond hogy hülyeség... sok olyan játék volt már ami jónak nézett ki és gagyi lett, de ugyanez igaz fordítva is...
34.
34.
Fr33K
Hehe amikor még én ballagtam én hifire költöttem a pénzem ;)

Amúgy meg az NFS Undercoverben csak nekem esegetett le az FPS Xbox 360-on?
33.
33.
Ryo san
Haaahaaaaaahaaaahaaaaaahaaaaaa!!!A könnyem is kicsordult a röhögéstől ekkora marhaság hallatán.
32.
32.
Shadowman
Egy év alatt egy komoly szimulátort összerakni nem lehet!!És hogy körbe veri a mezőnyt!!Végülis igaza van,mert a világ legszarabb autós játékaXDEnnél szarabb nem létezik!!!Szar játékokba ő nyer ez tény:DSoha nem lesz a need for speed már jó!!
31.
31.
Mathia$
Ez az ember vagy tapasztalatlan vagy pedig csak nagyobb rajongó és vevő táborra akar részt tenni a kimondásaival, szerintem nem lesz jó a shift, csak egy gyenge Grid utánzat.
30.
30.
peterpal7
Amikor ők biztosak a sikerben, katasztrófa történik. De kívánom ne legyen igazam.
29.
29.
trialboj


sunstreaker mibajod az undercover iranyitasaval ? Szerintem 1x vegigjatszhato jatek volt! a carbon meg a pro street volt bukas a tobbi mind jo volt, nem voltak 1sziten semmivel, mind1ik probalt 1 kis ujdonsagot hozni (undercovert leszamitva) es van ameik jo iranyba indult volt ameik nem, nah ez van, hatha tudnak vmit az easek
28.
28.
subrunc
hát márt épp itt az ideje hogy egy jó need for sprrd jöjjön ki mert az utolsó részek nagyon rosszak lettek.
27.
27.
sunstreaker
istenem ennyi hülyét egy rakáson, nézzék már meg a GRID -et meg a Burnout Paradise -t, azt utána mondják h jó játék lesz, meg h körbe fogja verni a mezőnyt..

komolyan mondom a Most Wanted óta az egész sorozat egy nagy WC csésze,

Az undercover-ben is az irányítás az sokminden csak nem irányítás, én is azon a véleményen vagyok már egy jó ideje h legalább 2évet kéne rászánni egy új részre, és akkor talán lenne is belőle vmi...
26.
26.
klemid
Nekem nagyon megtettszett a Shift! De még igy is a 2. legjobb autós játék lesz mert az 1. mindenképpen a Gran Turismo. Annál jobb nincs!
25.
25.
bete32
Na ne tessék reménykedni!
24.
24.
LonGleY
Ki is raknám a gyerekemet, mint macskát szarni, ha játékra költené a pénzét, főképpen NFS-re, aminek a harmadik (tényleg kb. 10 év) rész óta nincs értelme.
22.
22.
130.000-et ballagásra? Én csak 3000-et kaptam! XD
22.
22.
dzsiádzsó
Én néztem videót erről a kaksiról, kb PGR, GTID hibrid, a szimulációhoz kb köze nincs, a Forza2 télleg gagyresz volt, de 3 faszán nézett ki, a sajtó meg emberek visszajelzéseiről meg annyit, hogy évek óta az NFS-ből adnak el egy lapáttal, de hát az idióta, igénytelen hülye gyerekeknek ez kell, aki egy kicsit is igényes gamer, kb 10 éve hányásba kezd NFS név hallatán...
21.
21.
De nagyképűek ezek az ÍJÉ-nél!!!
20.
20.
trialboj
Jah, lehet hogy szar lesz, de ha mar ekkora kepe van, akkor lehet, hogy megis van, vagy lesz benne valami!!! Egy ilyen pozicioban levo ember nem engedheti meg maganak, h budit csinaljon a szajabol! Eilyet mondani, hogy megut egy kozkedvelt jatekot, eleg mereszseg... nem hiiszem, hogy csak ugy kijelentette... kellett legyen vmi alapja, valami ujdonsag ami meg nem volt... nem azt mondom, hogy biztos jo lesz, de akar jol is elsulhet BE PATIENT
19.
19.
Dr Kratos
20,sztem minden lényeges dolgot összeszedtél ,így van ahogy írod !

Ne legyen igazam de nem lessz több a Shift 1 GRID-2-nél.

A sebességérzet meg tényleg brutálissan valótlan a videók alapján !

Ha most kiadnák talán páran megvennék,de ősszel ki fogja megvenni 15 000 -ért? mikor vehet pl Dirt 2-öt Forza 3-at és lehet,hogy GT5-öt is.
18.
18.
OldM4n
...muhaha!...



20: Szvsz ennyi lével SOKKAL DE SOKKAL értelmesebb dolgokat lehet kezdeni... Nem feltétlenül kell egy..szni ÖKÖRségekre. De ha már igen, kilóharmincból kérlek szépen kapsz (házhozszállítva) kb 10 ribit, többre mész velük, mint egy hülye játékkal. Már csak játékidőben is...
17.
17.
kankadi
énaz ilyeneken röhögök :D biztos h nem lesz jobb a fm3-nál de hogy a gt5-nél sem az biztos... már a prologue leveri a shift-et játékélményben... igaz h nincs benne törés, de jobb is mint a shiftben, emrt ott az van h nekimész 50-nél többel a falnak és... hoppá... csak a motorháztetőemelődött fel és kicsit megkarcolodott a kocsi... rohadjanak már le a gép elé, olvasgassák mátr a fórumokat h mi kéne bele, emrt ez már nem igazi nfs! semmi baj nincs vele h szimulátornak fogják fel, de nem az!!!!!!!! rohadtul irreálisan gyorsul a kocsi, a törés naon gagyi és nincs sok különbség a pro street között... ha megnéztek rola egy videot, akkor tapasztalni fogjátok, hogy az egyik pálya most olyan mint a mi a pro streetben volt... szó szerint az, nem tudom h a grafikűán állitottak e... és a játék ugyanolyan mint a pro street, csak van benne belső nézet, és nem irja ki h könnyű sérülés stb (E MINEK IRJA KI, HA NEKIMEGY A FALNAK 80NAL ÉS SEMMI BAJA, SCAK A MOTORHÁZTETŐ FELNYITÓODTT!) SZAL ÉN NAON MEGBÁNTAM H EZEKRE AZ NFS-EKRE KÖLTÖTTEK A PÉNZEM, ÉS MEGIGÉREM, HOGY ETTŐL FOGVA, HA NEM KAP 8 PONTNÁL TÖBBET EGY NFS AZT NEM FOGOM MEGSZEREZNI... UNDERCOVERT IS MEGSZEREZTEM 13-ÉRT FÓLIÁSAN ÉS megbántam, mert semmi jo nincs benne... injkább most költöttem volna infamousra... de most beszerzek egy két uj játékot mert 130.000et kaptam eddig ballagásra, és anyuméktól pedig majd később kapom meg a pénzt :)

de az biztos h nem veszem meg egy nfs-t se mert szivás az egész... ilyen, olyan ujdonság... na, majd ha több mint 2 évet szánnak egy nfs-re csak akkor ki is probálom! (talán) nincs értelme megvenni egy olyan játékot, amit évente adnak ki ujabb és ujabb ujdonságokkal és alig van benne szerethető... milyen nagy szó volt h törni fog a kocsi, de még most sem olyan joo a törés az nfs-be mint a 2007-2008ban kijött burnout paradiseban...



szal most mondom EA: nem fogom megvenni az idei nfs-t mert olyan akar lenni mint a gt5 de inkább várok karácsonyig arra, mint most ebben a helyzetben 13at költeni a semmire... sok ujdonság lesz benne, de nincs benne szerethető, ami megfogná az embert...talán a szimulátoros irányitás, de a vidi alapján ez sem sikerült...





amugy köszi h végigolvastátok
16.
16.
Dr Kratos
18,Tudod van az a mondás,hogy fő az önbizalom !

De ennyire ?

Komolyan nem értem mire verik magukat,a MW-óta nem tudtak 1 normális részt kiadni.
15.
15.
ATi0021
Nocsak, nocsak... valakik az EAnál nem vették be a gyógyszerük és most hallucinálnak olyan ostobaságokat, hogy a ProStreet 2 ...khm.. vagyis Shift a legjobb autós játék. Önbizalmuk az van, csak mire föl? Az elmúlt évek alapján örülhetnek , ha lesz olyan ember aki megveszi a Forza 3, Dirt2, GT5 mellett a Shiftet.



És akkor ne felejtsük el, hogy nagy titokban készül a Criterionos NFS, és bizony az Eden Games se vesztegeti az idejét csinálják a Test Drive Unlimited 2-t.
14.
14.
Dr Kratos
15,F1-2010 ? nagyon jó lessz sztem az is ,nem hiába csúszik átt jövőre.

Az öreg börni papának is tetszik azt mondta 1 cikkben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...