Új szerepjátékon dolgozik az Obsidian csapata

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Jelenleg az Alpha Protocol és a Fallout: New Vegas munkálataival van elfoglalva a csapat nagy része, ám már készül az Obsidian új szerepjátéka is, titokban.
Jelenleg az Alpha Protocol és a Fallout: New Vegas munkálataival van elfoglalva a csapat nagy része, ám már készül az Obsidian új szerepjátéka is, titokban.


Az Obsidian név ismerősen csenghet a szerepjátékokat kedvelő játékosok számára. A csapat jelenleg elfoglalt, ugyanis két projekt fejlesztését végzik, ezek az Alpha Protocol és a legújabb Fallout, amely a New Vegas alcímet viseli. Ám mint az kiderült, ezek mellett létezik egy harmadik játék is, amelyet az Obsidian a saját motorjára fejleszt, s amely ismét egy szerepjáték lesz. Részleteket még nem árultak el róla, ám annyit megtudtunk, hogy a csapat nagyon izgatott, nagyon tetszik nekik az új munka, ahol minden kreativitásukat kiélhetik. Reméljük, hogy hamarosan mi is megtudjuk, mi is ez az új, titkos projekt.
3.
3.
Naliak
Nem akar valaki végre egy jó kis klasszikus RPG-t csinálni, mondjuk olyat mint a Baldurs Gate volt.....? Persze tök jó a Mass Effect, meg teljesen okés volt Fallout3 is (bár utóbbi nálam alacsonyabb értékelést kapott, mint a Mass)

Annyi hihetetlenül nagy story pihen elfeledetten a magamfajta öreg D&D fanok TSR archivumában. Pár éve az Atari megalázta a Temple of Elemental Evilt, de 100 meg 100 fantasztikus storyval rendelkező Greyhawk, Forgotten Realms, Ravenloft, stb. modul várja, hogy valaki kezdjen velük valamit.



Ott a Descent sorozat, vagy a Tomb of horrors végre fel lehetne az egész Greyhawk storyt dolgozni, és kb 10 évre elég kalandot és fejlesztést jelentene.

Na mindegy
1.
1.
megalonagyix
hát én az Obsidiant a KOTOR 2 miatt szerettem meg. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...