S.T.A.L.K.E.R.: CoP infók, a folytatás bejelentése

Link másolása
Egy a PCGames által készített interjúban Oleg Yavorsky elárulta, hogy igazak voltak a pletykák, s hogy tervben van a S.T.A.L.K.E.R. sorozat valódi folytatása.
Egy a PCGames által készített interjúban Oleg Yavorsky elárulta, hogy igazak voltak a pletykák, s hogy tervben van a S.T.A.L.K.E.R. sorozat valódi folytatása.

Ugrás a galériához


Az interjú nagyban a S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat játékról szól, jöjjenek hát a szaftosabb, érdekesebb részletek a beszélgetésből. A Call of Pripyatot mozgató X-Ray Engine 1.6 DirectX 10 támogatással fog érkezni, bár a fejlesztők erősen gondolkodnak a DirectX 11 használatán is.Továbbá minden küldetés előre tervezett lesz, így nem lesz szerencsénk több ismétlődő küldetéshez. A nem játékos karakterekkel való kommunikáció is többoldalú lesz, és valóságosabb viselkedést is fognak kapni a Zóna lakói. A stalkerek nappal vadásznak, járőröznek, éjszaka pedig a bázisokra visszatérve pihennek .Ismét visszatérnek a vezetők is, így akinek nincsen kedve hosszú távot lábon megtenni, az egy kisebb pénzmagért cserébe felbérelhet egy vezetőt, aki hamarabb eljuttatja a játékost A pontból B-be. Pontos megjelenési dátum a játéknak még mindig nincsen, de őszre valószínűleg már készen lesz. Most jöjjön a kis részlet az interjúból:

PCGames: "Beszéljünk egy kicsit a jövőről. Májusban olyan pletykák keltek lábra miszerint készül a S.T.A.L.K.E.R. második része, a CryEngine 3.0 használatával .Ez tényleg csak pletyka? Milyen terveitek vannak a S.T.A.L.K.E.R. sorozathoz így összességében?"

Oleg: "Az nem titok, hogy folytatni szeretnénk a S.T.A.L.K.E.R. sorozat fejlesztését. Tervben van a valódi folytatás, de még túl korai részletezni. A CryEngine 3.0 használata pedig csak egy pletyka."
9.
9.
Dranzer
Na igen, a Stalker így jó ahogy van.

Mondjuk én egyszer sem gondoltam azt, hogy CryEngine-el menne a CoP. :)
8.
8.
Unrad
7#



De lerombolná azt a sötét, apokaliptikus hangulatot.
6.
6.
Jó ezt hallani a játékról nekem se tetszene a CryEngine 3.0 ebben a játékban van már róla egy-két vidi és nekem nagyon tetszik.
5.
5.
Mathia$
Lehet látni ezt működés közben?

3.
3.
Mathia$
2: Majd a jövőben kiderül egyenlőre csak több frame/sec :D
2.
2.
Teuton
EZAZZZZ!! Csak pletyka volt a CryEngine. Hú, de megkönnyebbültem :D

DX11 az mit tud?
1.
1.
Dcrysis02
A három új képpel mi lett?Vagy nem akartátok kirakni, és bent maradt a mondat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...