Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 20.
  • Toplista
Link másolása
Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.
Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.

   

Utóbbi esetében valószínűleg a lesújtó kritikák riasztották el a vásárlókat, a Terminator: Salvationnek ugyanis mindössze a huszonhatodik helyre futotta a filmpremierrel párhuzamosan. A dobogó egyébként változatlan a múlt héthez képest, az első továbbra is a The Sims 3, míg az ezüstérmes a World of Warcraft, őt pedig a Wrath of the Lich King követi. Nagyot ugrott előre a Flatout: Ultimate Carnage - ez a Need for Speed: Undercovernek nem kedvezett.
  1. The Sims 3
  2. World of Warcraft (Prepaid Card)
  3. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  4. FIFA 09
  5. Grand Theft Auto IV
  6. Flatout: Ultimate Carnage
  7. Prototype
  8. Need for Speed: Undercover
  9. Call of Duty: World at War
  10. F.E.A.R. 2.: Project Origin
34.
34.
Fr33K
Öszintén szólva én semmilyen fan nem vagyok. (csak koca gamer :$) Konzolon van meg. Pc az csak netre van. :)
33.
33.
ramon90
jha és a listához is írok vmit :)



gta jó helyen figyel sims 3-at végülis megértem.. nekem sosem tetszettek a sims-ek de azt tudom h világhírű játék ezért nem csodálkozok rajta.

prototype szerintem nagyon állat game lett már 2x kivittem :))

az igaz h a graf nem egy 2k9 dehát ez van és nekem a játékélmény az nagyon bejött, a story is a helyén van. (egyéni vélemény)
32.
32.
ramon90
Fr33K!!!



Látom GTA IV fan vagy :) remélem pc-n van meg neked is mert akkor multizhatnánk!!! írj vissza
31.
31.
Baysi
szerintem ezt most kéne abbahagyni ha valakinek valami nemtetszik nem porba kell alázni és mondani hogy szar azért készül ennyi féle játék hogy más emberek másfajta igényeit kielégítsék van akinek ez a játék isten lesz és ennek örüljünk mert ezzel a céllal készülnek akinek meg nem az menjen játszon azzal amit ő imád

most mondhatnám én is hogy ez az mennyivel jobb de ha valakinek ez a játék ezért tetszik én örülök neki h őt megfogta és sajnálom inkább azt h engem nem:D
30.
30.
simon 555
szerintem is jo játék a prototype....

csak nem 5 percet kell vele játszani mert annyi ido alatt a kezdo kuldetést nem viszed ki:)

és hidd el elég változatosak a kuldetések nemigen vannak egyformák...

de mindenkinek más a véleménye és ennyi....
29.
29.
látszik hogy hétvége van bazz...hülye magyarok vitatkoztok semmiségeken szokás szerint!

ha már hasonlitgatunk, akkor egyébként sztem jobb a proto hangulata mint a gta4-é.

graf szempontjából nem jobb a játék, de hangulata üti.

viszonyításképp: a proto-t első nekifutásra kitoltam, a gta4-nek ez harmadjára sikerült csak - kedv hiányában.

nem vagyok egyáltalán kocka, de ha jön egy olyan stuff ami leköt arra áldozok időt.(pl overlord is ilyen játék részemről)

proto ebből a szempontból mindig kellemes emlék fog maradni, gta4-ből akármennyire is erőltetem magam semmi kirívóra nem tudok emlékezni.

ennyi
28.
28.
LtK
haver ha neked 5 perc nem elég hogy kinyisd a szemed akkor nagyon tudlak sajnálni... =D=D(persze képletesen írtad,csak elég rossz..) igen nem a híradóból hallottam, hanem itt olvastam az oldalon.... és igen kettőnk közül lehet hogy te jóval többet töltesz gép előtt kicsicsillag =D mellécsaptam? vergődök? ciki? nem vagyok azon a szinten hogy ilyen dolgok legyenek cikik, a másik 2 kifejezést meg a túl élénk fantáziád okozza =D... és jópáran egyet értenek velem, csak nem írnak kommentet. és szerinted mennyi idő kell hogy valaki véleményt alkosson? kipróbáltam nem tetszett, idézem "küldetések annyira változatosak mint egy krumpli"( 22 Baysi ), ez pedig már az elején kivehető. Szóval van amihez bőven elég 5 perc... de itt még mindig csak az a hiba áll fent , hogy te bizony magadra veszed, hogy én rosszat írtam a játékról =D
27.
27.
trialboj
23LtK véleménye:



De okosnak kepzeled magad, jatszottal 5 percet vele es mar van velemenyed? annyi ido alatt a szemed sem tudod kinyitni, es mennyel mar a kockas szovegeddel, nem tudom kettonk kozul, ki tokol tobbet konzolok meg pc elott, mert ha te ilyen kis zseninek kepzeled magad, biztos nem a hiradobol hallottad, hogy mi a helyzet a jatekkal!



Siman, mellecsaptal, es probalsz itt vergodni, hogy ne legyen ciki, nem fog menni, aki vette a faradsagot, es kiprobaltam, tudja, hogy szorakoztato jatek, azok meg akik 5 percet sem adtak nekik, ne is jatszanak vele, az o szintjukon ugysem lehet emelni :))) ratat
26.
26.
Gillette
Ebben az évben ez a második PC játék ami nagyon bejött! Nagyon jó játék! Most hagytam abba az imént, nagyon leköti az embert :) Valójában repül az idő! :))
25.
25.
ziege
Hihetetlen hogy a sok droid csípőből milyen durván leszólja a WoW-ot... Csak a 25/24 órás kockákat látjátok benne, de elhihetitek, hogy a szerverek berkein belül nem is annyira a játékról meg az "én vagyok a nagyobb kocka"-versenyről szól az egész, hanem hogy nem vagy elszigetelve a többi embertől, és még új arcokat is megismerhetsz ;)
24.
24.
Brundle
Én wow-oztam egy évig,persze csak hétvégenként értem rá,de szerencsére ki tudtam belőle gyógyulni,sajnos az öcsém nem,és minden nap kockul..ezért utálom a wowot,mert függőséget okozhat :)
22.
22.
Brundle
Szerinted kritka amit írtál? Semmit nem írtál a játékról,engem nem sértettél meg,csak azért írtam a játékról,hogy akik ezt olvassák,legyen legalább egy olyan kommentelő,aki játszott a játékkal,és elmondja,hogy mért jó,érted? Az hogy te mindent csak úgy lefikázol,engem nem érdekel,én már tudom milyen a game.

Akinek meg nem jön be ez a stílus az ok,hagyja ki,de minek fikázni,amikor az akciójátékok körében kifejezetten jó.
21.
21.
simon 555
kiváncsi lennék,hogy a ghostbusters hogyan nyitott:D

sztem nem sokan vették meg a DRM végett legalábbis PC re...
20.
20.
LtK
Brundle: figyelj már szerintem akkor írok véleményt amikor akarok... trialboj: uccsó mondatodnak pont az ellenkezője az igaz, a többi hülyeségedre inkább nem is válaszolok... de lehet itt írni akármit a hozzátok hasonló elfásult kockák letámadják a kommentelőt mert megsértik becsületeteket azzal, hogy kritikát írunk egyik kedvenc játékotokról....
19.
19.
Baysi
hát nem azért mondom de ennél sokkal jobb hentelős játékok is vannak

semmi újat nem hozot többet vártam pofára estem a küldetések annyira változatosak mint egy krumpli a sztory végét pedig kb a felétől ki lehet találni

igazából annak nagy az ilyen játékokhoz az igazi élvezeti faktora aki a műfaj nagyjaival nem játszott még és itt ehhez nemkell a fél életre gondolni
18.
18.
Brundle
Aki nem játszott vele,vagy csak 5 percet adott neki az dumáljon hogy ilyen vagy olyan egy játék,vagy tartsa meg a véleményét,mert semmi értelme olyan véleményeket olvasni amiknek nincs alapja...Én majdnem végigvittem már a Prototypeot és nagyon szórakoztató,változatosak a küldetések,és rengeteg féle mozdulatot,dolgot lehet benne csinálni.% perc játék után,még semmi nem derül ki a játékból,ja és én még 15 óra játék után sem találkoztam nagyon bugokkal..

A grafikáról annyit hogy szerintem szép,és mikor már az egész város romokban,káosz az utcákon akkor nagyon üt.
17.
17.
Fr33K
Nem rossz ez a Prototype de nálam inkább GTA IV. A Prototypera gyorsabban ráunok mint arra. :P
16.
16.
trialboj
18

LtK véleménye:



Mar bocs, de meik jatek is van a listan? wolverine vagy ez a bugos szar?



A kritikusok, es a hozzad hasonlo bughunterek, minden jatekban azt keresik, ami a legrosszabb, de mi lenne, ha egy jatekot nem a benne talalhato apro hibak miatt pontoznal le! A legtobben ne igy csinaljak, lasd amcsi lista, ott 2. a prototype, egyedul a kis simek kusztak ele! Es ne gyere nekem azzal, hogy az amcsik igenytelen zsiros hujek, lehet nem ez a legtokeletesebb jatek, de megis szorakoztato, 1 jatekban elvezhetem az osszes szuperhos erejet, es aki nem jatszotta at a fel eletet, annak egy ilyan jatek a csucsot jelenti!
15.
15.
LtK
kedves trialboj! látom te is a kommentelők "értelmesebb" fajtájából vagy... megsértettük egyik kedvenc játékod jajne =S egy szót nem szóltunk a gta4ről, és hogy jobb lenne, az is rossz... máskor próbáld meg értelmezni a kommentet... nem kell 100% pontossággal, de ha belenézel a naptárba.. 2009 van.. megunhatatlan kaszabolás? nekem 5 perc után elég volt abból hogy egyszer megütöm az embert, felakad a levegőbe aztán hozzá se érek mégis kapja a hitet.... ilyen téren az x-men wolverine gyalázza ezt a bughalmazt.... lényeg a lényeg , hogy semmi újat nem nem mutat, csak pár játék tulajdonságait gyúrták össze , ami elég rosszul sült el... és a story is már elég sablon....
14.
14.
Shadowsomi
Nekem személy szerint nagyon bejön a prototype. A grafika teljesen megfelel, jó a játékélmény is szóval nekem bejön. de azt nem értem hogy a sims 3-om mi a halál f***át keres az első helyen! hát az egy szánalom! ( ez is egyéni vélemény) na mind1. a wow meg jó, de hát az sem lehet örökké első, de jobban örültem volna ha vmi játék előzte volna meg
13.
13.
trialboj
11

LtK véleménye:

15

moloj véleménye:



mar nem azert, de szarintem meg indulasbol uti a gta4 et :)))))) arra igaz a kommentetek, kalap sz -t se er! En a prototypeban sokkal jobban el tudom foglalni magam mint abban a gta szarsagban amit voltak olyan mereszek, es san andreas melto utodjanek veltek!



Prototype mar csak a sokoldalu kaszabolassal megunhatatlan, gta mit tud? kocsikazhatsz? az 1etlen pozitivum amit rola el lehet mondani, az az, hogy jol lehet torni a kocsit, de mar vege is.



Miert kellene kirajzolva legyen 100% pontossaggal a haztomb? ugyse lehet bemenni rajta vagy felrobbantani, tehat abszolut ertelmetlen! Ami kell az megvan benne
11.
11.
Fr33K
Mondjuk nem a saját szavaimmal éltem. Nekem szimplán nem tetszik. Nagyon nem. U2 után nálam már meghalt az NFS széria.
10.
10.
LtK
nemtudom hogy vagytok vele de ez a prototype... amennyire felkapott volt annyira rossz lett..... tele van bugokkal amikre már azért odafigyelhettek volna igazán.... és a grafikára se lehet azt mondani hogy húúú vazzeg ez igen szép.(tudom nem a grafika a lényeg, de nevetséges a rendszelkövetelmény ehhez..) házakról ne is beszéljünk, egy nagy doboz ami levan textúrázva , és még lehetne sorolni.... =D
8.
8.
Szelim
Nem lesz Prototype extra cikk?
8.
8.
megalonagyix
8# szerintem nem hulladék, csak nem ér fel az előző részekkel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...