PES 2010: lehullt a lepel a titokzatos számlálóról

Tegnap éjfélkor lejárt a Pro Evolution Soccer honlapján lévő számláló, a frissen bejelentett infók olvasása közben pedig sok érdekességgel találkozhatunk.
Tegnap éjfélkor lejárt a Pro Evolution Soccer honlapján lévő számláló, a frissen bejelentett infók olvasása közben pedig sok érdekességgel találkozhatunk.

Kezdjük is a két legfontosabb újdonsággal. Az első egy motion-capture videó Lionel Messivel, aki röviden nyilatkozik a játékkal kapcsolatos múltjáról, és láthatjuk őt munka közben. Ezen kívül az egyik PES producer arról beszél, hogy idén igyekeznek minket, gamereket jobban belevonni a játék "készítésébe" oly módon, hogy megpróbálják feltérképezni, mit is szeretnénk majd látni.


És így el is érkeztünk a második fontos újdonsághoz, ami a visszajelző fórum. Itt lehetőségünk van elmondani a Konamis fejlesztőknek, hogy mit is szeretünk a PES-ben, és mit nem. Reméljük hallgatnak majd ránk!

Megtalálhatóak még az oldalon a korábban bejelentetett videók és hírek, de érdemes ezeket újra átfutni. Ilyen például a főoldalon nézhető E3-as trailer; a PES blog, ahol mindig friss információkat olvashatunk a készítőktől; az idei játék újításairól szóló összefoglaló; a részletes profil oldal a játék arcáról, Messiről; valamint egy érdekes felhívás, mely életre szóló lehetőséget kínál majd egy vagy több (még nem tudni) szerencsés játékosnak, hogy szerepelhessen a PES 2010 reklámkampányában. Erről majd bővebb infókat is kapunk a közeljövőben, szóval érdemes gyakran olvasgatni az oldalt, nehogy lemaradjunk egy ilyen lehetőségről.

Látni akarod mindezt a saját szemeddel?
Irány a PES 2010 hivatalos honlapja!
10 komment - szólj hozzá!