Július 9-én érkezik a Battlefield 1943

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A szomorú halasztás után végre megjelenik a Battlefield 1943, a sorozat új epizódja, egyelőre csak Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, 15 dollárért.
A szomorú halasztás után végre megjelenik a Battlefield 1943, a sorozat új epizódja, egyelőre csak Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, 15 dollárért.

Ugrás a galériához


Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a Battlefield-széria második világháborús változatának, ám halasztották a megjelenést, szerencsére nem sokkal, így július 9-én végre minden Playstation 3 és Xbox 360 tulaj letöltheti a játékot 15 dolláros áron. A személyi számítógépekre szánt változat megjelenése még mindig szeptemberben várható.
11.
11.
Flanger
Amugy érdekes hogy mindig a PC-s változat késik sokáig... Lehet hogy Xboxra meg ezekre egyszerűbb megírni a programot de csak több PC játékos van a világon mint PS/3-as vagy Xboxos....:S vagy nem?
9.
9.
dareal
3: nem hiszem (más azért az xlive pont és a pc-s pont, ezért mi semmit sem kapunk /fixme)



soha nem szerettem a 2. vh-s lövöldözös gamékat, nemtom, hogy miért. nem szeretem sem az akkor fegyvereket, sem a járműveket.

a modern hadviselés viszont mán' tetszik, abban meg az arma verhetetlen (bár ahhoz is van 2. vh mod, stb), így ezért sem nagyon érdekel.
8.
8.
Ghost
Joystiq, Worthplaying. Még reggel írták meg.
7.
7.
Quigglez
Info honnan van? Mert se twitteren, se hivatalos oldalon, se pedig a BFel foglalkozó hírportálokon nem találtam megjelenésre vonatkozó bejegyzést
6.
6.
simon 555
minek demo?az egész játékban 3 map lesz:D
5.
5.
Dentis 360
És a demo?Az mégse lesz?:O
4.
4.
Gael
mekkora lesz ez a jatek?Mert 15 dodoert csak kis szarokat adnak.Gondolom egy map es csokolom,a tobbi meg majd jon szepen 9.99-ert,havonta
3.
3.
Tekivagy
Sziasztok! Akkor majd szeptemberben a Games for Windows Live accountomnak a pontjaival le tudom tölteni ezt a játékot?
2.
2.
laca009
és ez nem lesz boltokban letöltő kódossan vagy dobozban a lemezzel?
1.
1.
tjames
1200 MS guba lesz ha jól tudom. Már félre is tettem rá a G-t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...