Újabb PES 2010 fejlesztői videó látott napvilágot

  • Írta: wolf15
  • 2009. június 30.
  • Hír
Link másolása
Újabb fejlesztői videót kaptunk a játékról, melyben Satoshi Suzuki, a játékmechanikai csoport vezetője arról beszél nekünk, hogy milyen újításokat láthatunk majd.
Újabb fejlesztői videót kaptunk a játékról, melyben Satoshi Suzuki, a játékmechanikai csoport vezetője arról beszél nekünk, hogy milyen újításokat láthatunk majd.


Elmondja, hogy a játékosok mozgását mindig is próbálták a legvalósághűbbre megcsinálni, de nem volt lehetőségük a híres játékosokkal együtt dolgozni. Eddig! Idén ugyanis Messi a csapat rendelkezésére állt. Minden tekintetben javítanak az idei játékon, de a legnagyobb hangsúlyt a grafika és az animációk kapják. Mostantól majd megcsodálhatjuk egy-egy játékos verejtékezését és a bőr textúrákon is sokat javítottak. A megnövelt MI szükségessé teszi, hogy még taktikusabban gondolkodjunk. Valamint arról is beszámol, hogy az online móka ezúttal sokkal stabilabb, lag mentes lesz és ezáltal sokkal jobb élményt nyújt majd. Így legyen! Megemlíti még a saját kedvencét, a Master League újításait. Vagyis idén sokkal menedzseresebb lesz és a Bajnokok Ligáját is tartalmazni fogja. Elmondja még ,hogy idén sokkal jobban odafigyelnek a gamerek meglátásaira, ötleteire,és ezeket mind próbálták beleépíteni a játékba, ami szerinte ezáltal felül fogja múlni mindenki számítását. Kíváncsian várjuk a végeredményt!
18.
18.
Jocilus
Én nekem mostmár az a lényeg,hogy nagyon jó játék legyen,nekem már tökmindegy,hogy melyik lesz a jobb,csak vmelyik kiemelkedően nagyon jól sikerüljön!Hajrá egyik ne hagyd magad másik!!!!!!!!!!!!!XD
17.
17.
Jocilus
Én élvezem hajdúék dumáját.:) Nem tudom megunni!:))
16.
16.
wolf15
#16: Én már ráuntam Jon Champion-ra és a kollégájára...szval nekem egy Hajdú B. felüdülés lenne ^^
15.
15.
Aramisz93
a magyar kommentár tényleg szörnyű. Az szerintem inkább taszító, mint vonzó dolog. :S
14.
14.
damien!!!
14: Te jáccotál már PES-sel? Mert ha jáccotál volna vele akkor tudnád hogy ezerszer jobb mint az a sz@r fifa! Annak csak a grafja valamivel jobb meg a reklám-.-
13.
13.
simon 555
én probáltam mind a 2 ot és a fifa jobban teccet,és nem a magyar kommentár véget sot azt kifejezetten utáltam-.-az elején még jo volt a kommentár de 1 ido után már fel tudott idegesiteni,hogy mindig ugyanazt mondja és inkább átraktam angolra.
12.
12.
cemi
Sztem jobb a PES-haverral állandóan csak a foci csak a foci.

Játszottunk a fifával is rengeteget, de ott inkább a magyar kommentár volt az adu, viszont beraktam a pest és egyböl a kedvence lett, pörgösebb, hangulatosabb neki, és bevallom kedvencemmé is vált.Van még mit javitani nem azt mondom hogy tökéletes, de elöbb vagy utobb haza vágja az EA fejös teheét, csak gyözzük kivárni.
11.
11.
nasario
Attól függ melyik verzioro beszélünk .PC-s verzioknál eggyértelmű hogy a pes a jobb minden tekintetbe de konzolon oda vissza kapja a kötényt a Fifától.
10.
10.
wolf15
Aramisz: mi mihez képest hogy áll közel mihez?? xD Bocs,de én vhogy nagyon nem értem,h mit akartál ezzel :D

De ezek tények.A fifa egy arcade játék a peshez képest.Ugyan a pes sem teljesen valósághű,de messze lekörözi a fifát ezen a téren és jobban illik rá a futball-szimulátor jelző,mint a fifára.
9.
9.
Aramisz93
#7: Ezt mindig úgy mondjátok, mintha a Pes maga lenne a valóságos futball. Pedig nem áll hozzá közel. A fifánál közelebb áll hozzá. De közel nem áll hozzá.
8.
8.
ProEvoFan2
PES forever!

csak z online laggolással csináljanak valamit, mert a mostani az egy rakás kaki

nem is játszok már online
7.
7.
terenceHill
fifát azért mondják sokan, hogy jobb, mert magyarul van, több eredeti csapat van benne gyárilag (PESben persze simán belerakható egy evolution vagy game acces patchel) és nem tudnak játszani a pessel, mert az túl élethű nekik vagy nem próbálták ki :)

A fifa egy arcade. A labda mozgásának semmi köze még a valóság megközelítéséhez sem. A taktikáról és a csapat beállításáról meg ne is beszéljünk. Ha haverokkal focizunk csak PES és évek óta nyomjuk és egy mecs sem volt ugyanolyan. Fifákat is kipróbáltuk, de a hangulatok a 10%-át sem érték el a PESeknek.
6.
6.
wolf15
#4 : Októberben vmikor,sztem az elején.A fifa meg szeptember környékén.
5.
5.
Kocsis92
szvsz a fifa valóban elkanászodott, de mostmár újra méltó régi nagy híréhez, szóval, inkább fifa
4.
4.
boxgamer12
mikor jön ?? és a fifa mikor jön????

3.
3.
damien!!!
1: Jól is teszed hogy inkább a Pes-t probálod fifa helyett. Sokkal jobb.

Én kb 1 hónapja raktam föl a Pes-t és azóta fifával egy percet nem jáccotam, sőt le is töröltem. A fifát csak azért veszik többen mert nagy a reklámja. Szóval hajrá PES!!!
2.
2.
Pezsgõ
Én ezt biztos megveszem.
1.
1.
ACDC 4ever
áhh nagyon jónak tűnik majd mostmár a fifa helyett

kipróbálom ezt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...