Újabb PES 2010 fejlesztői videó látott napvilágot

Újabb fejlesztői videót kaptunk a játékról, melyben Satoshi Suzuki, a játékmechanikai csoport vezetője arról beszél nekünk, hogy milyen újításokat láthatunk majd.
  • Írta: wolf15

Kommentek

#18
Én nekem mostmár az a lényeg,hogy nagyon jó játék legyen,nekem már tökmindegy,hogy melyik lesz a jobb,csak vmelyik kiemelkedően nagyon jól sikerüljön!Hajrá egyik ne hagyd magad másik!!!!!!!!!!!!!XD
#17
Én élvezem hajdúék dumáját.:) Nem tudom megunni!:))
#16
#16: Én már ráuntam Jon Champion-ra és a kollégájára...szval nekem egy Hajdú B. felüdülés lenne ^^
#15
a magyar kommentár tényleg szörnyű. Az szerintem inkább taszító, mint vonzó dolog. :S
#14
14: Te jáccotál már PES-sel? Mert ha jáccotál volna vele akkor tudnád hogy ezerszer jobb mint az a sz@r fifa! Annak csak a grafja valamivel jobb meg a reklám-.-
#13
én probáltam mind a 2 ot és a fifa jobban teccet,és nem a magyar kommentár véget sot azt kifejezetten utáltam-.-az elején még jo volt a kommentár de 1 ido után már fel tudott idegesiteni,hogy mindig ugyanazt mondja és inkább átraktam angolra.
#12
Sztem jobb a PES-haverral állandóan csak a foci csak a foci.
Játszottunk a fifával is rengeteget, de ott inkább a magyar kommentár volt az adu, viszont beraktam a pest és egyböl a kedvence lett, pörgösebb, hangulatosabb neki, és bevallom kedvencemmé is vált.Van még mit javitani nem azt mondom hogy tökéletes, de elöbb vagy utobb haza vágja az EA fejös teheét, csak gyözzük kivárni.
#11
Attól függ melyik verzioro beszélünk .PC-s verzioknál eggyértelmű hogy a pes a jobb minden tekintetbe de konzolon oda vissza kapja a kötényt a Fifától.
#10
Aramisz: mi mihez képest hogy áll közel mihez?? xD Bocs,de én vhogy nagyon nem értem,h mit akartál ezzel :D
De ezek tények.A fifa egy arcade játék a peshez képest.Ugyan a pes sem teljesen valósághű,de messze lekörözi a fifát ezen a téren és jobban illik rá a futball-szimulátor jelző,mint a fifára.
#9
#7: Ezt mindig úgy mondjátok, mintha a Pes maga lenne a valóságos futball. Pedig nem áll hozzá közel. A fifánál közelebb áll hozzá. De közel nem áll hozzá.
#8
PES forever!
csak z online laggolással csináljanak valamit, mert a mostani az egy rakás kaki
nem is játszok már online
#7
fifát azért mondják sokan, hogy jobb, mert magyarul van, több eredeti csapat van benne gyárilag (PESben persze simán belerakható egy evolution vagy game acces patchel) és nem tudnak játszani a pessel, mert az túl élethű nekik vagy nem próbálták ki :)
A fifa egy arcade. A labda mozgásának semmi köze még a valóság megközelítéséhez sem. A taktikáról és a csapat beállításáról meg ne is beszéljünk. Ha haverokkal focizunk csak PES és évek óta nyomjuk és egy mecs sem volt ugyanolyan. Fifákat is kipróbáltuk, de a hangulatok a 10%-át sem érték el a PESeknek.
#6
#4 : Októberben vmikor,sztem az elején.A fifa meg szeptember környékén.
#5
szvsz a fifa valóban elkanászodott, de mostmár újra méltó régi nagy híréhez, szóval, inkább fifa
#4
mikor jön ?? és a fifa mikor jön????
#3
1: Jól is teszed hogy inkább a Pes-t probálod fifa helyett. Sokkal jobb.
Én kb 1 hónapja raktam föl a Pes-t és azóta fifával egy percet nem jáccotam, sőt le is töröltem. A fifát csak azért veszik többen mert nagy a reklámja. Szóval hajrá PES!!!
#2
Én ezt biztos megveszem.
#1
áhh nagyon jónak tűnik majd mostmár a fifa helyett
kipróbálom ezt