Age of Conan - Még mindig fejlesztés alatt X360-ra

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Már több, mint egy éve, hogy megjelent a Funcom MMORPG-je, amelyet eredetileg Xbox 360-ra is ki szerettek volna kiadni, ám az a változat még fejlesztés alatt áll.
Már több, mint egy éve, hogy megjelent a Funcom MMORPG-je, amelyet eredetileg Xbox 360-ra is ki szerettek volna kiadni, ám az a változat még fejlesztés alatt áll.


Sajnos a Funcom félkész játékot adott ki a kezei közül, ennek köszönhetően a kezdeti siker gyorsan abbamaradt, sokan elhagyták Conan világát. Afejlesztők nem adják fel, s még mindig hegesztik a konzolos változatot. Craig Morrison, a csapat egyik tagja elmondta, hogy sajnos nem várt nehézségekbe ütköztek a portolás során, ám a kis csapat egyre jobban halad, egyszer csak elkészül az Age of Conan Xbox 360-as változata is.
9.
9.
Terawatt
7: Az Age of Conan egy 100%és játék csak minden eggyes szintlépésnél veszit 1%ot az értékéből,lvl 80 a max ? Hoppá az 20% Igen kérek még az a 20% is sok ennek a játéknak olyanhoz ne akard hasonlitani mint a Warhammer vagy a WOW.Ne értsetek félre nem vagyok WOW kocka nem szeretem megszállotam hogy bármi más szar legyen.Több mint egy évig Lotro-ztam HC klánban Warhammerrel és szinte kezdetek óta játszom és ezerszer jobb mint az a szánalmas AoC,Igérgettek mindent a játékosoknak csorgott a nyálunk és ahogy azt irták is félkész játékot adtak ki,Fizetős Béta az egész.Warhammer se kezdte jól mert High pop. szervereken 200emberes csatában 5-10fps powa megy de ez a legnagyobb gondja a játéknak, RVR rendszere szerintem a legjobb megoldás egy pvp játéktól , WOW az inkább PvEnek lenyűgöző de én szerintem a Classic volt a best :)) bocsánat hogy ilyen sokat irtam hagyok helyet a többi komentelőnek is
8.
8.
dareal
7: az egy másik nyereményjáték volt, ingyen hónapok. az is több héten át ment, mire megadták.
7.
7.
Hiroky
én meg úőgy hallottam valaki megkapta:)

és akármennyire gagyi meg minden nekem eddig ez a legemlékezetesebb mmo-m mert nagyon nagyon jól szórakoztam benne, jobban, mint a Warban meg wowban...
6.
6.
generationx
#3 MMORPG-kkel való játékhoz nincs szükség GOLD-ra. Mivel éppen elég a havidíjat fizetni, ezért hozta ezt a szabályt a Microsoft.
5.
5.
dareal
ja a legszebb! a nyereményjátékkal kapcsolatban. Hunnen írt ott nemtom kinek, hogy XY ajánlotta fel a nyereményeket, küldte a levelet is.

nos, letagadták, hogy XY ott dolgozik, sőt, nem is ismerik. érdekes, a google és a saját oldaluk szerint viszont ott dolgozik :D

rohadt nagy öngól.
4.
4.
dareal
sok jót ne várjatok. azt tudtátok pl, hogy az mmogames.hu-nak felajánlottak nyereményeket, ott ki is sorsolták. de végül nem kapták meg, sőt, le is tagadták, hogy ők ilyet felajánlottak (ismerem az mmogames.hu főszerkesztőjét, a levelezés is megvolt. mocskos egy banda ez a lolcom)

vagy pl azt, hogy számtalan LEMONDOTT accountot aktiváltak és elkezdték a kártyákról vonni a pénzt? egyik cimbora a mai napig nem kapta vissza, van aki kb 2 hónap után, nagy nehezen.



mocskos egy banda, én mondom.

ja, a játék meg csapnivaló, idejét múlt (grafika jó, de a többi elem az nagyon gyenge, már 2003-ban jobbat alkottak)
3.
3.
Cinemabizarre
és akkor csak live goldal lehet majd tólni v mi ? :S
2.
2.
Gael
mar nem,szepen bovulget,mondhatni a jatek is kesz van mar.Lesz ott konzolos port,csak meg varni kell.Gondolom nem akarnak ketszer megegni
1.
1.
HomoLudens
Igen csak nyögve nyelős ez az AoC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...