Overlord II DLC bejelentés várható hamarosan

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Triumph Studios ismét egy remek játékot készített, amely történetesen az Overlord folytatása. Ma az is kiderült, hogy hamarosan DLC is érkezik a második részhez.
A Triumph Studios ismét egy remek játékot készített, amely történetesen az Overlord folytatása. Ma az is kiderült, hogy hamarosan DLC is érkezik a második részhez.

Ugrás a galériához


A Codemasters vállalta magára a kiadó szerepét, s úgy tűnik nem döntött rosszul, ugyanis az Overlord első része sokak tetszését elnyerte. A holland fejlesztők már elkészítették a folytatást is, amely néhány napja jelent meg. Ennek kapcsán Lennart Sas, a kreatív igazgató elmondta, hogy hamarosan bejelentik az első DLC-t, amellyel a játékélményt kívánják növelni, valamint hosszabítani a történetet. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen platformokra is érkezik, mindenesetre reméljük, hogy a hivatalos bejelentéskor kiderül.
10.
10.
CD klon
szerintetek lesz hozá magyarositás ??????????

márnint a 2 höz és a DLC hez ha valaki tudja hogy van a 2 höz akkor irja ide
9.
9.
CD klon
Szerintemi is baromi jó az 1 én mindig csak a sivatag végéig jutok mer valami mindig közbejön a ketöbe az az álat hogy lehet egy gépen keten játsani sajnos nem a storyt :( ,de 2 egymás eleni játék és 2 egymásal meghát a palota sem semmi szerencsére énekem már megvan bár elég gyorsan lement az ára ,de téleg én sem értem miért nemtetszet naon álat vizek vanak + plusz ha tudsz olvasni :)



sorrrryyyyyy
8.
8.
dannyone
én végigjátszottam az első részét,nagyon tetszett már az is.iszonyat jó viccek voltak benne.Hole Carpenter nemtom neked mibajod van vele,lehet rossz a humorérzéked,sajnos egyre több az ilyen ember,aki nem veszi a poént.ha van olyan jó legalább mint az első akkor beszerzem gyorsan.
7.
7.
Gula
Nem értem 3-5 éveseknek ajánlod, és neked mégsem tetszik :D?!

Be funny, or really funny!
5.
5.
Giga0509
Most vittem végig a demót...hát ez vmi beszarás! :D rohadt nagy game! csak mondjuk lehetne 1 kicsit komolyabb,nem ilyen mesés...akkor még jobb lenne :D az a cyclops-jeti keverék tök aranyos :) xD
4.
4.
Naliak
És hol vettétek meg, mert PC-re égen földön nem találom...



Utálom ezt a sok DLC-t Fallout 3 -ra is egymás után jönnek ki a botrányosnál botrányosabb DLC-k, talán most a Broken Steel jó lesz
3.
3.
tyler001
már rég játszom vele.. kegyetlen jókis gamma..várom a DLC-t!:D
2.
2.
Stanly
Én már a megjelenés óta játszom vele és nekem nagyon tetszik várom már a DLC-t is:D
1.
1.
Thaddeus
Tényleg nagyon jó lett a második rész, ajánlom mindenkinek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...