S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat érdekességek

Link másolása
Sergei Grigorovich, a GSC Game World elnöke nemrég adott egy interjút, amiben szót ejtett a Call of Pripyat egyes elemeiről és egy lehetséges konzolos portról.
Sergei Grigorovich, a GSC Game World elnöke nemrég adott egy interjút, amiben szót ejtett a Call of Pripyat egyes elemeiről és egy lehetséges konzolos portról.

Ugrás a galériához


Sergei szerint sokat hallgattak a játékosok panaszaira, és egészen a megjelenésig tesztelik a játékot, hogy megfelelő minőségű terméket tudjanak idén ősszel kiadni.A játékot 15 ember Ukrajnából, és további 50, fizetett, külsős ember teszteli. Továbbá a játék még mindig támogatni fogja a DirectX 8-at, így a régebbi számítógép tulajok is játszhatnak ha a kártyájuk támogatja a Shader Model 2.0-át. A CoP multiplayer része is kap egy kis frissítést, tervezik a nyerési táblázatok és a jutalmak integrálását, hogy kicsit izgalmasabbak legyenek a többjátékos meccsek. Tervezik még a lopakodás fejlesztését, hogy csendben likvidálhassuk ellenfeleinket, bér Sergei szerint nem kell számítani egy Hitman vagy Thief szerű játékra. A játék a StarForce másolásvédelem legújabb verzióját fogja használni, de ez alkalommal DVD nélkül is indulni fog. A játékhoz letölthető lesz majd egy SDK is, bár mint az előző részek esetében, itt is csak a többjátékos módhoz lesz elérhető.

Ugrás a galériához


A régi pletykák egy S.T.A.L.K.E.R. MMO-ról szóltak, így Sergai erre a témára is kitért egy kicsit, mondván hogy a vállalat játszadozik az ötlettel, mivel az online/MMORPG játékok nagyon divatba jöttek mostanában, de ennél többet még nem mondhat. Arra a kérdésre, hogy látja-e a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot konzolokon is, Sergei elárulta hogy jelenleg egy működésképes port létezik Xbox 360-ra, és megjegyezte, hogy a platform sokat enged meg a fejlesztőknek. A Call of Pripyat-nál már koránt sem látja ennyire rózsásnak a helyzetet, szerinte az kizárólag PC-re jelenik majd meg .Hogy technikai limitációkba ütköztek-e a fejlesztők, azt nem árulta el.
17.
17.
Fr33K
18: Tudom miről beszélsz, meg van a Gold az 1. részből. Best kategória ;)
16.
16.
coderman
De unalmas már ez a sztalker sorozat, kb 3 éve ugyanígy néz ki és a hamradik rókabőrt készülnek lehúzni róla.
15.
15.
Teuton
17# Azért ha 10 év múlva lesz hozzá gépem, szeretnék benne gyönyörködni :P
14.
14.
Dcrysis02
14:Talán azért mert nagyobb területek voltak néhol, szebb grafikával.Na meg azt is vedd figyelembe hogy az első verzió borzalmas volt mindenkinek.Pár patch után már sokkal jobb lett.
13.
13.
Teuton
Alig várom :3

Reménykedjünk a DX11-ben!

A portot meg nem bánnám, haverom piszkosul örülne neki :D Mondjuk nem egy sima fps, nem lesz könnyű mindent átvinni X360-ra.
12.
12.
Fr33K
7: az előző Stalkerek mentek. Érdekes módon nekem a 2. résznek alacsonyabb volt az FPS-e mint az 1.nek. Nekem ilyen gonosz PC-m van. Nekem a PC annyit nem ér hogy állandóan fejlesztgessek. Van már benne pénzem, váltottam konzolra.
11.
11.
Fr33K
Ha megnézitek a Sacred 2-t is portolták és annyira nem is lett rossz. Benne van minden ami a PC-sben. Persze ezen is látszik hogy port. Szal ötletesen meg lehet ezeket oldani.
10.
10.
thelegendary
9.
9.
thelegendary
Akkor is, kontrollerrel eszméletlen nehéz lenne a játékmenet, ha esetleg meg is születne a konzol port biztos a játékélményt butítanák!

Kicsit összetettebb game mint egy átlag fps!
8.
8.
Dcrysis02
9:Azért nem írtam ki mert az interjúban sem árulta el hogy melyik játékról volt szó.A portolt meg legtöbbször azt jelenti hogy egy eleve kész verziót portolnak át egy másik platformra, és mivel nem hinném hogy össze-vissza adnák ki a játékokat konzolokra, az első résszel kezdik.
7.
7.
Csokolade
most akkor ez mikor gyün ? :D
6.
6.
Dcrysis02
5:Ha a boxpénzt egy új darabra költötted volna, mozifilm lenne :P

6:Ha az eredeti S.T.A.L.K.E.R.-t portolják abból nem lehet már bajunk.Csak ha egyszerre fejlesztenek egy játékot.
5.
5.
Fr33K
4: Egy Box port. :P

Ugyanis a pcmen diavetítés..
4.
4.
Dcrysis02
3:Múltkori hírben leírva. :)

http://www.gamekapocs.hu/hir/15743/STALKER:+CoP+infok,+a+folytatas+bejelentese
Én már nagyon várom ezt a részt, új területek, új szörnyek, mi kell még?
3.
3.
thelegendary
Gondolkoznak a dx11 megvalosításon is! :)

Tökön bököm magam, miko kigyün egy stalker game mindig új kártyára felik a fogam, pedig nem nagyon telik rája mostanság! :D

Nem halnék bele egy ps3 verzióba!
2.
2.
Dcrysis02
Francba.Találtam három hibát.

"bér"

"Shader Model 2.0-át."

"Sergai "

Látszik nem voltam a toppon este.

1.
1.
Fr33K
Jó 5let lenne a Boxos verzió. Örülnék neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...