Mozgásban az új Ninja Gaiden Sigma

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 5.
  • Videó
Link másolása
Tomonobu Itagaki távozása ellenére gőzerővel hegesztik a Ninja Gaiden Sigma folytatását, amely kizárólag PlayStation 3-ra jelenik majd meg szeptemberben.
Tomonobu Itagaki távozása ellenére gőzerővel hegesztik a Ninja Gaiden Sigma folytatását, amely kizárólag PlayStation 3-ra jelenik majd meg szeptemberben.



A Ninja Gaiden Sigma 2 számos extrát, így például új főhősöket, ellenfeleket és játékmódokat tartogat a PS3-tulajok számára amellett, hogy gyakorlatilag teljes egészében élvezhetik a Ninja Gaiden 2 nyújtotta örömöket is. A legújabb, hétperces videóban a szépséges Momiji egyik mentőakcióját követhetjük figyelemmel.
6.
6.
kgabe
3: én hasonlóan vagyok mint te csak a DOA sorozattal. és csak pár játékért nem fogok xbox-ot venni. azért kipróbálnám az x-box-os NG-ket
4.
4.
trialboj
pfaj, ennek a jateknak van a vilagon alegjobb feelingje :D sima alaz akarmit! a zene a kombok, minden a halyen, van graf szinten kell csak fejlodnie!
3.
3.
Lachgas
jok a combo-k, kicsit DMC beütése van.
2.
2.
Raam989
A rohadt életbe, hogy PS3-ra pont ezt adják ki exkluzívba. Minden más címét elvesztette már, de pont ezt az egyet meg sikerült megszereznie. Ekkora szerencsém is csak nekem lehet, hogy egy olyan univerzum fanja vagyok, amit így adnak ki, mint a NG-t.

Megvan a DOA3, DOA4, DOAX, DOAX2, NG, NG Black és az NG2, nemsokára lesz egy speckó DOAU játékom is, de sajnos már egy PS3-ra nincs pénzem...
1.
1.
klemid
Nemrosz! Bár nekem az 1. nemletszett. Remélem ebben nemlesz az embereknek ien suta mozgása.:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...