Klasszikus LucasArts-játékok a Steam rendszerén

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem ütött akkorát a LucasArts bejelentése, mint vártuk, ám bizonyára még így is sokan lázba jönnek a hír hallatán, hogy a kiadó több klasszikusa is elérhető lesz a Steamen.
Nem ütött akkorát a LucasArts bejelentése, mint vártuk, ám bizonyára még így is sokan lázba jönnek a hír hallatán, hogy a kiadó több klasszikusa is elérhető lesz a Steamen.



A bejelentés szerint olyan "klasszikusokhoz" férhetünk majd hozzá július 8-tól a Valve rendszerén keresztül, mint az Armed & Dangerous, az Indiana Jones and the Fate of Atlantis, az Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure, a Lego Indiana Jones: The Original Adventure, a LOOM, a Star Wars: Battlefront II, a Star Wars: Republic Commando, a Star Wars: Starfighter, a The Dig vagy a Thrillville: Off the Rails. Egyik-másik cím esetén ugyan megkérdőjeleznénk a "klasszikus" jelzőt, a LucasArts szerint azonban ez még csak a kezdet, így a későbbiekben kis szerencsével a Grim Fandagót vagy a Tie Fightert is viszontláthatjuk a Steamen. Szintén mai infó, hogy a Secret of Monkey Island feldolgozásának megjelenését július 15-re tűzte ki a cég.
12.
12.
meridarider
pont az az 1 indiana nem lesz amivel játszottam az Infernal macshine az még nem 1 rossz játék:D
11.
11.
Optimus Prime
Azért a Classic inkább a Jedi Knight 1-2 (már a 3 is), a Battlefront 1 és nem csak a 2 meg a Starfighter, a Battle for Naboo és a Galactic Battlegrounds tartozna. A RC-nek örülök, ennyiért megéri. De jöhetne a többi igazán nagy klasszikus, melyek már nem igazán beszerezhetők, legális módon.
9.
9.
FeroxX
8.
8.
Gael
mit jelent az nallatok,hogy feldolgozas?Mert a Monkey Island csak egy ujrakiadas lesz,meg a grafon sem valtoztatnak
7.
7.
ChainGun112
kotor3 bf3 rc2:D ezek kellenének:D
6.
6.
LtK
mind koppantunk =D ilyen hülyeségre senki se számított =D én is egy republic commando 2őnek "örültem" volna =D
5.
5.
megalonagyix
én örülök :D SWBF2 meg SWRC
4.
4.
dareal
öööö a loom és egyebek (nem mind, de elég nagy részük) rég elérhető ingyen az abandonware oldalakról (ami legális). bár nem csodálkoznék, ha most lyukasarc változtatna ezen, amit eddig ingyen adott, azt már nem adja ingyen.
3.
3.
Kocsis92
énis, vagy mégjobb lett volna egy Rep Commando 2 ... túlhajszolták ezt a bejelntést
2.
2.
SGT_PETER
Én egy battlefront 3 bejelentésben bíztam :(
1.
1.
Evilsmile
Egy Jedi Knight 4-nek jobban örültem volna:(..Engem nem dobott fel a hír, bár azért ez a felhozatal sem rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...