Még idén kiegészül a Sacred második része

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Még az idei esztendőben kiegészül az Ascaron által fejlesztett Sacred 2, mégpedig új karaktereket, területeket és történetet köszönthetünk a kiegészítésben.
Még az idei esztendőben kiegészül az Ascaron által fejlesztett Sacred 2, mégpedig új karaktereket, területeket és történetet köszönthetünk a kiegészítésben.

Ugrás a galériához

A szerepjátékkal játszók már ismerhetik a Sacred nevet, ugyanis a nagyszerű első rész után egy kiváló folytatással rukkoltak elő a fejlesztők. Mint az várható volt, hamarosan kiegészül a Sacred 2, mégpedig az Ice & Blood nevet viselő addonnal, amely előreláthatólag ősz tájékán jelenik meg kizárólag PC-re, s új karaktereket, területeket és nem utolsó sorban új történetet is tartalmaz.
6.
6.
drat576
jah, a patch 1 giga de sztem nem bugos...mostmár :)
5.
5.
Naliak
Amúgy ez a második rész már eleve.



Pc-re minden idők egyik leghatalmasabb bugware játéka, ami amúgy nem lenne rossz, már ha van energiád követni a foltozást. Ami lassan sok sok száz mega.

Diablo klón, érdekes újításokkal, egyész jó történettel, és nagyon nagyon sok gyermekbetegséggel, rettenetesen túldimenzionálva.

Sajnos az alapkoncepcióban nincs annyi fantázia, amennyit elbír a tesztelők által folyamatosan minden játékon számon kért "hatalmas bejárható terület és majdnem korlátlan szabadság". Egy idő után kb annyira izgalmas a hatalmas terület mint egyben meghallgatni a Running Wild teljes diszkográfiáját...

Szóval mennyiségre megvan... :)



Na itt nem gond ha pl Varázslót pl inkvizítort indítasz, mert eléggé könnyedén szétcsapja az ellent.
4.
4.
Gula
Az efféle játékokban mindig varázslónak képzem magam és mindig szivok vele.......mindig ezerszer erősebb egy egyszerű harcos (na meg kevésbé látványosabb)......
3.
3.
Gael
mint a Dio,csak nehol jobb,nehol rosszabb.Tobbnyire rosszabb.Ugy lenne igazsagos,ha azt mondanam,hogy a legjobb Dio klon amivel eddig toltam
2.
2.
Gael
Remelem ezt kesobb konzolra is atokositjak,mert az alapjatek igen jo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...