Pro Evolution Soccer 2010 - az első stúdiólátogatás

Tokió, belváros, Konami stúdió - eljött az első stúdiólátogatás ideje, amely során a Konami nemzetközi termékmenedzsere fog minket körbevezetni.
  • Írta: wolf15

Kommentek

#21
Ha egyszer lenne benne magyar kommentár akkor úgy érzem vinnék mint a cukrot...Most biztos nem fogom megvenni,mert megvan a fifa09 és évente nem szeretem cserélgetni a focis játékokat.De ha vki megvenné a pes-t akkor biztos kipróbálnám...
#20
#20: Hidd el,semmit nem vesztesz vele....sőt. =)
#19
Jajjaj,úgy érzem,hogy akkor vkitől elkérem a pes-t mert ez nem állapot!:D
#18
Én jópár évig fifáztam és kb 3 hónapja váltottam PES-re és azóta fifával még egy percet nem jáccotam. A fifának SEMMI köze az igazi focihoz. A PES se teljesen olyan de sokkal inkább hasónlit rá mint a fifa.
#17
Hehh...rosszul érzed ^^
Én az eddig látottak alapján azt mondom,,h a pes-nél látszik,h próbálnak jobbak és jobbak lenni,de ugye sok akadályba botlanak mindig(EA kizárólagossága).A fifánál meg...ezt nem kell magyaráznom.A next-gen-esítés óta alig-alig van fejlődés,Pc-n pedig még mindig hulladék a játék.
Szeptemberben jön a fifa.Kipróbálom és játszogatok vele amíg nem jön októberben a pes.Mint ahogy eddig is tettem.=)
Ezért ajánlom mindenkinek,h huzamosabb ideig próbálja ki a másik játékot is és utána mondhat amit akar...
#16
Húha...feszült a hangulat!Úgy érzem,hogy wolf15 lassan közbelép!XD Amúgy majd októberben megtudjuk,hogy melyik lett a jobb.Addig kár ezen vitatkozni.
#14
jeti93, egy korúak vagyunk. Kicsi értelmezést ha kérhetném. Én a PES 2009ről beszéltem, mert herlius "barátunk" azt mondta, hogy őt az fogta meg. Én nem játszom többet heti 2-3 óránál. Ennek meg vannak az okai, a focis játékokra meg azért vagyok igényes mert focizom és a kedvenc sportom is. Egyik se üti meg azt a szintet amit vártam és tény ami tény a PES közben sokkal többet káromkodtam, mint a FIFÁban, azt inkább csak kinevettem. És az azért tényleg hülyeség, ha te vagy Európa legjobbja, de a csapattársad -aki rosszabbul teljesít, mint te- a világ legjobbja.
#14
Amúgy egy olyan EIZO monitort elfogadnék amin dolgoznak. :)
#13
Kriccs: Mi köze vannak a PES 10-nek ahhoz, hogy te hányadik szezonban vagy a become a legendben, és, hogy téged választottak európa legjobbjának, de Torrest a viléág legjobbjának???
Nem tartassz attól, hogy túl sokat játszottál, és kezded összekeverni a FIFA-t a valósággal?
Az tény, hogy a FIFA tavaly sokat fejlődött. De mi történt az azelőtti 6 évben, kérem szépen?! Az utolsó nagy változás talán a FIFA 2003-ban volt vagy még azelőtt! Egészen a 09-ig csak annyit változtattak a játékban, hogy a játékosokat a megfelelő csapatba tették, és valami MINIMÁLIS 1-2 hetes munka árán javítottak a grafikán! Hol lehet a FIFA-ban rendesen helyezkedni a játékosokkal, meg egyáltalán a kívánt felállást beállítani???
A PES-nek 2 komoly hibája van: a menürendszere és az, hogy a játékosok-nak nincs eredeti neve, de maga a játék SOKKAL élethűbb. A FIFA 09-ben legnehezebb szinten csak akkor tudsz gólt rúgni, ha teljesen kijátszod a kapust(bill+egér), a többi szinten meg félpályáról belövöd. Az ezelőtti FIFA-kban meg legnehezebb szinten is gond nélkül lehetett nyerni 10 góllal.
És szinte biztos, hogy a FIFA 10 is ugyan az lesz mint a 09, csak a játékosok más helyen lesznek. AZAZ egy nagy rakás k@ki
#12
Ja és még a legjobb az egészben, hogy szerinted mennyit fizettek neki azért, hogy ezt mondja? Dettó mint Ronaldinhonál, ő se ingyen reklámoz. Térj már kicsit észre, az a jobb, aki többet fizet neked... Meg egyébként is a become a legendben ez a 6 szezonom asszem és mindegyik évben jobb voltam a spanyolnál, mellesleg a csapattársa voltam a 'Poolban, de attól még ő lett a világ legjobbja. Mert ő a promo ember. Az volt a vices amikor én voltam európa legjobbja és ő meg a világé, no comment...
#11
7, És kit érdekel a Torres?? Szerinte az realisztikus, hogy a játékos nem reagál arra amit nyomok neki? 2 méterről kihagyja a helyzetet és még sorolhatnám.
#10
9, Neked pont a tavalyi PES jött be?? Az egy ugyanolyan romhalmaz volt, mint a FIFA. Egy normális focis játék sincs a piacon.
#9
Hunszi, te konkrétan milyen tesztekre gondolsz, ahol a FIFA "megverte" a PES-t? Arra ugyanis a nyakamat tenném, hogy nem a játékélmény volt a fő szempont ezeken a teszteken. A FIFA-nak ugyanis a nevén kívül köze nincs a labdarúgáshoz. Én jópár évig FIFA-ztam, tavaly váltottam a PES-re, de most már erőszakkal se tudnának rávenni, hogy újra FIFA-val játsszak. Engem őszintén szólva teljesen hidegen hagynak a FIFA eladási statisztikái, ez egyedül a marketing részlegüket dícséri, a játékfejlesztők ugyanis évek óta ugyanazt a szánalmas bughalmazt ontják magukból más-más csomagolásban.
#8
egy dolog h nem sokat valtozik a FIFA viszont PES tavaly mitvaltoztt az azelottihez kepest?? mert sztem nem sokat nagyon minimalisat + BL szoval...kar ezert fikazni a FIFA-t es tobb oszagos teszt alapjan is a FIFA tavaly megverte a PES es teljes joggal sztem

Nem fogom eggyiknek se a partjat mert mindkettovel jatszom ezek csak meglevo tenyek...
#7
Én már nagyon várom az új PES-t. A 2009 az nagyon király. Sztem a fifa 10-et már ki se próbálom mert ugyaz lesz mint a 09 csak más névvel. Kár hogy akkora reklámja van a fifának...csak ezért veszik ilyen sokan. Ha a PESnek is ekkora lenne a reklámja mint a fifának akkor azt már nem is csinálnájuk. És amugy maga Torres mondta h a focis játékok közül a PES a legrealisztikusabb.
#6
Az már biztos hogy jobb lesz mint a pes2009
#5
Ezen legalább látszik (a Fifával ellentétben) hogy fejlesztenek is valamit...
#4
Nem tűnik rossznak...biztos jó lesz.
#3
jah:D igaz,de sajnos ahogy írtad nem túlságosan kivehető:s
#2
#1 : Ott volt pedig :D Amikor magyarázza az 1ik fejlesztő a taktikai újításokat,ott megy a másik monitoron.
Igaz,nem vmi kivehető,de gameplay.^^