Age of Conan - nagy bejelentés várható

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Augusztusban kerül megrendezésre a Games Convention utódja, a GamesCom, ahol várhatóan bejelentik az Age of Conan első kiegészítőjét.
Augusztusban kerül megrendezésre a Games Convention utódja, a GamesCom, ahol várhatóan bejelentik az Age of Conan első kiegészítőjét.



Craig Morrison, a Funcom munkatársa árulta el, hogy a jövő hónapban bemutatják a várva-várt kiegészítőt. Elmondása szerint részletes bemutatóra számíthatunk, megtudunk majd mindent a sztori folytatásáról, az új helyszínekről, szörnyekről, küldetésekről és persze játékmeneti újításokról. Állítólag meg fogunk lepődni, bízzunk benne, hogy így is lesz; augusztus 19-én találkozunk Kölnben!
5.
5.
laca009
4 nem azt mondom hanem azzal hogy kiadják boxra igy összes pénzük elmenne és páááá nem tudom hogy lenne még arra is pénzük hogy boxos szervert is üzemeltessenek...
4.
4.
Dcrysis02
2:Miért szerinted boxon egy MMORPG-nek nagyobb sikere lenne?
3.
3.
watto
Nagy bejelentés: Bezár a fejlsztői gárda xD
2.
2.
laca009
szerintem inkább a boxos verziót fogják bemutatni és nem kiegészítőt de nem tudom miért "várva-várt" ha egyszer már 100ezren se játszanak vele....na jó nem tudom pontossan hogy mennyien csak mondtam valamit mert arra még emlékszem hogy a warhammernek meg az age of connan mmorpg-nek csökken a játékos száma és egyre kevesebb szervert is üzemeltetnek...
1.
1.
akos90
Remélem ugyan olyan jóó lesz mint az alapjáték. Kiváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...