Befejeződtek a Madden NFL 10 munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 17.
  • Hír
Link másolása
Elkészült a Madden NFL sorozat idei része, már csupán a tömeggyártás van hátra, utána pedig semmi nem állhat az augusztusi multiplatform megjelenés útjába.
Elkészült a Madden NFL sorozat idei része, már csupán a tömeggyártás van hátra, utána pedig semmi nem állhat az augusztusi multiplatform megjelenés útjába.



A játék augusztus 14-én kerül boltokba, azonban korábban is lesz lehetőségünk kipróbálni, amennyiben magunkévá tesszük a hamarosan megjelenő demók valamelyikét. A hivatalos demó július 30-án kerül fel az Xbox Live-ra és a PlayStation Network-re, viszont a GameStop áruháznál előrendelők már egy héttel korábban, 23-án kipróbálhatják a játékot. Érdekesség, hogy a két demó különbözik majd, utóbbi a legutóbbi Super Bowl döntőt eleveníti fel. Fent a játék fejlesztői naplójának legfrissebb részét láthatjátok, jó mulatást!
9.
9.
Roonie Brown
Koffein :| nem vágom akor minek nézed meg az nfl 10 elkészülésének folyamatátt ha ne is érdekel.És igen is nagyon sok embert érdekel az amerikai foci.És remélem magyarországon egyszer ez lesz a fö sport ág.
8.
8.
drip
Ejj de kár,hogy nem jön pc re :'(:'(:'(

Viszont azt örömmel látomhogy egyre többen vannak itt amerikai foci érdeklődők,illetve fanok

Aki akarja majd lesse meg a topikot,most szünetel,de nem sokára újra beindul ;)

http://www.gamekapocs.hu/forum/topic.php?t=2464
7.
7.
Gamu92
Mint hazai Junior QB, állítom, hogy ez a game ALÁZNI FOG!! :)

Sajnos a borító szvsz nem a legjobb választás, de a játék kárpótol...
6.
6.
Vincenzo
Nemhogy hatalmas népszerűsége van európában, de évente egy meccset Londonban játszanak pár éve...én csak egy éve nézek amcsifocit, meg játszok a Madden NFL-el, de tuti, hogy a 10est is megveszem. Hatalmas sport ez.
5.
5.
takric
Nálam minden évben mióta konzolom van az év játéka.
4.
4.
endorphyn
Koffein? Most nem azert, de ha mar nem tudsz arrol, hogy mekkora nezetseggel mennek Europaban es itthonaz amerikai foci kozvetitesek. Hany bajnoksag van es hany igazolt jatekos pl. itthon, akkor legalabb azt vedd alapul, hogy ez egy jatek es lehet, hogy sokan erdeklodnek iranta. Folosleges lejaratni magad egy pikirt megjegyzessel!



klemid: Rogby is van itthon, mar tobb evtizede, de nyilvan nem akkora mint a soccer. Es mostansag az amifoci talan nepszerubb is itthon.
3.
3.
endorphyn
Hasselbeck mennyire jol megvan mar oldva mikozben telefonal. Go Seahawks! :D
2.
2.
klemid
Sztem igen. Vannak ittis Americai foci edzések. Meghát ugytudom, hogy rögbi(nemtom, hogykell irni)játék nincs és ezáll a legközelebb hozá.
1.
1.
koffein
fu de kiräly. érdekel ez egyáltalán valakit europában? Mármint ez a sport
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...