Befejeződtek a Madden NFL 10 munkálatai

Elkészült a Madden NFL sorozat idei része, már csupán a tömeggyártás van hátra, utána pedig semmi nem állhat az augusztusi multiplatform megjelenés útjába.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Koffein :| nem vágom akor minek nézed meg az nfl 10 elkészülésének folyamatátt ha ne is érdekel.És igen is nagyon sok embert érdekel az amerikai foci.És remélem magyarországon egyszer ez lesz a fö sport ág.
#8
Ejj de kár,hogy nem jön pc re :'(:'(:'(
Viszont azt örömmel látomhogy egyre többen vannak itt amerikai foci érdeklődők,illetve fanok
Aki akarja majd lesse meg a topikot,most szünetel,de nem sokára újra beindul ;)
http://www.gamekapocs.hu/forum/topic.php?t=2464
#7
Mint hazai Junior QB, állítom, hogy ez a game ALÁZNI FOG!! :)
Sajnos a borító szvsz nem a legjobb választás, de a játék kárpótol...
#6
Nemhogy hatalmas népszerűsége van európában, de évente egy meccset Londonban játszanak pár éve...én csak egy éve nézek amcsifocit, meg játszok a Madden NFL-el, de tuti, hogy a 10est is megveszem. Hatalmas sport ez.
#5
Nálam minden évben mióta konzolom van az év játéka.
#4
Koffein? Most nem azert, de ha mar nem tudsz arrol, hogy mekkora nezetseggel mennek Europaban es itthonaz amerikai foci kozvetitesek. Hany bajnoksag van es hany igazolt jatekos pl. itthon, akkor legalabb azt vedd alapul, hogy ez egy jatek es lehet, hogy sokan erdeklodnek iranta. Folosleges lejaratni magad egy pikirt megjegyzessel!

klemid: Rogby is van itthon, mar tobb evtizede, de nyilvan nem akkora mint a soccer. Es mostansag az amifoci talan nepszerubb is itthon.
#3
Hasselbeck mennyire jol megvan mar oldva mikozben telefonal. Go Seahawks! :D
#2
Sztem igen. Vannak ittis Americai foci edzések. Meghát ugytudom, hogy rögbi(nemtom, hogykell irni)játék nincs és ezáll a legközelebb hozá.
#1
fu de kiräly. érdekel ez egyáltalán valakit europában? Mármint ez a sport