Végre jelmezben a Prince of Persia film főhőse

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Végre nem csak a csupasz felsőtestét, hanem ruhában is láthatjuk Jake Gyllenhaalt, a Prince of Persia: The Sands of Time című mozifilm főhősét.
Végre nem csak a csupasz felsőtestét, hanem ruhában is láthatjuk Jake Gyllenhaalt, a Prince of Persia: The Sands of Time című mozifilm főhősét.


Hatalmas rajongótáborral rendelkeznek a játékok, amelyekből hamarosan elkészül a filmváltozat is, amely az új trilógia első részét dolgozza fel. A The Sands of Time alcímet viselő mozifilmben a Jake Gyllenhaal lesz a főszereplő, akiket már olyan alkotásokban is láthattunk, mint a Donnie Darko, a Bőrnyakúak vagy Zodiákus című filmek. Az eddigi képeken a csupasz felsőtesét láthatták csak a filmet váró rajongók, ám most szemügyre vehetjük a Hercg ruháját is, amelyet a második, Warrior Within alcímet viselő részben viselt. Úgy tűnik, hogy a filmvásznon kicsit keverednek a jelmezek, reméljük, hogy a történetet nem szúrják el, és egy méltó film készül egy remek játékról.
30.
30.
XDannyL
Hát a GTR Evolution filmesítése egy kicsit merész ötlet :D
29.
29.
Macifasz
34: Természetesen ilyen nemű dolgokat nem várok, nem is lenne túl izgalmas az egész filmben csak ezt a részt bámúlni, de azért valamilyen szinten legyen köze a játékhoz a címén kivül...ebbe beleértem az idő tőrét is, plusz magát az idővel való kavarást is, amit mint mondottam...nem 5 percenként kell elsütni, de legyen jelen. A történet végét lezáró csavarról nem is beszélve, amit kiváncsi vagyok, hogy oldanak meg.
28.
28.
Bins
De most komolyan, sztem Jerry Bruckheimer nem tud elrontani egy filmet se,még ha nem is marad teljesen hű a sztorihoz a filmbiztos hogy jó lesz, egyszerűen mert igényes a kivitelezésés nem az első jött ment filmesre bizták az ubis srácok mint pl far cry-t mert hogy uwe boll bácsi filmjéből ők is tanultak és nem fognak egy ilyen projectet elrontani gagyi renzdezőkkel ill színészekkel. És a sztori is stimmelni fog, max a filmes megvaósítás miatt térhetnek el részletekben. A ruha meg annyi hogy sztem nem csak ebben fogjuk látni, gondolom nem 2 óra történéseit fogja elmesélni a film...
27.
27.
DanielRock
34: Ha lenne egy paródia, abba tuti bele kéne rakniuk azt, én szétröhögném a belem rajta xD



A filmről meg... kiváncsi leszek nagyon. Fan-nak nem nevezhetém magam mert ugye erről az infóról is csak most hallok először ^^"

De nagyon bírom a Prince of Persia összes részét, a DOS-os első részen kívül mindet kivittem, nagyon jól le tud foglalni. Viszont olyan dolgok által, amit a filmben úgyse tudnának visszaadni, mert kétlem hogy annyi csatát, ugrálást, meg idővisszafordítást bele fognak rakni. Pedig a PoP mindigis erről szólt.



Az adaptációkkal úgy vagyok, hogy felőlem nyugodtan elronthatják, legalább röhögök egy jót. Viszont ez elég nagy vállalkozás, talán nagyobb mint a Max Payne
25.
25.
Pain
Ennél a filmnél is csak azt tudom mondani, hogy ha legalább úgy vissza tudják adni a játék hangulatát, mint a Silent Hill filmmel tették akkor ez egy remek film lesz.
24.
24.
Macifasz
26: Már ne is haradudj, de a film címe Prince of Persia The Sands of Time. Nem simán, Prince of Persia, tehát alap, hogy a SoT sztoriját várják az emberek. Ha 100%-ban nem is adják vissza, az nem gáz, na dehogy semmi köze ne legyen a SoT-hez, azért az elég nagy görényésg lenne a fanokkal szemben. Szóval én mint PoP fan igen is fel leszek háborodva, ha csak külsőleg fog a film emlékeztetni a SoT-ra.;-)
23.
23.
Aramisz93
DE kifogja játszani Farah-t?
22.
22.
megalonagyix
nekem a főszereplő, meg a ruha már megér egy 3-ast :) szóval olyan ZS nem lehet
21.
21.
Gael
23:szerintem te vagy aki raerzett a lenyegre.Nem a SoT megfilmesitett valtozata lesz,hanem a PoP megfilmesitett valtozata.A hangulatot kell visszaadnia,nem a sztorit.Azert fog ez is bukni,mert mindenki a szaros elso reszt varja filmen,pedig ez nem az lesz.
20.
20.
Giga0509
18.
18.
YTy
Összekeverték a ruhákat, nem nagy tragédia,mert elég hülyén nézne ki abban a büggyös kék ruciban. A filmről még korai véleményt mondani, de jó lenne ha vissza tudná adni azt a hangulatot amit a játék, vagy túl sokat akarok ? :/

17.
17.
cemi
csak nehogy ugy járjunk hogy a játék jobban sült el mint a film, pl X-men origins.....hát remélem hogy mégis csak pozitivan fogok csalodni, mert a PoP játékok mindegyikét végigvittem nem egyszer és remek sztorival szolgált éppen ezért félek is egy kicsit de hátha....
16.
16.
Ghost
11: Prince Dastan lesz a Herceg becses neve.
15.
15.
marcio
Érdekes amit írtok, de a Sand of Time csak egy alcím, a forgatókönyvről még szó se esett. Majd, ha kijönn az első rendes trailer akkor többet fogunk tudni róla :)

De minden remény megvan, h végre egy jó játékadaptációt kapunk meg, meg persze arra is, h nem :P
14.
14.
Sogi
7: igazán sok erő kell egy film leszedéséhez, másrészt ezt nem is reklámoznám
13.
13.
Cinemabizarre
ez nagyon klassz lessz! tuti nem szúrják el! :P
12.
12.
Gula
sztem az arca lehetne kicsit mogorvabb mint a ww be............jah és remélem a kard meg a ruha nem lessz olyan mintha most keszultek volna
11.
11.
simon 555
amikor láttátok az elso képeket mindenki leirta milyen szar a herceg meghogy nem hasonlit erre ittvan ez:Dsztem hasonlit a játékbeli karakterre.
10.
10.
G-gamer
Először paráltam hogy ez a Gyllenhaal gyerek nem fog hasonlítani a hercegre,de be kell látnom hogy tévedtem.Nagyon jól meg van csinálva a cucca,és még az arca is hasonlít rá.Remélem a filmet nem fogják elrontani.Kötelező lesz megnézni ;) !
9.
9.
george12302
Ha már mindenki a ruhákat említi akkor a herceg haja se volt ilyen hosszú az 1 részben :)
8.
8.
HATRED
a warrior withinben faszábban van megcsin a ruha :P hát már kurvára várom mert már 2006 óta irogatják hogy lesz :D

7.
7.
zsizsi
Tényleg nem kellet volna összekeverni a ruhákat de azért ez a börpáncél jobban nez ki min a kék selyemfiú maskara.De azért remélem hogy fogják az igazi nevén szólítani: Kakolukia xD
6.
6.
Takuma Sato
7.: Szerintem naon jó lett a film. De a gémhez nem sok köze van.

Remélem nem fogják bemocskolni a herceg nevét holmi gagyi filmekkel.
5.
5.
Gael
7:nem igazan hu a jatekhoz az sem,de nekem aranylag tetszett a film.Van benne egy par jo resz.Ha csiped Mark W-t nezz bele azert.
4.
4.
Razielhu
#3: pedig ki kéne próbálnod, ha szereted a horror gammákat xD

én most viszem emulátoron az első részt, meg majd vhogy megszerzem a 3at és akk mind meglesz :D

és én télleg csak remélni tudom h jó lesz :S



a Max Payne-t még nem láttam, a játék jó, de filmet még nem volt erőm leszedni, jó az? :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...