PES 2010 - új Master League információk

A Konami a minap közleményt adott ki a Master League kibővített menedzseri részeivel kapcsolatban, mint például az új pénznem, a támogatások és az ifi csapat menedzselése.
  • Írta: wolf15

Kommentek

#8
Szerintem a PES Istenkirály lesz.Nem tom lehet h ezek gondolatolvasok de pont azokon módosítottak amiket én nem csipáztam.PL:a pontok alapján vett igazolás engem naon idegesített,mert szerintem ez vett le a realitásból hisz a klubok gazdagsága hanem játéktudása alapján jön a "pénz", szal a man.city sehol sem lenne a PESbe :D nem mintha man.city szurkoló lennék.A másik ien a menü.szerintem az idei naon szépen fog kinézni, nekem már a tavalyi kissé skates skin is naon tetszett mongyuk de a kezelhetőség télleg jobb lesz.
A Fifásoknak meg annyit, hogy a Fifa 1998-ban lépett el a gombfoci szintjéről azóta meg sokat nem tudtak tenni és nekem a 2009-es graf apszulut nem tetszik,ráadásul kevés a kidollgozott arc.
#7
Na mivan?! Itt senkisem tart a PES-el?szerintem sokkal realisztikusabb mint a FIFA valaha volt vagy lehetne,a fifa minden evben ugyanazt hozza nemi ujitassal,de az nm valtoztat a sablonos jatekon,ellentben a PES-el amit vegkepp nem leeht sablonosnak nevezni,a FIFA azert mondjak jonnak mert az EA penzugyileg sokkal jobban all mint a KONAMI es tobb licenszet tud vasarolni,de a KONAMI is evrol evre felzarkozik,a tavaly a Bajnokok Ligaja licenszevel most pedig a fent olvasotakkal ! Szerintem PES 4 EVER ! ! !
#6
Én 95-ös vagyok.Valahogy éreztem,hogy olyan 18 éves körüli vagy.Hát majdnem eltaláltam. :)
#5
Jocilus: Hmm...írhatsz a Konami-nak.'Hátha...' alapon. ^^

És kérlek szépen,én pont beleszülettem a rendszerváltásba [azaz '90-es vagyok] =)
#4
3: Értem én.Amúgy gondoltam is,hogy nem lesz magyarítás,csak gondoltam kimondom.Hátha épp megnézi egy Konami-s csávó és aztmondja: Hmmm...Akkor legyen neked nőnap,lesz magyarítás! xD

Na jólvan csak hülyülök.Hát én már nagyon izgatottan várom,hogy mi fog a 2 játékból kisülni!Én azért szurkolok az EA-nek!:)

Amúgy nem tartozik a témához,de már bocs,hogy megkérdem: Te hanyas évjárat vagy?:) (mikor születtél)
#3
Joculis: akarod mondani..."Remélem az EA jobb játékot fog kidobni,mint a Konami..." ^^

És sztem a PES-t nem fogják magyarul kiadni.A Konami-nak nem lenne akkora üzlet,ha betörne a magyar piacra ezzel az újítással.Többe kerülne a magyarított rész megoldása,mint amennyi bevétel jönne nekik ebből.
Remélem nem kell elmagyarázni,h miért...
#2
Áááá de a pes-t szarért nem adják ki magyarul is!!!Áhh akkor biztos megvenném már. Remélem a fifa jobb játékot fog kidobni mint a pes...
#1
nem rossz h a pes kezd felzárkózni, jgy a fifa is jobb lesz. ami nekem jó:D