Bajban a Stargate Worlds fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
A MGM visszaveheti a Csillagkapu-licencet, amennyiben a sorozat alapján Stargate Worlds néven MMORPG-t fejlesztő Firesky-nak nem sikerül pénzhez jutnia.
A MGM visszaveheti a Csillagkapu-licencet, amennyiben a sorozat alapján MMORPG-t fejlesztő Firesky-nak nem sikerül pénzhez jutnia.

Ugrás a galériához

Augusztus 1. A határidő, ameddig a Firesky-nak muszáj biztosítania némi pénzmagot, amennyiben be akarja fejezni a Stargate Worlds fejlesztését, s persze nem akar tönkremenni. Egy volt munkatárs szerint ellenkező esetben az MGM visszaveszi a Csillagkapu licencét, amely természetesen az új MMORPG végét is jelentené. Az ismeretlen, állítólag már a cég alapításánál is ott bábáskodó úriember szerint a Firesky egyetlen reménye egy orvosokból álló csoport lehet, akik 8 millió dollárt szántak befektetésre - ebből a pénzből a cég talpra tudna állni és elindulhatna a Stargate Worlds is, azonban emberünk szerint az üzlet megvalósulására aligha van esély.

3.
3.
Optimus Prime
Ez már a második Csillagkapu játék leállítása. És a második sci-fi MMO, ami megszűnik - még mielőtt egyáltalán beindult volna. :(
2.
2.
princeps27
egy sima RPG jobb lett volna
1.
1.
Batri
hát nemtudom... egy MMO kiadása mindig nagy kockázat...főleg úgy hogy a cég a csőd szélén áll...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...