Darth Vader és a gulyásleves - SW kalandok MO-n?

  • Írta: billadama
  • 2009. július 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Ne tévesszen meg a cím, nem gasztronómiai kirándulást teszünk egy Csillagromboló fedélzetén. Arról van szó, hogy talán hazánkban forgatják az új Star Wars sorozatot!
Ne tévesszen meg a cím, nem gasztronómiai kirándulást teszünk egy Csillagromboló fedélzetén. Arról van szó, hogy talán hazánkban forgatják az új Star Wars sorozatot!

Régóta foglalkoztatja a rajongókat, hogy vajon Lucas készít-e élőszereplős sorozatot népszerű eposzából, avagy sem. Nos, az animációs széria sikerén felbuzdulva úgy néz ki, belevág végre a nagy rendező guru, az új sorozat pedig a harmadik és negyedik rész közti időszakot dolgozná fel. Forgatókönyvről vagy szereplőkről még nem tudni, viszont a mester már helyszínt keres.

Zseniális koponyájában két lehetőség is felmerült, az egyik Prága lenne, a másik választás pedig éppen hazánkra esett. Egyelőre Prága azonban túl drága, hazánkat esélyesebbnek tartja, viszont mivel száz részt szeretne leforgatni, részenként 4 millió dollár ráfordításával, így lehet megenyhülnek a prágai vezetők, és engednek az árból. Ekkora bevételtől azért ők sem akarnak elesni.

Reménykedni azonban lehet, hiszen kis hazánk macskaköves, múltidéző utcáit sok nagy produkció nem kicsi sztárja koptatta már. Ha a mi javunkra dőlne a dolog ebben a produkcióban, akkor sem ismernénk fel saját ablakunkat, vagy a teret, ahol nap mint nap elhaladunk munkába menet. Hacsak nem a Halálcsillag konyháján dolgozunk esetleg, de szerintem ezen olvasók tábora viszonylag kicsi lehet. Jó hír azonban, hogy míg nálunk nőtt a külföldi filmekből származó bevétel, addig Prágában csökkent a kedvezőtlen adók miatt. Ennek fényében csak remélni tudjuk, hogy Vader nagyúr gulyást fog szürcsölgetni a forgatási szünetekben, nem pedig Cseh sört iszogat majd.
23.
23.
eGo-bOy
18: Így van, az pl **va jo lenne :D és uganugy lehetne a cime pl star wars 3.5 (mivel a tfu is a 3-4 között játszódik, ezért lehet is h ez lesz, vagy csak egy kis álca info ez az egész és közben meg az uj film készülne, és nem a sorozat).
22.
22.
petimanus
24: Cáfolom! Tavalyi évben kb 250 millió dollárt hagytak itt filmesek, ebből 150 milliót bizony külföldi filmesek. Magyarországi adótörvények, mint azt lentebb írtam meglehetősen támogatják a filmeseket.



21: Ha megnézed vannak iszonyatosan igényes, nagyszerű fanfilmek a neten. Azt amatőr filmstúdiók készítették minimális keretből. Gondolj bele, hogy a Lucasfilms és az ILM részenkénti 4 milliós(dollár) keretből mit tud kihozni?!
21.
21.
Luise
bele ne éljétek már magatokat!!!! ebböl sem lesz semmi, hála a magyar vezetés hozzáállásának. amig az állam kaszál belöle, és nem ők maguk, addig itt semmit nem fognak engedni!!!
20.
20.
calee
Semmilyen rohamosztagos nem lesz sem az utcan sem a dunanal sem a tiszanal .Egy nagy studioban lesz minden szep zold haterrel es neha egy kis diszlettel.Ebbol a hetkoznapi ember az utcan semmit nem fog latni ,sot Lucast ismerve olyan szintu titoktartas lesz korulotte,hogy orulhetunk ha minimalis informacio kiszivarog.
19.
19.
szada95
Mondjuk megnézném a hogy a roham osztagosok a Tiszánál járőröznek :)
18.
18.
I
Szerintem kicsit fura, hogy egy sorozatot csinál. Én azt szoktam meg, hogy 2-2,5 órán át nézem a star wars-t nem pedig minden héten egy 40 perces epizódot. Valahogy a filmekben szerintem minden benne volt, nagy űrcsaták, fénykard párbajok, a rossz meghal, a jó meg győz. De a mesében tetszett a sorozat, de élőszereplőkkel... :S
17.
17.
petimanus
18: Már voltak információk, melyek szerint Sam Witwerrel beszéltek már egy lucasfilms produkció miatt. Sam Witwer adta az arcát és a hangját Starkillernek a TFU-ban, szóval biztos, hogy lesz rá utalás, hisz a TFU nagyon hivatalos történetivonalnak számít, mert Lucas felügyelte a játék készítését. Amúgy ne várjunk túl ismert szereplők felbukkanására, mert nem Vaderről fog szólni a film, inkább a birodalom hatása a galaxisra. Amúgy kár, h nem tartották az ígéretet, mert legelsőnek úgy mondták, hogy 2009-ben jön egy animációs sorozat és 2010-ben egy élőszereplős sorozat.
16.
16.
suti_88
én már jelentkeztem egy magyar castingirodánál statisztának rohamosztagoként, feltéve ha magyarországon forgatják, de az iroda információ szerint erre elég nagy az esély
15.
15.
kratos83
az lenne jó ha a force unleashed-et csinálnák meg :D akkor 1000% h nézném
13.
13.
peterpal7
Ha itt csinálják mennyünk má el statisztának. Mi leszünk a rohamoszti XD
12.
12.
Giga0509
14:te játszanád Leia hercegnőt :D xD
11.
11.
klemid
Uhh de király lenne! Elmennék mellékszereplőnek. xD
10.
10.
bukov
mondjuk ha itt forgatnának akkor, csak másik hírben értesülhetünk...mert szerintem senki sem fogja látni a Parlamentet!!
9.
9.
petimanus
Azt kifelejtettétek a hírből, hogy először Csehország volt a célpont, de itthon kedvezőbbek a filmeseknek az adófeltételek és ezért nagy a valószínűsége, hogy minket választ. És a történelemben először van az, hogy hazánk után jelölték meg csak Prágát. Reménykedjünk, hogy a csehek nem csinálnak gyorsan adótörvényi módosítást, hogy náluk forgasson Lucas. Ha megtennék, akkor Csehek lennének a rohamosztagosok, mert Mo-n képtelenség lenne több kedvezményt adni a filmeseknek.



6: Azért forgatják, mert erről az időszakról nagyon nincs semmi. Lucas már nyilatkozta, hogy nem fojtatja a sorozatot a 6. rész utáni történettel, számára ott vége és béke honol a galaxisban. Thrawn trilógia sajna nem lesz :(
8.
8.
Horvi14
7.
7.
hunlord
Én drukkolok neki mindenképp! Szívügyem a SW. :)
6.
6.
wolf15
LoL.

Majd kölcsönkérik K2 házát és ott forgatnak xD

(gy.k.: a HCS)
5.
5.
n_csacsi
nem tom sztem hülyeség h most bemutatják a 3 és a 4 közötti eseményeket...inkább csinálnák meg a 7-et :D

Am kicsit se lenne durva, ha egy birodalmi cirkáló suhanna el a Duna felett, és közbe mutatnák a Parlamentet xD
4.
4.
Kyuubi
2: Jah, csak egy jó nagy lépés xD Am tök komoly lenne ha birodalmi katonák vonulnának az utcában (tom hogy úgy se városban forgatnák).
3.
3.
SWBF2
Darth Vader. A h lemaradt.
1.
1.
Giga0509
Mekkora lenne már ha itt a főtéren elkezdenének star wars-ot forgatni xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...