Darth Vader és a gulyásleves - SW kalandok MO-n?

Ne tévesszen meg a cím, nem gasztronómiai kirándulást teszünk egy Csillagromboló fedélzetén. Arról van szó, hogy talán hazánkban forgatják az új Star Wars sorozatot!

Kommentek

#23
18: Így van, az pl **va jo lenne :D és uganugy lehetne a cime pl star wars 3.5 (mivel a tfu is a 3-4 között játszódik, ezért lehet is h ez lesz, vagy csak egy kis álca info ez az egész és közben meg az uj film készülne, és nem a sorozat).
#22
24: Cáfolom! Tavalyi évben kb 250 millió dollárt hagytak itt filmesek, ebből 150 milliót bizony külföldi filmesek. Magyarországi adótörvények, mint azt lentebb írtam meglehetősen támogatják a filmeseket.

21: Ha megnézed vannak iszonyatosan igényes, nagyszerű fanfilmek a neten. Azt amatőr filmstúdiók készítették minimális keretből. Gondolj bele, hogy a Lucasfilms és az ILM részenkénti 4 milliós(dollár) keretből mit tud kihozni?!
#21
bele ne éljétek már magatokat!!!! ebböl sem lesz semmi, hála a magyar vezetés hozzáállásának. amig az állam kaszál belöle, és nem ők maguk, addig itt semmit nem fognak engedni!!!
#20
Semmilyen rohamosztagos nem lesz sem az utcan sem a dunanal sem a tiszanal .Egy nagy studioban lesz minden szep zold haterrel es neha egy kis diszlettel.Ebbol a hetkoznapi ember az utcan semmit nem fog latni ,sot Lucast ismerve olyan szintu titoktartas lesz korulotte,hogy orulhetunk ha minimalis informacio kiszivarog.
#19
Mondjuk megnézném a hogy a roham osztagosok a Tiszánál járőröznek :)
#18
I
Szerintem kicsit fura, hogy egy sorozatot csinál. Én azt szoktam meg, hogy 2-2,5 órán át nézem a star wars-t nem pedig minden héten egy 40 perces epizódot. Valahogy a filmekben szerintem minden benne volt, nagy űrcsaták, fénykard párbajok, a rossz meghal, a jó meg győz. De a mesében tetszett a sorozat, de élőszereplőkkel... :S
#17
18: Már voltak információk, melyek szerint Sam Witwerrel beszéltek már egy lucasfilms produkció miatt. Sam Witwer adta az arcát és a hangját Starkillernek a TFU-ban, szóval biztos, hogy lesz rá utalás, hisz a TFU nagyon hivatalos történetivonalnak számít, mert Lucas felügyelte a játék készítését. Amúgy ne várjunk túl ismert szereplők felbukkanására, mert nem Vaderről fog szólni a film, inkább a birodalom hatása a galaxisra. Amúgy kár, h nem tartották az ígéretet, mert legelsőnek úgy mondták, hogy 2009-ben jön egy animációs sorozat és 2010-ben egy élőszereplős sorozat.
#16
én már jelentkeztem egy magyar castingirodánál statisztának rohamosztagoként, feltéve ha magyarországon forgatják, de az iroda információ szerint erre elég nagy az esély
#15
az lenne jó ha a force unleashed-et csinálnák meg :D akkor 1000% h nézném
#13
Ha itt csinálják mennyünk má el statisztának. Mi leszünk a rohamoszti XD
#12
14:te játszanád Leia hercegnőt :D xD
#11
Uhh de király lenne! Elmennék mellékszereplőnek. xD
#10
mondjuk ha itt forgatnának akkor, csak másik hírben értesülhetünk...mert szerintem senki sem fogja látni a Parlamentet!!
#9
Azt kifelejtettétek a hírből, hogy először Csehország volt a célpont, de itthon kedvezőbbek a filmeseknek az adófeltételek és ezért nagy a valószínűsége, hogy minket választ. És a történelemben először van az, hogy hazánk után jelölték meg csak Prágát. Reménykedjünk, hogy a csehek nem csinálnak gyorsan adótörvényi módosítást, hogy náluk forgasson Lucas. Ha megtennék, akkor Csehek lennének a rohamosztagosok, mert Mo-n képtelenség lenne több kedvezményt adni a filmeseknek.

6: Azért forgatják, mert erről az időszakról nagyon nincs semmi. Lucas már nyilatkozta, hogy nem fojtatja a sorozatot a 6. rész utáni történettel, számára ott vége és béke honol a galaxisban. Thrawn trilógia sajna nem lesz :(
#8
énis drukkolok :D
#7
Én drukkolok neki mindenképp! Szívügyem a SW. :)
#6
LoL.
Majd kölcsönkérik K2 házát és ott forgatnak xD
(gy.k.: a HCS)
#5
nem tom sztem hülyeség h most bemutatják a 3 és a 4 közötti eseményeket...inkább csinálnák meg a 7-et :D
Am kicsit se lenne durva, ha egy birodalmi cirkáló suhanna el a Duna felett, és közbe mutatnák a Parlamentet xD
#4
2: Jah, csak egy jó nagy lépés xD Am tök komoly lenne ha birodalmi katonák vonulnának az utcában (tom hogy úgy se városban forgatnák).