A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aki a jövő héten Sziget helyett inkább otthon játszana vagy filmezne, ezúttal is el tudja ütni az időt: a Madden NFL 10-et például kifejezetten ajánljuk kipróbálásra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
Én ha választanom kellene inkább Blitz 2 mint nfl 10. :)
#15
Hát ez se lesz még az a hűűűdeizgi hét. De majd szeptember-október-novban jön a jóélet:) AC2, Dirt2, Bioshock 2 és még jópár finomságosság:) Nomeg a személyes kedvencem a PSPs Gran Turismo, azt már nagyon várom!
#14
Dave : ... inkább nem mondok semmi :P Ilyenkor bánom h nincs konzol =/ Dea konzol is csak emiatt kéne =/ na mind1 hátha lesz lehetőségem kipróbálni *nagyon nagy sóhaj *
#13
Nekem természetesen mint minden éven most is elő van rendelve! Ha szerencsém van akkor pénteken, ha nincs...akkor hétfőn érkezik! ja igen...hogy mi azt nem mondtam...természetesen a MADDEN NFL 10!
#12
#9: Aha,jó...legyen.
Csak vhogy 1x sem láttalak még ebben a témában megszólalni és ezt a kommentedet is csak hasonló random dolognak éreztem,mint szinte az összes többit.Vagyis megnézed,h mit írtak korábban és te is írsz vmi hasonlót a szép magyarságoddal...csak...mert úgy érzed,h mindenképp kell írni valamit.És ha már többen is írták,akkor csak nem lehet baromság,mint általában ami saját kútfőből jön.Ennyi lenne.
Ha tévednék/amire sztem kevés az esély,de kitudja/ ,akkor elnézést és nyomhatnánk egy meccset a 08-cal,ha már annyira szereted.
#11
NFL 10 et lehet beszerzem.
de végre itt van a filmek kozott a Véres Valentin 3D 11. én rogton rohanok a bolltba megvenni:D
#10
Madden NFL :P
#8
nekem semmi érdekes nem jön
#7
#6 : Mert téged biztos nagyon érdekel...
#5
Nem túl részletgazdag hét. Still Life 2 az már kijött nem? Teszt is van róla
#4
#1 : Hasonlóképp érzek én is... =(
Már csak abban reménykedek,h lesz egy 2K Sports-os Madden,hátha...
#2
DaksModerátor
scooby doo!!
#2
Death to Spies ! nagy játék
#1
De miért nem jö PC-re :'(:'(:'(
Mondjuk én még mindig olvasok ilyen olyan hírtmhogy esetleg később portolják de itt már nem tudni mi igaz és mi nem...lehet vissza teszem a 08at azzal megint elszrakozok egy ideig ...