Bajban a Bionic Commando készítői

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 11.
  • Biznisz
Link másolása
A svéd GRIN ugyan több, mint egy évtized múltra tekint vissza, egészen a Ghost Recon: Advanced Warfighter megjelenéséig nem nagyon ismertük a nevét.
A svéd GRIN ugyan több, mint egy évtized múltra tekint vissza, egészen a Ghost Recon: Advanced Warfighter megjelenéséig nem nagyon ismertük a nevét.



A Tom Clancy nevével fémjelzett sorozat megújítása rendesen megtöltötte a srácok bankszámláját, jó dolgukban két új stúdiót alapítottak a meglévő stockholmi mellé Göteborgban és Barcelonában. Az utóbbi időben zsíros megrendeléseket kaptak, ők készíthették el az újgenerációs Bionic Commandót, illetve a Wanted és a Terminator Salvation című filmek játékváltozatait. Aki próbálta őket vagy csak elolvasta a GK tesztjeit, már tudja, hogy egyik sem sikerült túl jól; a gyenge eladások miatt a GRIN alaposan leégett, az év elején a stockholmi kivételével az összes irodát bezárták, s állítólag komoly leépítések várnak még a cégre. Az 1997-ben alapított GRIN egyébként a minap egy új játékhoz is nevét adta: a Lead and Gold című western lövöldéhez ők biztosítják a motort, amelynek köszönhetően talán egy darabig még kihúzhatják.
7.
7.
Bins
Ja a Wanted játékról ne is beszéljünk inkább....
6.
6.
Bins
Nem csodálom h bajba vannak ha ilyen játékot képesek kiadni a kezeik közül... Legalábbis PC-n egy nagy sz.r volt aztán lehet csak ott rontottak el valamit de áhhh.. jobbat vártam..
4.
4.
terenceHill
a ghost reconnak 1-2-nek nagyon rossz a grafmotorja. Az amd procis gépemen csak az a játék kékhalállal kékszín nélkül, mert még az sem tudja megjeleníteni, teljesen lefagy. Az intellel meg megy rendesen.

Vegas 1-2 ugyanazzal a géppel megy rendesen. A játék élmény amúgy jó, de így nem tudok coopba menni, mert úgy jó igazán. :)
3.
3.
cast22
Nem tudom. Nekem bejött a Bionic Commando, és szerintem a teszten túlságosan lehúzták. A szinkron hangot ki nem sza* ja le. Igaz a multy részét nem néztem, de akkor is keveset kapott. Számomra kellemes időtöltés volt...
1.
1.
megalonagyix
GRAW 1-2 az igen jó volt. Az alábbi hármat kihagytam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...