GamesCom 09: Itt a negyedik screenshot dózis

Nemzeti ünnep ide vagy oda, a GamesComon csak úgy pörögnek az események, ami azt jelenti, hogy mi se lazsálhatunk. Következzen a negyedik screenshot dózis!
  • Írta: Daks

Kommentek

#16
rmélem nem ilyen rajzflmes süket grafja lessz a broderlands-nak mert ha igen nem is kell. Kicsit graf függő vagyok de akkor is egy ilyen komoly játékot nem lenne szabad agyoncsapni vele.
#15
8: Inkább Conan vagy Viking.
#14
13:mért azok voltak?szerintem most se csúnyák csak szar a kép minősége
#13
mafia 2-ben még mindig nagyon csúnyák az autók és épületek
#12
Mekkora poén a maffia 2-ben a "Rosie-s" We can do it plakát. Tipikus 2. világháborús propaganda plakát, sok könyvbe szerepelt már.
#11
10:szerintem ne becsuld ala a Castlevaniat.Annyi melot oltek bele,hogy elkepeszto,Kojima is besegitett,valamint akkora fantabora van a jateknak,hogy megtoltene egy kisebb allamot.Az eddigi videokat latva szerintem siman hozza majd a GoW-ok minoseget,nem lepodnek meg,ha egy szinten emlegetnek a ket jatekot a jovoben.A Dante's Inferno-bol,meg minel tobbet mutatnak,annal jobban elmegy a kedvem tole.Azt a jatekot csak egy remekul megirt es eloadott sztori mentheti meg a bukastol,a jatekmenet sajnos igen alultaplaltnak tunik.De jon meg a Bayonetta is,az meg lehet bebunteti a DMC-ket.Meglatjuk jovore
#10
ez a lego rb a világ legnagyobb lehúzása xD
#9
9:köszi
#8
Egyébként a Castlevania-t én is rohadtul várom. Kicsit GoW beütésű, de ez csak pozitívum.
Úgy tűnik 2010 a hack&slash éve lesz: Jön ez, a Gow3, Dante's Inferno... Mi lesz még??? :D
#7
8: PS3, XBox360.
#6
Castlevania mire jön?
#5
Borderlands nagyon tetszik. Ez a játék kell nekem
#4
Castlevaniába már most beleszerettem, tuti siker lesz :D
#3
Mafia 2,Fifa 10 sok jó játék lesz,az tuti.
#2
Ebből csak a TF érdekel, de sajna ezek a képek a DLC-ben megjelenő új karaktere G1 Optimus, G1 Megatron, G1 Starscream, G1 Sunstorm és néhány repaint karakter model. De sajna PC-re nem jön. :(
#1
Fifa...már megint ugyanaz lesz mint a többi...