Konami és Capcom klasszikusok PS3-ra?

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A God of War első és második részének érkezése felkavarta az állóvizet, s már sokan azon agyalnak, hogy mi is lehetne a következő cím, amely a PS3-ra érkezik.
A God of War első és második részének érkezése felkavarta az állóvizet, s már sokan azon agyalnak, hogy mi is lehetne a következő cím, amely a PS3-ra érkezik.

 
Jó húzásnak tűnik a Sony részéről, hogy a klasszikus God of War első és második részét kiadja az újgenerációs konzolra, s ezzel a nagy kiadók is egyetértenek. A Konami egyik embere elmondta, hogy nagy lehetőséget látnak abban, hogy esetlegesen a Metal Gear Solid vagy a Silent Hill régebbi részei is megjelenjenek a konzolra, ám egyelőre ilyen bejelentés nem történt. A Capcom is pozitívan áll a dologhoz, s örülnének, ha a Devil May Cry elkészülne a fekete masinára. A Sony mindig is törekedett arra, hogy még több felhasználót elcsábítson, s úgy tűnik, hogy ez egy igazán életképes ötlet.
11.
11.
TJJJ
Silent Hill! Silent Hill! MGS!!!
10.
10.
bledzer
S ahogyan az meg lett irva eljöve a remakek kora és mi fizeténk ujra de azt nem bánva izzad ujra tenyerünk amint bossok hulnak sorban elöttünk:D
9.
9.
klemid
Jaj Resident Evilt portolnak akkor Code Veronica X meg ienek jöjjenek!
8.
8.
SWBF2
MGS 1-2-3-mat újrakiadni PS3-ra!!
6.
6.
Cinemabizarre
nekem boxom van jónak jó csak hát nincs rá pl gow :S meg stb stb :S most kell 1 slim :S csak no money xd :D de ezek qvára tetszenek h ps2 gamek-et felnyomják ps3 ra :P
5.
5.
bence9
ps3 "vékonyított" edísönbe gondolkozom hogy "egyszer esetleg" de természetesen továbbra is pc lenne a vezető nálam...xbox nem tudom elég vegyes róla a véleményem

4.
4.
Mathia$
tényleg a Resik is!!!!!!!!!!! Mi lesz itt ha ez igaz?!!
3.
3.
bence9
deivl may cry 1 2 3 resident evil 4 nyam-nyam.ha lenne ps3-am biztos befizetnék egy hd god of warra meg capcom klasszikusokra.
2.
2.
Mathia$
túúl szép hogy igaz legyen :)))

Am ha mégis így lesz akkor sony uralom :D
1.
1.
Gt17
Persze hogy jó ötletnek tartja a Capcpm meg a Konami,mivel van tapasztalatuk a PS3 játékok eladásában és pénzt látnak benne,akkor naná hogy belemennek :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...