Már Wii-hez is van Logitech Guitar Hero szett

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Már Nintendo Wii-hez is lehet kapni a Logitech által gyártott, Guitar Hero-hoz kifejlesztett Wireless Guitar és Wireless Drum játékvezérlőket.
Már Nintendo Wii-hez is lehet kapni a Logitech által gyártott, Guitar Hero-hoz kifejlesztett Wireless Guitar és Wireless Drum játékvezérlőket.

A Logitech Wireless Guitar Controller for Wii nyaka jávorfából, fedőlapja rózsafából, míg érintői fémből készültek, az egyetlen darab fából kialakított teste pedig csillogó fekete koptatólappal ellátott, fehér felületet kapott. A gitár nyakát érintésérzékelőkkel is felszerelték, így pusztán a hangok lefogásával növelhetjük pontszámunkat.

A vezeték nélküli dobfelszerelése három darab beállítható dobból és két cintányérból áll. Süllyesztett karimáinak köszönhetően egyszerűbb pontokat szerezni, és könnyebb elkerülni a véletlen melléütéseket, míg a lábdob pedálja a tartósság jegyében rozsdamentes acél felületet és szabályozható rugót kapott. A minőségre tehát sok panaszunk nem lehet - már csak egyetlen kérdés fogalmazódik meg mindenkiben...
14.
14.
Noel Ryyka
13: nem vagyok profi gitáros, de a múltkor próbáltam egyet...hát több, mint a semmi, de azért a Cort KX5 FR milliószor jobb, pedik az is csak 65k Ft



Amúgy meg miért gáz ez? Van, aki szereti a plasztik hangszereket, élvezi a játékot stb. Attól még, hogy neked nem tetszik, nem érted, hogy mit lehet ezen szeretni attól még egyáltalán nem gáz.
13.
13.
Naliak
Hű de gáz ez, Istenem!



Squier Bullet gitárt kapsz lassan ennek az árából, csjoknak is jobban bejön.... :)
12.
12.
Daks
koszi a kiegeszitest :)
11.
11.
Horvi14
10.
10.
Noel Ryyka
Azt tudom, hogy mi a neck slider és, hogy hogyan kell használni, WT gitárom van, alaposan ismerem, csak a megfogalmazás furcsa egy kicsit. A slidert a félig átlátszó hangok lejátszására is használhatjuk, más estekben pedig a hosszú hangokat torzíthatjuk vele, vagy ütögetésével a pengetést helyettesíthetjük, a hagyományos hangoknál viszont nem helyettesíthetjük a slider nyomogatásával a színes gombok lenyomását, akkor csak torzítónak vagy pengetőnek használhatjuk. "így pusztán a hangok lefogásával növelhetjük pontszámunkat" ha lejátszuk a hangokat akkor természetesen pontokat kapunk érte, a slider használatával plusz pontokat úgy érhetünk el, hogy a csillagos hosszú hangokat torzítjuk vele és azzal a Star Power-t gyarapítjuk vagy ha használjuk bármilyen úton-módon egy szám során akkor a végén több pénzt kapunk.
9.
9.
Daks
8 jajaja, de amugy ugyanaz mint az 5 alap gomb, lévén a régi gitárokon még nem volt ilyen, és azok még mindig használhatók
7.
7.
laca009
7 az a sensor azt a csikal összekötött hangjegyeknél lehet ugymond nyomógomb ként használni más különben az is pengetőként működik
6.
6.
Daks
ha jól sejtem akkor az, hogy az alsó 5 szín gomb nem nyomógomb, hanem érintésérzékelős. de pengetni ugyanúgy kell, máskülönben nem lenne értelme :)
3.
3.
Noel Ryyka
"A gitár nyakát érintésérzékelőkkel is felszerelték, így pusztán a hangok lefogásával növelhetjük pontszámunkat."



Ez mit akar jelenteni?
2.
2.
bete32
1: Aki otthon punk koncertet tart Guitar Hero segítségével sé hozzáb*ssza a falhoz a muzsikagerjesztő eszközöket, azoknak kell ilyen acél vázas, tűz és fagyálló, ütés áló hülyeség. Én pl. tökéletesen megvagyok elégedve a sima mezei GH3-as gitárommal. Használtan vettem, már jó ideje és egy karcolás nincs rajta (már a kínaik is karcállóvá teszik a játékszereket O.O)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...