Már Wii-hez is van Logitech Guitar Hero szett

Már Nintendo Wii-hez is lehet kapni a Logitech által gyártott, Guitar Hero-hoz kifejlesztett Wireless Guitar és Wireless Drum játékvezérlőket.
  • Írta: Daks

Kommentek

#14
13: nem vagyok profi gitáros, de a múltkor próbáltam egyet...hát több, mint a semmi, de azért a Cort KX5 FR milliószor jobb, pedik az is csak 65k Ft

Amúgy meg miért gáz ez? Van, aki szereti a plasztik hangszereket, élvezi a játékot stb. Attól még, hogy neked nem tetszik, nem érted, hogy mit lehet ezen szeretni attól még egyáltalán nem gáz.
#13
Hű de gáz ez, Istenem!

Squier Bullet gitárt kapsz lassan ennek az árából, csjoknak is jobban bejön.... :)
#12
DaksModerátor
koszi a kiegeszitest :)
#11
beszarok.. ez nem semmi
#10
Azt tudom, hogy mi a neck slider és, hogy hogyan kell használni, WT gitárom van, alaposan ismerem, csak a megfogalmazás furcsa egy kicsit. A slidert a félig átlátszó hangok lejátszására is használhatjuk, más estekben pedig a hosszú hangokat torzíthatjuk vele, vagy ütögetésével a pengetést helyettesíthetjük, a hagyományos hangoknál viszont nem helyettesíthetjük a slider nyomogatásával a színes gombok lenyomását, akkor csak torzítónak vagy pengetőnek használhatjuk. "így pusztán a hangok lefogásával növelhetjük pontszámunkat" ha lejátszuk a hangokat akkor természetesen pontokat kapunk érte, a slider használatával plusz pontokat úgy érhetünk el, hogy a csillagos hosszú hangokat torzítjuk vele és azzal a Star Power-t gyarapítjuk vagy ha használjuk bármilyen úton-módon egy szám során akkor a végén több pénzt kapunk.
#9
DaksModerátor
8 jajaja, de amugy ugyanaz mint az 5 alap gomb, lévén a régi gitárokon még nem volt ilyen, és azok még mindig használhatók
#7
7 az a sensor azt a csikal összekötött hangjegyeknél lehet ugymond nyomógomb ként használni más különben az is pengetőként működik
#6
DaksModerátor
ha jól sejtem akkor az, hogy az alsó 5 szín gomb nem nyomógomb, hanem érintésérzékelős. de pengetni ugyanúgy kell, máskülönben nem lenne értelme :)
#3
"A gitár nyakát érintésérzékelőkkel is felszerelték, így pusztán a hangok lefogásával növelhetjük pontszámunkat."

Ez mit akar jelenteni?
#2
1: Aki otthon punk koncertet tart Guitar Hero segítségével sé hozzáb*ssza a falhoz a muzsikagerjesztő eszközöket, azoknak kell ilyen acél vázas, tűz és fagyálló, ütés áló hülyeség. Én pl. tökéletesen megvagyok elégedve a sima mezei GH3-as gitárommal. Használtan vettem, már jó ideje és egy karcolás nincs rajta (már a kínaik is karcállóvá teszik a játékszereket O.O)
#1
DaksModerátor
:D