S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - újabb látnivalók

Link másolása
Egy trailer és több új kép is érkezett az idén október, november között érkező Call of Pripyatból, melyeken a karakterek kerülnek bemutatásra.
Egy trailer és több új kép is érkezett az idén október, november között érkező Call of Pripyatból, melyeken a karakterek kerülnek bemutatásra.



Az új videóban tanúi lehetünk, ahogy egy Burer próbál meg eltenni láb alól egy magányos stalkert, aki menedéket keres a vihar elől egy elhagyatott házban. A Burer nevű szörnyeteg rabokon végzett kísérletek szüleménye, mely csak egy dologtól retteg: a fénytől. Emiatt ezzel a torz mutánssal csak este vagy sötét barlangokban, házakban találkozhatunk, mikor prédát keres, hogy aztán elfogyaszthassa áldozatát. Mint a jól ismert Poltergeist, a Burer is telekinetikus képességekkel rendelkezik, melyek által képes nehezebb tárgyakat a játékos felé hajítani, és a golyókat is ki tudja védeni, ahogy a videóban is láthatjuk. Ismételten csak jó nézelődést tudok kívánni mindenkinek!

Ugrás a galériához

11.
11.
AKI94
Ez YODA Csernobili változata xD ez a Burer
10.
10.
Teuton
A felvétel a harcról elég gyenge, meg azt az ordítást is le lehetne cserélni...

Kíváncsi vagyok arrra hogy mit kezd a gránátokkal :P
9.
9.
d15a5t3r
Jó! Nemes egyszerűséggel. Csak ez a zene ócska és illúzió romboló.
7.
7.
yousif
hát ez a "trailer" ( nem neveznám annak ) egy összecsapott full amatőr munka... de már az amatőr jelző is hízelgő lenne rá....
6.
6.
shooter1234
Nekem is jobban tetszett az első stalker, a folytatása nem volt valami jó, főleg az a sok bug....
5.
5.
Dcrysis02
4:Bizony. Én is azt remélem hogy ezzel a résszel visszatérnek a gyökerekhez. Oleg mondta is, hogy ezuttal az lenne a cél.
4.
4.
JoHnNiEE
háááát nemtudom, Játszottam mind2 előző résszel. Igazából az első jobban tetszett. Úgy érzem ez stalker dolog kezd elmenni olyan f.e.a.r irányba ami nem feltétlenül rossz , csakhát :P Ez Stalker és nem FEAR
2.
2.
megalonagyix
Viszont a harmadik kép megfogott
1.
1.
megalonagyix
Hát ez elég ósdi trailer lett. Az előző jobb volt, ez elég sz *rul lett összevágva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...