Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
mit megnem tesznek értünk. köszönjük
hogy ilyenekre veszitek a fáradtságot hogy ilyen meg olyan konzolra
1000 thx
#16
omg. őszintén kivesz játékot PSP-re? XD
#15
Azért ps3-on a wolfeinstein első lett kis hazánkba sokan leszólták és lám egy next-gen konzolon mégis első. Amúgy meg szerintem nem lefutott a világszintű eladás sem én is megvettem és látom érdemes is volt mert ps3-on első :)
#14
darealModerátor
14: a kérdés hordozott némi iróniát önmagában, legalábbis úgy véltem :)

hogy warez miatt veszik a pc-t? nem hiszem. arcade box jóval olcsóbb, legtöbb bolt csipppelve is adja (kérésre), így nem látok benne logikát. (ha szigorúan a játékokat vesszük figyelembe, de persze sok egyéb is közrejátszhat (munka és játék egy eszközön pl, bár itt a warez már kiesik, lévén konzolon nem fogsz dolgozni), de nem hinném, hogy valaki warez lehetősége miatt választaná a pc-t, de persze biztosan van egy nem elhanyagolható réteg, akire igaz)

igazából ez most lényegtelen, csak azon mosolygok ezen eladási listáknál, hogy minden esetben az első pár cím pc-s cím, ennek ellenére a pc = warez. csak arra akartam rávilágítani, hogy ez badarság, amire van törés, azt úgyis alkalmazni fogják, minden oldalon (hányan de hányan lehetnek itt is olyan boxosok, akik pc = warez elvet vallják, majd nyugodt szívvel teszik a box-ba a varbetim dvd-re írt 'Akármi 234523423 Extended Ultimate Limited Collectors Edition' játékukat.
ennyi, nem több.
#13
8: Én igen... Magyarország erősen PC központú ország, igaz főleg a warez miatt, de még így is ha valaki nagy ritkán mégis megvesz egy játékot azt inkább a gamer PC-jére veszi mint hogy csak ezért PS3-at vegyen amire már mást úgysem tud vvarezolni.
#12
Ezaz külön van király!!!!!!!!!!!
#11
11. Ahahahahahahhaha.
Nézd már meg kicsit jobban a pses listát és mond meg nekem, abban mi az új.
#10
mivan a box-nál csak a régieket veszik xD vagy azóta nem vettek játékot xD
#9
Kellett?
#8
Mert hiába van ott a warez, az ember semmit nem tud kezdeni egy "biztonsági másolat" féle játékkal, ha pl neten akarja tolni, + vegyük figyelembe azt is, hogy apuci anyuci megveszi drága lányának a Sims 3-at, vagy a mamusz egyenruhás pasi a csajának :D persze aki megteheti, az vegye is, hiszen ha nekünk is lenne havi 4 játékra felesleges pénzünk, valljuk be, hogy mi is megvennénk, már csak azért is, mert hogy EREDETI, és jól mutat a polcon, anno én is megvettem a Crysis-t, mert jó érzéssel tölti el az embert, ugyanígy a PS3 konzolomra is mindig veszek játékokat, és az jóval többe kerül mint mondjuk egy PC játék EREDETIBEN. Tehát éljen a warez, ha meg megteheted, vedd meg te is :) ui.: én sem vagyok egy elkényeztetett ember, nekem a semmiből kellett megvennem magamnak a FULLHD tv-met, a PC-t és a PS3-at. X360am volt 2 hónapja de eladtam. :D szal inkább ösztönöznék mindenkit arra, hogy vegye meg ha megteheti. :)
#7
darealModerátor
ahhoz képest, hogy a pc = warez, az összesítő lista első 4 helyén pc-s eladások vannak. ki érti ezt? :)
#6
CoD 4ever xD
#5
5: látod xD csak nekünk jön be :P de ez télleg furcsa :S azt hittem legalább az 5. helyen nyit :)
#4
h-h a Batman:Arkham Asylum nincs se a PS3 as listán se az xboxoson?:O
miaz a magyaroknak nem tetszik a batman?:D
#3
a HP6-ot még mindig sokan veszik, pedig sztem szar....
#2
Wolfenstein 5. hely? grat
azér a Sw TFU is felcsúszott^^
#1
Furcsa, de én senkit nem ismerek aki játszana a Sims-el :S lehet túl normális ismerőseim vannak? :O XD