Már a Steamen is elérhető a Jedi Knight széria

Link másolása
Először júliusban röppent fel a hír, hogy a LucasArts játékai is felkerülnek a Steamre - nem is egy cím, köztük három Star Wars játék is újra megjelent igen méltányos áron.
Először júliusban röppent fel a hír, hogy a LucasArts játékai is felkerülnek a Steamre - nem is egy cím, köztük három Star Wars játék is újra megjelent igen méltányos áron.

Ugrás a galériához

Nemrégiben a Knights of the Old Republic is felkerült, a mai frissítés főszereplője pedig talán mindenidők legnépszerűbb Star Wars játéka, a Jedi Knight! Méghozzá a teljes széria kezdve a Dark Forcestól, egyenként vagy kedvezményes áron egész csomagként is megvásárolhatók, Star Wars: Jedi Knight Collection címmel:
  • Star Wars Dark Forces
  • Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II
  • Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith
  • Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
  • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
7.
7.
cHAOSLORD123
HOGYAN KELL P3 GÉPRE LETÖLTENI A JEDI 3 AT

6.
6.
Skippyke
6:



Szerintem nem pontosan fejezted ki magad. :) Legalább is én úgy tudom, hogy volt a Dark Forces, mint játék, aztán a Dark Forces II, ami már a JK széria név alatt jött ki. Ez volt a JK I. Ugyanúgy a JK első szériájához tartozik a mysteries ofth Sith vagy a Mara Jade's Mission. Talán ezeket úgy nézd, mint a GTA3 nál a Vice City mg a San Andreas. Aztán JK2: Jedi Outcast, és bár hivatalosan leírva sehol sincs de a Jedi Academy a JK3, mivel fejlesztő forumon is jk3 nak hívják, bár ugyanaz a qzake motor pörgeti, mint a jk2-t.
5.
5.
geri q
a jedi knight egy alcím mert ha megnézed a listát 4 jedi knight van és nem 1 2 3 4-ként van besorolva mint pl a need for speed shift
4.
4.
Petike x
Az Academy az igazából ha következetesen címezték volna meg, így hangzana:



Star Wars Dark Forces IV: Jedi Knight III: Jedi Outcast II: Jed Academy
3.
3.
eGo-bOy
meg a KotOR 1-2 :) aki nem próbálta, próbálja ki, megéri, én minden évben legalább 6szor kitolom mind1iket, hozzá kell tenni h nagyon nagy SW fan vagyok, TFU az minden héten egyszer legalább :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...