Pro Evolution Soccer 2010 - tölthető a demó

  • Írta: wolf15
  • 2009. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Az előzetes 23-i megjelenéssel ellentétben más dátumot kapott a Pro Evolution Soccer 2010 demója, s szerencsére nem csúszott, hanem korábban jelent meg!
Az előzetes 23-i megjelenéssel ellentétben más dátumot kapott a Pro Evolution Soccer 2010 demója, s szerencsére nem csúszott, hanem korábban jelent meg!

Ugrás a galériához

A Konami mindenkit meglepett ezzel a húzásával, de ez legyen a legnagyobb bajunk! A demó maga mindössze 890 MB, angol nyelvű és ötperces meccseket játszhatunk a gép vagy valamelyik barátunk ellen a Liverpool és a Barcelona sztárjaival, valamint Olaszország, Németország, Franciország és nem utolsó sorban Spanyolország válogatottjaival. A szerverek telítve lehetnek, tehát nehezebb lesz csatlakozni, de a Megaupload-os linkek (jelszó: LOZ) tökéletesen működnek.


37.
37.
Kyuubi
Hát nekem a Fifával szemben szinte játszhatatlan volt a demó... Pedig abba normálon is tudtam nyerni.
36.
36.
wolf15
bumbus: El kéne néha olvasni a cikket is...

"A szerverek telítve lehetnek, tehát nehezebb lesz csatlakozni, de a Megaupload-os linkek (jelszó: LOZ) tökéletesen működnek."
35.
35.
bumbus
Én a megauploadról töltöttem le, és kér vmi titkosított jelszót. Tudna vki segíteni?
34.
34.
wolf15
#33: LOL...vazz.Ezek a képek kb akkor készültek,amikor még nem volt meg a Barca idei meze,de segáz.



dzsiádzsó: Ezzel a PS2-es porttal nem tudom mit dobálózol állandóan.Mert nagyon nem az.Még1x mondom: attól,hogy neked ez a képi világ,meg gyerekbábúk és árkádos játék tetszik,akkor oké,legyen.De ettől még nem kell a másikat szarozni,plusz olyan blödségekkel vádolni,ami nem is igaz.
33.
33.
f1_tomi
Szép szép ... Konami-nál megint több pénz ment a reklámra mint a játékra ... de "tetszik" h Messi a 2010-es PESben még a 08-09es szezonbeli mezében feszít ;)
32.
32.
dzsiádzsó


27

megyesfalvi_2007



Ja bocsi félre értettem, meg nekem is az elején volt egy HSZ-m amibe pissz-el köszöntem el :D.



Shadowman:



Tök mindegy, lehet szarozni a FIFA-t meg a PES-t is, de tények tükrében az egyik ember elég korlátolt lesz majd, mert egyértelmű mi a helyzet, megint nem tudtak felnőni a FIFA-hoz ennyi, védtek egy olyan sorozatot ami tényleg jó VOLT, de még legutóbb is egy ps2-s portal szúrta ki a szemeteket, úgy gondolom most már ideje elfogadni mi a helyzet...
31.
31.
megyesfalvi_2007
Nem félj Shadowman, nem szolok senkinek;), ám elég furcsa, hogy az egész hsz alatt egy azon embert szidsz, majd a végén mindenkitöl elköszönsz. Persze, ez nekem nyolc, a gondom azzal volt, hogy annak ellenére, hogy ö is ugyan ugy oltotta a PES-t, mint te a fifát, ö valamivel kulturáltabban tette, például nem hülyegyerekezett meg irigy majmozott le senkit...nameg a végén elnézést is kért. Irhattad a Peace-t akárkinek, a tény, hogy lehülyegyerekezted, meg szidtad annak ellenére, hogy bocsánatot kért megmarad.
30.
30.
Shadowman
megyesfalvi_2007 szted dzsiádzsónak írtam hogy peace???és a másik fele hogy ő szarozhatja a pes-té és én a fifát nem???csak neki lehet???neked is van ám eszed látom!!!a peace úgy mindenkinek szól de ne szólj senkinek erről!!:D
29.
29.
ACDC 4ever
sztem most a pes 10 nagyon fasza lesz (Y) ;)

és vmivel jobb is mint a fifa 10 (sztem)
28.
28.
nasario
OVODA!!! Ami itt folyik :P
27.
27.
megyesfalvi_2007
26: dzsiádzso: Lehet te nem látsz ,de én nemcsak, hogy nem neked irtam a hsz-t, de még védtelek is benne. Ha nem tünt volna fel, Shadowman téged csesztetett, hogy miért oltod a PES-t, majd a végén le hülyegyerekezett TEGED!!!

"Irigy majom!!!Játszál a gyerekes arcade fifáddal!!!Hülyegyerek!!Peace!!!"-Shadowman

Kicsit olvass vissza, okoskám és nézd meg a 19# hsz-t amit Shadowman cimzett a számodra. Elöbb gondolkozz, aztán irj, mielött olyannak esel neki aki a te oldaladon áll. Remélem érthetö.
26.
26.
dzsiádzsó


24

megyesfalvi_2007



Majd az óriási eszeddel majd idézd már ahol hülyegyerekezem őt, meg nem vagy ügyvédje szóval majd ő szól, amúgy meg elnézést kértem tőle,



25 nagyon is számít hány éves vagy, nem is haragszom rájuk, 15 évesen gondolj bele mennyire hülyék voltunk, és máshogy láttunk dolgokat, ez alap, de vannak kategóriák a megbocsájtható gyerekes viselkedés, és a full értelmetlen logikát nélkülöző de már 20-as éveibe járó közt, akik akár egy 15 éves szintjén sincsenek.
25.
25.
Turley
érdekes olvasni amit itt megy,pes-fifába nem szólok bele,de kicsit "kisebb arcal" is meglehet beszélni ezt szerintem...másrészt meg nemkéne a korral dobálózni dzsiádzsó nemnagy dolog,hogy elmultál 20éves.Énis túlvagyok rajta mégse támadok be ezzel senkit a vitáknál.Ettöl függetlenül büdös baromság amit írnak..
24.
24.
megyesfalvi_2007
19: Lehet, hogy neked amiatt a "két lépés" miatt bejön a PES, de miért nem tudod felfogni, hogy másnak meg pont ezen tényezök miatt nem jön be?! Van aki az arkádosabbat szereti mint, például dzsiádzso. Lehet, nem kellett volna letolja a PES-t, de ha nem vennéd észre te is ugyan ezt teszed, annyi különbséggel, hogy ö a végén elnézést kért.

Nameg, mi az, hogy elöbb lehülyegyerekezed majd, irod hogy peace...látom van eszed.
23.
23.
dzsiádzsó
19, 20-as ott az igazság a 21-es nél puszi, nőjetek meg majd tárgyalunk ha elhagytátok a 20-as éveiteket....
22.
22.
nasario
Pc n egyértelmüen a pes a jobb aki ezt nem ismeri el annak valami problémája lehet . Konzolon viszont más a helyzet ,szerintem ott a fifa még mindig jobb, a pes ben nem változtattak szinte semmit a játékosok bugyuta mozgásán sajnos.A grafika viszot szebb a pesbe konzolon is.
21.
21.
simon 555
19:én meg neked gratulálok mert teis ugyanazt csinálod mint o csak te a FIFA-t szarozod....
20.
20.
Shadowman
"Gratulálok neked te se lehetsz több 14-15 évesnél mert azoknak a zsánere a fifa sorozat és csak azért szarozzák le a PES-t mert nem bírják elviselni hogy a pes jobb nála!!"



A PES szó kimaradt!!!:D
19.
19.
Shadowman
Te dzsiádzsó gyerek!!!Azért mert te továbbra is FIFA buzeráns vagy és arra vered a kis kukidat azért nem kellene itt szarozni!!!Nézd amióta foci programmal játszok azóta tudom hogy PES!!!És hogy miért?????Mert mindíg két lépéssel előrébb jár mint a FIFA!!!Mi ez a kettő????

1-hangulatosabb

2-szimulátorosabb



Most azt hogy a FIFA szebb graffban ki a szart érdekel!!Nem ez számít!!!Egyébként meg marha gyönyörű a kicsike kis FIFÁD!!!Bébi emberek rohangálnak a pályán!!Mintha 14 évesek lennének!!!Gratulálok neked te se lehetsz több 14-15 évesnél mert azoknak a zsánere a fifa sorozat és csak azért szarozzák le mert nem bírják elviselni hogy a pes jobb nála!!Irigy majom!!!Játszál a gyerekes arcade fifáddal!!!Hülyegyerek!!Peace!!!
18.
18.
Kriccs
Jobb lett mint a FIFA sajna... Lehet hogy 2001 óta először nem veszem meg a FIFÁt
17.
17.
simon 555
ez a játék 1 rakás sz*r....

kiprobáltam eztis meg a fifa demot is és a fifa 1000x jobb!

akit ismerek azok kozul senkinek sem tetszett....
16.
16.
ProEvoFan2
7.

egyél szart, 10milliárd légy nem tévedhet:D



de komolyra fordítva a szót, a PES PCn fényévekkel jobb bármelyik fifánál, igen a konzolosnál is

a PES közelebb van az igazi foci élményhez, és ez a fontos, nem a licence meg a magyar szinkron

15.
15.
dzsiádzsó
14

wolf15



Nos mivel értelmesen kulturáltan reagáltál (talán télleg nem is vagy 15) elnézést kérek ha lekezelően viselkedtem, kicsit dühös vagyok mert megint csalódtam a PES-ben, régen pedig szerettem.

Jó szórakozást kívánok a PES-hez, szervusz.
14.
14.
wolf15
#12: Ki mondta neked,h 15 vagyok? :-/



Valamint én sztem nem vagyok annyira elfogult,és szardobáló,mint te.

Belátom,vannak a PES-nek hibái,de nem azok,amiket te pl.felhoztál.A fifának is vannak hibái.Ami nálam pl. hiba,az lehet neked pont tetszik.Ez van...ahogy korábban is írtam: te árkád,én szimulátor.Nem értem,h te ezen még mindig mit értetlenkedsz.

És te arcoskodsz itt állandóan,de fel nem fogom,hogy mire.Nem kéne lekezelően írni.Lehet azt normálisan is,kultúrált ember módjára.És sztem be lehet látni,h igenis mi nagyon más ízlésűek vagyunk e téren (hála a jó égnek),és el kéne gondolkodnod,h igazából neked mi is a bajod és mire fel ezek a kirohanások.Ajánlom ezeknek a fröcsögő megnyilvánulásaidnak az okát ne a PES-ben keresd.
13.
13.
ACDC 4ever
12: nemkell nick-ből kiindulni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...