Pro Evolution Soccer 2010 - tölthető a demó

Az előzetes 23-i megjelenéssel ellentétben más dátumot kapott a Pro Evolution Soccer 2010 demója, s szerencsére nem csúszott, hanem korábban jelent meg!
  • Írta: wolf15

Kommentek

#37
Hát nekem a Fifával szemben szinte játszhatatlan volt a demó... Pedig abba normálon is tudtam nyerni.
#36
bumbus: El kéne néha olvasni a cikket is...
"A szerverek telítve lehetnek, tehát nehezebb lesz csatlakozni, de a Megaupload-os linkek (jelszó: LOZ) tökéletesen működnek."
#35
Én a megauploadról töltöttem le, és kér vmi titkosított jelszót. Tudna vki segíteni?
#34
#33: LOL...vazz.Ezek a képek kb akkor készültek,amikor még nem volt meg a Barca idei meze,de segáz.

dzsiádzsó: Ezzel a PS2-es porttal nem tudom mit dobálózol állandóan.Mert nagyon nem az.Még1x mondom: attól,hogy neked ez a képi világ,meg gyerekbábúk és árkádos játék tetszik,akkor oké,legyen.De ettől még nem kell a másikat szarozni,plusz olyan blödségekkel vádolni,ami nem is igaz.
#33
Szép szép ... Konami-nál megint több pénz ment a reklámra mint a játékra ... de "tetszik" h Messi a 2010-es PESben még a 08-09es szezonbeli mezében feszít ;)
#32

27
megyesfalvi_2007

Ja bocsi félre értettem, meg nekem is az elején volt egy HSZ-m amibe pissz-el köszöntem el :D.

Shadowman:

Tök mindegy, lehet szarozni a FIFA-t meg a PES-t is, de tények tükrében az egyik ember elég korlátolt lesz majd, mert egyértelmű mi a helyzet, megint nem tudtak felnőni a FIFA-hoz ennyi, védtek egy olyan sorozatot ami tényleg jó VOLT, de még legutóbb is egy ps2-s portal szúrta ki a szemeteket, úgy gondolom most már ideje elfogadni mi a helyzet...
#31
Nem félj Shadowman, nem szolok senkinek;), ám elég furcsa, hogy az egész hsz alatt egy azon embert szidsz, majd a végén mindenkitöl elköszönsz. Persze, ez nekem nyolc, a gondom azzal volt, hogy annak ellenére, hogy ö is ugyan ugy oltotta a PES-t, mint te a fifát, ö valamivel kulturáltabban tette, például nem hülyegyerekezett meg irigy majmozott le senkit...nameg a végén elnézést is kért. Irhattad a Peace-t akárkinek, a tény, hogy lehülyegyerekezted, meg szidtad annak ellenére, hogy bocsánatot kért megmarad.
#30
megyesfalvi_2007 szted dzsiádzsónak írtam hogy peace???és a másik fele hogy ő szarozhatja a pes-té és én a fifát nem???csak neki lehet???neked is van ám eszed látom!!!a peace úgy mindenkinek szól de ne szólj senkinek erről!!:D
#29
sztem most a pes 10 nagyon fasza lesz (Y) ;)
és vmivel jobb is mint a fifa 10 (sztem)
#28
OVODA!!! Ami itt folyik :P
#27
26: dzsiádzso: Lehet te nem látsz ,de én nemcsak, hogy nem neked irtam a hsz-t, de még védtelek is benne. Ha nem tünt volna fel, Shadowman téged csesztetett, hogy miért oltod a PES-t, majd a végén le hülyegyerekezett TEGED!!!
"Irigy majom!!!Játszál a gyerekes arcade fifáddal!!!Hülyegyerek!!Peace!!!"-Shadowman
Kicsit olvass vissza, okoskám és nézd meg a 19# hsz-t amit Shadowman cimzett a számodra. Elöbb gondolkozz, aztán irj, mielött olyannak esel neki aki a te oldaladon áll. Remélem érthetö.
#26

24
megyesfalvi_2007

Majd az óriási eszeddel majd idézd már ahol hülyegyerekezem őt, meg nem vagy ügyvédje szóval majd ő szól, amúgy meg elnézést kértem tőle,

25 nagyon is számít hány éves vagy, nem is haragszom rájuk, 15 évesen gondolj bele mennyire hülyék voltunk, és máshogy láttunk dolgokat, ez alap, de vannak kategóriák a megbocsájtható gyerekes viselkedés, és a full értelmetlen logikát nélkülöző de már 20-as éveibe járó közt, akik akár egy 15 éves szintjén sincsenek.
#25
érdekes olvasni amit itt megy,pes-fifába nem szólok bele,de kicsit "kisebb arcal" is meglehet beszélni ezt szerintem...másrészt meg nemkéne a korral dobálózni dzsiádzsó nemnagy dolog,hogy elmultál 20éves.Énis túlvagyok rajta mégse támadok be ezzel senkit a vitáknál.Ettöl függetlenül büdös baromság amit írnak..
#24
19: Lehet, hogy neked amiatt a "két lépés" miatt bejön a PES, de miért nem tudod felfogni, hogy másnak meg pont ezen tényezök miatt nem jön be?! Van aki az arkádosabbat szereti mint, például dzsiádzso. Lehet, nem kellett volna letolja a PES-t, de ha nem vennéd észre te is ugyan ezt teszed, annyi különbséggel, hogy ö a végén elnézést kért.
Nameg, mi az, hogy elöbb lehülyegyerekezed majd, irod hogy peace...látom van eszed.
#23
19, 20-as ott az igazság a 21-es nél puszi, nőjetek meg majd tárgyalunk ha elhagytátok a 20-as éveiteket....
#22
Pc n egyértelmüen a pes a jobb aki ezt nem ismeri el annak valami problémája lehet . Konzolon viszont más a helyzet ,szerintem ott a fifa még mindig jobb, a pes ben nem változtattak szinte semmit a játékosok bugyuta mozgásán sajnos.A grafika viszot szebb a pesbe konzolon is.
#21
19:én meg neked gratulálok mert teis ugyanazt csinálod mint o csak te a FIFA-t szarozod....
#20
"Gratulálok neked te se lehetsz több 14-15 évesnél mert azoknak a zsánere a fifa sorozat és csak azért szarozzák le a PES-t mert nem bírják elviselni hogy a pes jobb nála!!"

A PES szó kimaradt!!!:D
#19
Te dzsiádzsó gyerek!!!Azért mert te továbbra is FIFA buzeráns vagy és arra vered a kis kukidat azért nem kellene itt szarozni!!!Nézd amióta foci programmal játszok azóta tudom hogy PES!!!És hogy miért?????Mert mindíg két lépéssel előrébb jár mint a FIFA!!!Mi ez a kettő????
1-hangulatosabb
2-szimulátorosabb

Most azt hogy a FIFA szebb graffban ki a szart érdekel!!Nem ez számít!!!Egyébként meg marha gyönyörű a kicsike kis FIFÁD!!!Bébi emberek rohangálnak a pályán!!Mintha 14 évesek lennének!!!Gratulálok neked te se lehetsz több 14-15 évesnél mert azoknak a zsánere a fifa sorozat és csak azért szarozzák le mert nem bírják elviselni hogy a pes jobb nála!!Irigy majom!!!Játszál a gyerekes arcade fifáddal!!!Hülyegyerek!!Peace!!!
#18
Jobb lett mint a FIFA sajna... Lehet hogy 2001 óta először nem veszem meg a FIFÁt