Rengeteg előrendelést tudhat magának az Aion

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az NCsoft új MMO játéka már hatalmas sikert könyvelhet el magának, legalábbis ha az alőrendeléseket nézzük: majdnem 400.000 előrendelője van a játéknak.
Az NCsoft új MMO játéka már hatalmas sikert könyvelhet el magának, legalábbis ha az alőrendeléseket nézzük: majdnem 400,000 előrendelője van a játéknak.

Ugrás a galériához


Koreában már megjelent a játék, a következő héten pedig megindul a nyugati piac meghódítása is. A kiadó elégedett lehet, hiszen az év legnagyobb durranásának ígérkezik a játék ebben a kategóriában. Már majdnem elérték a 400,00 előrendelőt, ami nem ki szó. A kérdés már csak az, hogy hosszú távon megtudják-e tartani az előfizetőket, vagy sokan visszavándorolnak régi kedvencükhöz, miután elmúlik az újdonság varázsa.
5.
5.
Xenon_prime
Moldren: olyan nincs h szar, csak olyan h szerinted szar. Am én azonnal beleszerettem a játékba és a startnál is ott leszek, tágabb ismerősi körömben is imádják.
4.
4.
Moldren
Fallout online-t a népnek

szar ez a játék amúgy
3.
3.
Turley
2:gyönyörüen megfogalmaztad.gratulálok
2.
2.
HATRED
hát nem vmi sokkal jobb a grafó mint a WoW- ban meg már minden MMO szinte ugyanaz a világ meg story mindegyik ilyen varázslós fejlődős vmi a fejlődéssel nincs is baj se a varázslóssal csak már hogy csak ez van kéne vmi új remélem a blizzard új MMO ja már teljesen eltér a maiaktól
1.
1.
bledzer
SZrintem WOW verő lehet a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...