TGS 2009: A Namco is felfedte játékait

Legalábbis felfedte a címeket, amelyekkel az idei TGS-en képviselteti majd magát a cég. Van itt Tekken 6, Dragon Ball: Raging Blast, de még Tales of Vesperia is.
  • Írta: Ghost

Kommentek

#15
#14: furcsa lenne, mert tudomásom szerint, 10.-én fog kijönni, azaz jövőhéten. vagy ha nem akkor 13-án. a demojával játszottam kurvajó, de nem érné meg a jövő évig húzni. ahogy tom rengeteg db játék várja a napvilágot, szóval felborulna az egész ha erre az egyre kéne várni még jövő évig. A tekken 5-el viszont játszottam PS2-őn. verekedősnek elmegy, de nekem nem esett le a története, vagyis bele sem tudtam magam élni az eseményekbe. pár harc után meguntam, hogy szinte minden harcban ugyanazt kell csinálni egymás után, szóval nekem nem éri meg eredetiben a Tekken 6-sem. A DB-ben az a jó, hogy elképesztően jó a története, a verekedés csak egy része a db harcnak, mert kombinálni kell a repüléssel, a KI használattal, az átváltozásokkal ésatöbbi...
#14
én a dragon ball-t várom nagyon de én voltam az egyik konzolos boltban és ott azt mondták hogy jövőre jelenik meg ez igaz?
#13
#6 Detto, nem tom mit esznek azon a szar psp-n mostanában de az tuti franc h 1 game miatt nem fogok venni akkor már inkább megvárom a 4 et.
Raging blast hmmm remélem nem csalódok arinak tűnik,
Tekken 6, a tekken még él? hát ha ez is úgy sül el mint az 5 akkor már nem sokáig
#12
a tekken eddigi részeivel kínozni lehetne X'D a dragon ball raging blast viszont nagyon jóóóóóóó :D
#11
na végre Raging blast. a legjobb DB játék!!! A tekken az nem érdekel
#10
Battle Spirit, blue dragon, god eater, super robo taisen, TOV, tekken, a Namco-Bandai a kedvenc kiadóm, főleg most hogy már nem kell évekig várni míg angolosodnak a címeik a japán kiadás után, már a Super Robo Taisen is angolosodott, pedig arra pár éve még nem tettem volna nagyobb összeget.
#9
a tekken az tényleg süti:) amúgy még talán a dragon ball érdekelne. de annyira nem mint a tekken 6:D
#8
nem tudom de szerintem itt csak egy értelmes játék van mégpedig a tekken 6...
#7
6: nekem is valami hasonló volt a reakcióm...
#6
"Naruto Shippuuden Narutimate Accel 3 (PSP)"- kössz Namco..nagyon kössz -.-"
#5
4: megértelek :D
#4
Hát csak a Tekken 6-ra csillant fel a szemem. de anyira, hogy még mindig kápráznak. XDXDXD
A többi nem érdekel:( Sorry
#3
lesznek durvasagok PSP-re.
#2
1: IGEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN! :P
#1
Tekken haaaaaaaaaaaaaaaaaat!!! :D:D:D