Apró részletek az új Resident Evil filmről

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Boris Kodjoe, a Surrogates sztárja elárult néhány részletet legújabb filmjéből, a hazánkban Kaptár 4-ként ismert Resident Evil: Afterlife-ból.
Boris Kodjoe, a Surrogates sztárja elárult néhány részletet legújabb filmjéből, a hazánkban Kaptár 4-ként ismert Resident Evil: Afterlife-ból.

"A Los Angelesi túlélők csoportját fogom vezetni. Miután Milla Jovovich karaktere, Alice megérkezik a városba, a sors egy börtönbe vezeti őt, amit éppen az élőhalottak tartanak ostrom alatt. Szövetkezik a bent lévőkkel, velem pedig egy tetőn találkozik majd, majd közös erővel megpróbálunk kitörni az épületből. A forgatás jövő héten veszi kezdetét..."

A történetről egyelőre ennyit tudni, minden más hétpecsétes titok alatt van. Az új Resident Evil filmet egyébként Paul W.S. Anderson írta és ő maga is rendezi, valamint ha minden igaz, olyan régi jól ismert karakterek térnek majd vissza benne, mint Leon S. Kennedy, Claire Redfield, vagy Albert Wesker. A premier 2010. augusztus 27-ére van tervezve.
20.
20.
Horvi14
ja tényleg , mért lett ez kaptár? :S
19.
19.
simon 555
az a ti dolgotok,hogy nektek teccik e de én tuti megyek rá moziba amint kijon:P

am ha jol tudom akk Leon-t Jensen Ackles fogja játszani!
18.
18.
ez mind hagyján, de a resident evil-ből hogyan lett kaptár??

kimondani is fáj...

egyébként tényleg, az első rész még elment bár abban is voltak gagyiságok, de azóta csak egyre gázabb ez az adaptáció, szégyen.
17.
17.
McDuff
teljesen egyetértek az előttem szólóval.Hollywood belevitte a szériába a szokásos kliséit...köze sincs már a játékhoz...remélem Leonnek is vmi kis b*zit fognak választani,nah akkor aztán télleg 1 kalap szar lesz...
16.
16.
Pain
Ez a film már onnan szarul hangzik, ahol abbahagyták az előzőt! Klónok b.meg? Meg jedi erő? Kérem ennek mi az értelme. Az 1 rész tényleg egész tűrhető volt. A 2-ban, amikor szétverte kézzel a Nemesist, na ne máár!!! A 3. rész csak érdekes volt ezzel a lepusztult világgal. Ha nincs benne Alice akkor egész jó lett volna! Azt sem értem minek kellett erőltetni ezt az Alice marhaságot. Szal szar volt, szar marad és csak szarabb lesz!
15.
15.
Gael
16:amennyiben nekem szantad az irasodat,akkor valaszolnek.azert b.meg,mert az eddigiek is nevetsegesen szarok voltak,amit meg eddig errol tudni,az bezony kurvara siralmas.Ez ugye az en velemenyem.amennyiben a tied mas,ugy kommenteld a hirt,ne a kommenteket.
13.
13.
megalonagyix
Szerintem pedig kibas*t jó volt mindegyik. Főleg az első. Lekapcsolt, akárhányszor megnéztem. A harmadik nem láttam (még).
12.
12.
Giga0509
17,18 (melyikre válaszoljak? :D):A NFS is ilyen.Korábbi részek siralmasak voltak,de ez a shift eszméletlen jó lett.
11.
11.
X360_FaNbOy
remélem jó lessz majd....mert az előző részek nemkem nem voltak jok
10.
10.
Gael
ez eleg siralmasan hangzik.
9.
9.
megalonagyix
8.
8.
simon 555
10:hát nemtom nekem a Furészek is tetszenek:Dés már alig várom a 6. katXD
7.
7.
Tilla25
Majd megcsinálják 3D-be ilyen tini horrorként és nagy sikere lesz. Mint Végsö Allomás 4. Magyarországon 3D az egyik legnézetebb film volt. Mint a Kör 3-ba amikor majd kilép a csajszi filmvászonból. Nem mintha engem érdekelne. Én az Alien 5. részét várom
6.
6.
Ányy
8: Ez is olyan sorsra fog jutni mint a fűrész. Lesz belőle egy tucat rész, és egy re csak romlik a minőség....
5.
5.
westZsolt
jóóó messze van az még :D
4.
4.
Tilla25
Bejelenteték már az 5. részt is. Természetesen abba már nem fog szerepelni Mila Jovovich mert már egyre többbet követel a film stúdiótol és szépen kirakták.
3.
3.
simon 555
szerintem is jo filmek!

a 2. nem tetszett annyira de az 1 és a 3 nagyon jok voltak!

és sztem azért enm lesz rossz 1 film mert nincs koze a játékhoz!

sztem az ugy uncsi lenne:Dha már 1x lejátszottam akk minek nézzem emg filmen?XD
2.
2.
simon 555
kik lesznek a foszereplok?vagy ezt még nem tudni?mármint Milla Jovovich en kivul:D
1.
1.
Giga0509
Aztaaaa,a régi karaktereknek örülök! :D és eddig jól hangzik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...