TGS 2009: Demóval érkezik a God of War Collection

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
A korábbi hírekkel ellentétben mégis kipróbálhatja a God of War harmadik részét az, aki megvásárolja az első két játékot tartalmazó God of War Collectiont.
A korábbi hírekkel ellentétben mégis kipróbálhatja a God of War harmadik részét az, aki megvásárolja az első két játékot tartalmazó God of War Collectiont.



A Collection már önmagában is pazar vételnek ígérkezik, hiszen a PlayStation 2-re megjelent részek némileg felújított verzióját kapjuk meg egy lemezen, PlayStation 3-ra. Akinek eddig kétségei voltak a csomaggal kapcsolatban, a Sony új bejelentése el fogja oszlatni őket: mégis letölthető lesz a God of War III E3-as demója azok számára, akik beruháznak a gyűjtői változatba. A kipróbálható változat nem kerül rá a játék lemezére, hanem mindenki a dobozban található kupon segítségével tudja majd magáévá tenni az interneten keresztül.
20.
20.
godofwar44
Nagyon örülök ennek a hírnek, mivel nagy rajongója vok ennek a játéknak és kifejezetten csalódtam, amikor a Sony kijelentette, hogy nem lesz mellé demó. De szerencsére ez eltűnt:). Olyat olvastam, hogy a Sony akkor szeretett "volna" demót is kiadni, amikor már befejezték a játékot. Most ugye az E3-set kapjuk meg, szal elképzelhető, hogy így február környékén kapunk még 1 demót:D:D:D

Szerintem azért döntöttek így, mert többet akarnak belőle eladni. Én a játékkal a kis örök kedvenc PS2-ömön ismerkedtem meg, amit azóta is nyomok. És mikor láttam, h kiadják PS3-ra is kicsit elgondolkoztam, hogy most vegyem meg ugyanazt a játékot még1szer(jó tudom, hogy azért lesz trófea meg csiszoltabb grafika is)? De így demóval már tuti lesz a vétel:) és szerintem nem csak nekem.

A Gears of Warhoz meg annyit, hogy én is azokkal vagyok, akik a God of Wart tartják jobbnak. Nem játszottam még vele, de szerintem nem is fogok, eddig is megvoltam nélküle:)

Felesleges lenne két exkluzív játék összehasonlítása, mivel más az alapja, más a történet, más gépre készül stb. stb. stb. Ízlések és pofonok helyzet, nem fogok most vitába keveredni, mert valaki jobbnak tart egy exkluzív játékot.
19.
19.
Yagami Light
Én a Dantes Inferno-t várom nagyon, mert az eléggé hasonlít a God of Warra. Koppintás ugyan, de kit érdekel.
18.
18.
Yagami Light
17: Én XBOX360-as valamint PS2-es tulaj vagyok és megmondom őszintén, hogy a Gears of War játékélményben sehol sincs a God Of War-hoz képest. Más műfaj ugyan, de a God of War nekem akkor is 100-szor jobban tetszik. Bármikor szívesebben játszom a God of War bármelyik már megjelent részével, mint a Gears Of Warokkal. Kipróbáltam őket és nekem nem tetszett. Akkor inkább csinálták volna meg FPS-be, ha már lövöldözős játékról van szó.Én személy szerint a Gears Of Warba nem látok semmi fantáziát. Csodálatos a grafikája ugyan, de ennyi. Lepusztult helyszinek és valamilyen fegyverrel rohangáló szörnyek vannak benne. Lejárt lemez. Persze elismerem, hogy jó játék és sokaknak tetszik, de egy God of War után nem okozott valami nagy örömet, még a Grafikája ellenére is.

Én sokkal inkább irigylem a PS3 tulajokat a God of War 3 miatt.
17.
17.
kratos83
Nem sértésnek szántam. (bár úgy hangzott) Én meg a gears of war miatt irigykedek az xboxosokra
16.
16.
Cinemabizarre
énis x360 vok meg ps2 de tervezem a ps3-at emiatt :)
15.
15.
Takuma Sato
14# Khm képzeld én is xbox-s vagyok!! Hidd el nagyon jó konzol.

Am büszke tulajdonosa vagyok a PSP-mnek PS2-mnek ill. PS3-mnak.

De a PS csak is azért jobb konzol az xbox-nál számomra, mert arra adnak ki olyan exluzivokat, amik nekem nagyon bejövösek.

14.
14.
kratos83
Az xboxosok szidják mert az ö gépükre nem jelent meg és irigykednek.
13.
13.
Mathia$
12: akkor egyetértünk, kratos a király!
12.
12.
Takuma Sato
11# figy annak a korosztálynak való az olyasféle gémek. De a God of War már inkább a felnötteknek való. Avagy a fiatal felnötteknek.

Jó-jó elismerem, hogy jó gém, de személy szerint nem vagyok elragadtatva az ily gémekért, és nem is itélem el azokat akik ezzekkel gémelnek. De aki az ilyen játékokért, mint a God of War-t leszidják, azokat én sem kimélem.

Mindenki avval gémel, ami neki tetszik
11.
11.
Mathia$
9:én is játszottam vele xd megvan benne az 1000g, igaz nem nagyon én szereztem hanem a 7-8éves húgom

10.
10.
Horvi14
a god of war királyság meg minden de mértnem lehet a demó bárkinek letölteni? :@
9.
9.
Takuma Sato
Hát aki rossz véleménnyel van eme csodás remekről az csak játszon továbra is a Viva Pinathaval, meg a hasonló elmeroggyasztó gémekkel.

Ez tényleg nagyon-nagyon jó hir!!

Am nem tudjátok jól emlékszem, hogy karácsony környékén fogják a piacra dobni a colectiont?

5# Igaz-igaz nem is lenne rossz!! Az is állati gém volt

(csak ezért a gémért vettem PS2-t ill. PSP-tXDXDXDXDXD)
8.
8.
Mathia$
7: pedig még a gk-n is van pár ember aki csak rossz véleménnyel van róla xd
7.
7.
klemid
1: Hát igen. De sztem erről a gameről még rosszat senki nem hallot. :D
6.
6.
Mathia$
5: jogos



De így is már mekkora hogy szebb grafon újra átélhetjük(már aki) eme csodálatos játék nyújtotta élményeket. :D
5.
5.
Yagami Light
Ha már God of War collection-ról van szó, akkor illene beletenni a Chains of Olympust is. Ez egy magánvélemény.
4.
4.
TJJJ
Demo nélkül is megvettem volna... xDD
3.
3.
Cinemabizarre
2.
2.
Takuma Sato
Hát ez kibekurt jól hangzik!!! Tuti vétel lessz.
1.
1.
Gael
A demo pont azoknak lenne fontos,akik nem ismerik a jatekot,es nem rohannak ezert a ket reszert a boltba,mint en fogok.Egyre tobb kiado csinal ilyet,gyakorlatilag eladjak a demot is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...