TGS 2009: Újabb Dragon Age előzetes érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A Tokyo Game Show-ra időzítette az Electronic Arts és a BioWare a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins egyik szereplőjének, Zevran bemutatását.
A Tokyo Game Show-ra időzítette az Electronic Arts és a BioWare a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins egyik szereplőjének, Zevran bemutatását.



Zevran nem kisstílű harcos, hanem a hírhedt, tolvajokból és bérgyilkosokból álló Antivai Varjak egyik ígéretes tagja, aki épp jelentős küldetést teljesít, mikor csatlakozik hozzánk a játék során. Az elfet még fiatalon adták el a bandának, a hosszú évek során pedig tökéletesen kitanulta azt a brutális és kegyetlen harcmodort, amit a Varjak képviselnek. Lopakodásban is jeleskedik, ha úgy adódik, nem ront neki azonnal ellenfelének.

A minap bejelenteték továbbá, hogy elkészült a Dragon Age soundtrackje. A zenei aláfestést Inon Zur, a Baldur's Gate II, a Crysis, a Fallout 3 és a Prince of Persia zeneszerzője készítette, élőben pedig a napokban lesz meghallgatható Sydneyben. A hanganyag természetesen a gyűjtői változat mellett is megtalálható lesz önálló CD formájában. A Dragon Age: Origins megjelenése november 3-án várható.
4.
4.
megalonagyix
Jól néz ki, de az emberek animáció picit darabos.
3.
3.
drat576
idén nálam ez a number1 a várólistán
2.
2.
nekem is el kell kezdenem gyűjtögetni... :D
1.
1.
Dcrysis02
Inon? Király. Úgy tűnik ezt fogom beszerezni az Assassin's Creed II helyett. *sóhajt*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...