TGS 2009: Dead Rising 2 - mozgásban a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
A Tokyo Game Show-n végre bemutatkozott a Dead Rising 2 többjátékos módja. A multiplayer komoly körítést kapott, ezt most egy új videó is szemlélteti!
A Tokyo Game Show-n végre bemutatkozott a Dead Rising 2 többjátékos módja. A multiplayer komoly körítést kapott, ezt most egy új videó is szemlélteti!



Terror is Reality. Valóságshow, melyben a négy versenyző az életben maradásért küzd a zombisereg ellen persze úgy, hogy közben lehetőleg minél több élőhalottat tegyenek el láb alól. Az amerikaiak imádják a sorozatot, a Dead Rising 2 főhőse, Chuck Greene pedig jeles résztvevője a műsornak - aki kipróbálja a többjátékos módot, maga is premier plánba kerülhet.
16.
16.
Kyuubi
10: Egy élettel is simán el lehet "vergődni" a budiig. Vagy a legközelebbi kajáldába, annak több értelme van, plusz mindig kell hordani magaddal kaját, és nem lesz gond. Másrészt meg nem is a zombizás a legjobb része a játéknak, hanem az emberi ellenfelek, meg a megmenthető túlélők. (Nagyon betegek). De mindegy, nekem tetszett a játék, neked nem... Nem akarok kötekedni, csak aki esetleg nem játszott vele, had halljon (olvasson) ellenvéleményt is.



12: Az komoly volt xD
15.
15.
Giga0509
14.
14.
norbee95
Hallod tjames, majd 50 évesen átlátod a játékokat ne aggódjXD
13.
13.
tjames
:) Ez tényleg aranyos volt! :)

Bár ő látja jobban! Lelkemben én még csak most kezdek pubertálni :)
11.
11.
Dcrysis02
11: "Hidd el, minél idősebb leszel, annál hamarabb fogod ezeket a hibákat meglátni, és"



Mondja ezt egy 30 éves embernek...
10.
10.
mephi
tjames, lehet eljött az idő, amikor elkezdesz felnőni? Amikor már érzékeled, hogy ez csak egy lelketlen játék, amit a grafika és a vér akar eladni? Ritka manapság az olyan játék, ami képes újdonságot felmutatni. Hidd el, minél idősebb leszel, annál hamarabb fogod ezeket a hibákat meglátni, és majd csak legyintesz egy ilyen játék kijöttén is mint amilyen ez. Minek szánnék a kevés szabadidőmből erre a fércműre akár egy percet is?
9.
9.
tjames
Az volt jó? hogy mikor véletlen csávába kerültél, akkor már esélyed sem volt eljutni a közelebbi budiba, vagy restroomba sem?

Szerintem katasztrófa volt... és ezzel nem azt akarom mondani hogy akkor menthessünk, amikor akarunk, nem!

De mi is volt a lényege a játéknak? megálltál a réten osz a feléd áramló zombikat kellett ledarálni? IGEN

Nos ezért kötöttt engem csak 1-2 órára le. Unalomba fulladt. A katanát élveztem, a koktélokat élveztem, a fűnyírót élveztem...meg még pár dolgot...de ennyi. Szerintem a 2-t meg sem veszem.
8.
8.
Kyuubi
Az 1 az egyik kedvenc játékom volt. Remélem ez is lesz olyan jó. A mentés rendszerrel meg nem értem mi baja volt mindenkinek, szerintem pont jó volt.
7.
7.
tjames
Van még belőle töb videó is:

http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-dead-rising/56806
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-dead-rising/56807
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-dead-rising/56808
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-dead-rising/56809
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-dead-rising/56810
http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-dead-rising/56810
De ezek alapján is azt kell mondjam: Miez? Miben töb mint az előd? Azért abban benne volt a menekülés....valahogy jobban volt sztorija...bár ígyis olyan kaki volt a mentési rendszere, hogy ez volt az első játék, amit otthagytam, és nem vittem ki.

Ez a második rész meg úgy látom méginkább arról szól hogy minél idiótább, minél elképzelhetetlenebb módon daráljuk a zmbikat. Nem látom a nagy változást az első óta, sem graf, sem fizika terén. Mondjuk nemtom emlékeztek e, de 6000 zombi megjelenítáését ígérték egyszerre a képernyőn ! ! !

Ne erre befizetek ! Ide a bökőt hogy ez is csak valami marketing duma volt! 600-at sem hinnék el...de 6000 :) LMAO sőt ROFLMAO

Szóval én ezt a játékot egyáltalán NEM várom. Szerintem egy szenny.
6.
6.
Mortician
1: Jaja, én a parkolóban a bójákat húztam a fejükre. xD Az egyik achievement is az volt, hogy húzz 10 zombi fejére valami cuccot... xD
5.
5.
Mortician
4.
4.
gyonax
hmm eddig én is úgy tudtam hogy pc-re nem jelenik meg,, rem pc-re is jönni fog..
3.
3.
X360_FaNbOy
nem rossz elgondolás ez a valóságsó zombiírtás...
2.
2.
pjoco
PC-re is kijön komolyan? szuper lenne!
1.
1.
Giga0509
Ez kész! XD viccet csinálnak a zombikból.Mondjuk már az 1ben is így volt,mindig ráhúztam a zombik fejére azt a lego sapkát.Nem láttak semmit és neki mentek a falnak xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...