TGS 2009: A japán játékiparnak befellegzett?

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes kijelentéssel zárta a Tokyo Game Show-t az egyik neves játékdizájner, Keiji Inafune: véleménye szerint a japán játékiparnak befellegzett.
Érdekes kijelentéssel zárta a Tokyo Game Show-t az egyik neves játékdizájner, Keiji Inafune: véleménye szerint a japán játékiparnak befellegzett.



A Tokyo Game Show látszólag remekül sikerült, tonnányi játékot láthattak az oda kilátogatók élőben, s természetesen nem egy bejelentésre került sor, amelyek  többek között kifejezetten a japán piacra vonatkoztak. A Mega Man és a Dead Rising atyja, Keiji Inafune szerint azonban közel sem ilyen rózsás a helyzet: a japán játékpiacnak lőttek, s ezt az idei kiállítás példásan bizonyította is. Persze Inafune Capcom-munkatárs lévén a kiadó játékait kihagyta a savazásból, szerinte már csak innen kerülnek ki olyan japán játékok, amelyek tényleg jól sikerülnek - igaz, már a Dead Rising folytatását is Kanadában fejlesztik, de mi elhisszük neki!
6.
6.
Horvi14
ez télleg elég ironikus kijelentés volt vagy csak én vok hülye? :D
4.
4.
Tharathiel
3.
3.
tommy93
Hülyeség.Én a helyében büszke lennék arra hogy kapok decemberre FF XIII-et...Mert mintha jobb helyzet lenne európában.

1. Nagyon nincs igazad...De ez saját vélemény.
2.
2.
Mathia$
Túl pesszimista ez az ember, valszeg a Sony, Konami meg a Capcom jót röhögnek az ilyen állításokon.
1.
1.
dzsiádzsó
ja szerintem is Dead Rising 2, Lost Planet 2, Gran Turismo 5, PES ami kalap sz@r Fifa-hoz képest de valószínű venni fogják, és akkor sok számomra értékelhetetlen japcsi RPG-ről nem is beszélve, tényleg vége :( jaj jaaj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...