Ingyenesen letölthető az első Fable 2 epizód

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
Az eredeti terveknek megfelelően tegnap letölthetővé vált a feldarabolt Fable 2 első epizódja - ahogy azt korábban bejelentették, ezért a részért még nem kell fizetni.
Az eredeti terveknek megfelelően tegnap letölthetővé vált a feldarabolt Fable 2 első epizódja - ahogy azt korábban bejelentették, ezért a részért még nem kell fizetni.

Ugrás a galériához

Az idei GamesCom nem csupán a Fable 3 bejelentésétől volt hangos a Lionhead részéről, hanem az is kiderült, hogy a második részt öt epizódra feldarabolva újra megjelentetik az Xbox Live-on. A hősünk gyerekkorát feldolgozó epizód már meg is érkezett: körülbelül 2 gigabájtnyi letöltésre számítson az, aki az ingyenes ízelítő kipróbálása mellett dönt. A többi rész megjelenéséről és árazásáról semmit sem tudni egyelőre.

6.
6.
Raam989
Hát én a csávómmal sem ettem semmit, csak zellert, aztán mégis el-el hízott. Erő nélkül meg semmit nem ér az egész.

Példát vehetnének a japán játékokról: hurkapálcika emberkék mozgatnak meg hegyeket puszta erővel. :D
5.
5.
Ca$h
raam: nekem egy világszép csajom van, úgyhogy nincsen igazad... a titka az egésznek, hogy az izomerőt nem szabad növelni, nem szabad ételt enni csak itaokat és zöldségeket és akkor olyan bombázó maradsz, hogy el sem hiszed... ;)
4.
4.
Raam989
Copják ki a f.szt a készítők... Most fejeztem be a Fable2-t és megvettem a Fairfax kastélyt, és megittam azt a löttyöt a pincében, amitől az én jóképű kalandor csávómból egy debella randa csaj lett. Nem figyeltem oda, és véletlenül rányomtam h igya meg... És nem lehet visszacsinálni... Olyan pipa lettem, hogy le is töröltem az összes mentésemet, de előtte halomra gyilkoltam Lúgaskő lakóit...

Tanulság: ne csináljatok női karaktert, mert rondák.
2.
2.
Oliver S96
ugyan az csak ez most olyan hogy leszeded az 1. ingyen többi meg már 800 pont (szerintem)
2.
2.
Giga0509
1.
1.
Giga0509
De én ezt most még mindig nem értem.Ez ugyanaz mint a 2. rész csak most ingyenes és 5 darabba van? mert akkor nem szedem le fölöslegesen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...