Peter Molyneux nem kedveli a demókat

A Fable sorozat atyja nem kedveli a demókat, ugyanis szerinte teljesen tönkreteszik a játékélményt. Neki más elképzelése van a demó változatokról.
  • Írta: Ghost

Kommentek

#15
tjamesModerátor
#14: Ja :)
Leírtam szerintem hogy miért p.cs....olvasd el. Gael meg még jobban megfogalmazta!
de te mitől vagy így bebukva neki? bejön a bucija? :)
#14
7: És attól h neked más a véleményed mint neki akkor már ő a pöcs?
Szerintem nem mond hülyeséget. Akkor most mondjam rád h pöcs vagy?
#13
Ez hülye. A Live legnagyobb haszna a letölthető demók. Amúgy meg nem pont ugyan ez a rendszer van az XBLA-s cuccoknál? xD
#12
hát.. most nem tom mibaja a demókkal! ha vki nagyon vár egy játékot mert mondjuk a kedvenc sorozatának új része vagy vmi ilyesmi akkor úgyis megveszi h meg nem érdekli akk nem.
#11
A Jedi Outcast remek példa rá milyen is egy demó.
De Molyneux találmánya se korszakalkotó, hisz már jópár éve - mint említve is van lentebb - létezik. Példák: Tomb Raider 6, Dreamfall, DinoCrisis 2. Meg külön van pár ilyen online bolt, ahol triál formájában kipróbálható a játék, majd megvásárolható.
#10
7:Es amiota tagja lett az MS-nek,meg hulyebb es veszelyesebb.
#9
#8: Egyetértek. Az ilyen stand-alone demók a legjobbak, hisz még akkor is van értelme játszani velük, ha megvettük a teljes játékot. A Jedi Outcasté is ilyen volt.
#7
tjamesModerátor
6: Ezen szakadtam! :) Mert tényleg, igazad van, nem újkeletű dolog! :)
Ezért mondtam én rá hogy egy p.cs :)
#7
Annak idején a Desperados-nak volt jó demója, nem a játékból volt valkó hanem egy melléküldetés. A story-ból nem lőtt le semmi poént, de szorosan kapcsolódott hozzá, rendes tutorial volt a demóban, akciódús és jó vége (csattanó).
#6
Az amirol ez a majom beszel mar megint,azok az o jatekai.Egy akciojateknal,egy puzzle jateknal,egy kalandjateknal,sportprogiknal,stb,tok mindegy mikor lepsz be a jatekba egy demo erejeig.Egy RPG-nel jobb az o elgondolasa,megha ez mar letezik is.De azert elhiszem,hogy erre is o jott ra.Kedves peterunk neha kidughatna a fejet a sajat kis vilagabol,eszre is venne,hogy az o nagy talamanyai mar mukodnek evek ota,masok alltal prezentalva.Pelda erre az a rengeteg letoltheto PSN-es jatek,ahol egy az egyben az alltala vazolt ujszeru megoldas van beepitve.Persze ezt mindenki mas Trial-nak ismeri.Vegul is egy dologban megint vilagelso,o keresztelte at a trialt demora.Hajra peter,meg tobb remek talalmanyt kerek.
#5
A demo az reklám ezt senkise felejtse el. Tjames teljesen egyetértek veled ő a fejlesztő és nem a játékos.
Bele csöppeni a közepébe? Ez érdekes a Batman demójában nem így éreztem vagy másik gémnél. Szerintem ezzel csak azt bizonyítja, h szar demót tud csinálni.
Szerintem egy demó pont arról szól, h egy csöpnyi gameplay egy kis sztori és egy csatanó befejezés, h a játékost megragadja.
Nem tudom, h manapság a fejlesztőknek mi a bajuk a demókkal, mert pont a mai világban amikor egy gémet úgy híirdetnek be, h ez az Isten és ez neked kell azt amikor az ember megveszi és játszik vele akkor jón rá, h egy nagy rakás trágya. Mondjuk lehet, h ez a cél, h a szart eladják pénzért? :D
Ergo a demo kell, mert a demo jó és a barátod, mert Ő segít eldönteni, h a pénzedet mire költsd el.
#4
Megint azt a pedofil képet raktátok be róla xD

részben azért igaza van. meg tjames-nek is. :D
#3
2: Egyetértek, a "bele a közepébe" verzióhoz, nem is egyhez volt szerencsém, ha kipróbálhatnék egy ilyen új félét..akkor tán tudnék pontosabb véleményt mondani, de így első látásra elég érdekesen hangzik. :)
#2
Mondjuk én valamilyen szinten egyetértek vele, ez a "kezdjük az elejétől, és megvesszük ha tetszik" dolog nekem bejön, nem rossz meglátás. Persze jó lenne élesben látni, akkor el tudnánk dönteni, hogy kell-e ez a megoldás nekünk, avagy sem.
#1
tjamesModerátor
Ez egy p.cs!
Kit érdekel hogy szereti e a demokat???
Az ő dolga hogy olyan demokat csináljon, ami "eladja" a teljes verziót, úgyhogy, ha nem tetszik neki a "bele a közepébe" demo, csinlájon olyant, aminek a sztorija kicsit más. Mintha egy kisfilm lenne....egy mellékküldetés.
Van egy mondás, miszerint: "Aki Qrvának ment, b.sznia kell."
Nos az ő dolga az eladható játék fejlesztése, s hát mi kelthetné fel terméke iránt leginkább az érdeklődést, mint egy remekbeszabott demo?