2015-ig bizotsan lesz a Halo franchise

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.
A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.


A legtöbb Xbox 360 tulaj kipróbálta már a Halo valamelyik epizódját, amely az évek során a Microsoft zászlóshajója lett. O' Connor elárulta, hogy biztos lesz még Halo 2015-ig, vagyis hat évig, ám ezt nem csak a játékra érti, hanem ide sorolhatunk minden, a sorozattal kapcsolatos dolgot, kezdve a képregénytől egészen az akciófigurákig. Biztató szavak, remélhetjük, hogy a Microsot következő generációs konzolján is jelen lesz majd a sorozat.
10.
10.
Optimus Prime
Arról nincs hír lesz-e több Halo PC-re is? :)
9.
9.
Shadowman
Sztem ez a játék örök etalon marad mindenki számára ameddig csak él!!Értem ezalatt azokat akik az első résztől nyomják és imádják!!Nagyon kevés olyan játék van sztem ami ilyen eladásokat produkált mostanság!!De lehet rosszul tudom!!Halo mindörökké!!Halo powaaa!!!
8.
8.
Turley
6:érdekel,hogy ez mért van?talán mert aki tényleg szereti a játékot és érdekelte az ODST.aza 2.2millió ember azonnal megvette,míg akik hasonló helyzetben vannak de vártak egy kicsit aza maradék 300ezer...



"-_-"
7.
7.
Takuma Sato
Biztos állat lessz nagyon zsir volt a Halo 3 és az ODST is.

6.
6.
Mathia$
jah, az odstből is első héten 2,2milliót adtak el másodikon már csak 300ezret -.- a halo 3 az viszont nagyon ott volt az eladásokban sőt még most is jól teljesít.
5.
5.
MadDragon
Rókabőr nyúzás további 5-6 évig legalább. /flamesuit on
4.
4.
Kocsis92
amíg nem készül egy HALO Movie, addig leszarom..:DD:
3.
3.
bzsp
na ez egy jó hír:D jobb nem is lehetne...
2.
2.
Oliver S96
Frank O' Connor? a terminátor jutott eszembe xd
1.
1.
shooter1234
Ja, így biztos lessz, hogyha kb. 5 évente csinálnak 1 részt......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...