Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
Dark Void király!
Red Dead Redemption még annál is jobb!
GT5 pedig hihetetlenül atomnagy! xd
#13
huh, a GT5 nagyon aláz...
#12
A sandbox fogalmat ismertem eddig is, de ez a thememaprk elnevezés újszerű volt számomra. Nem ezeket hívták eddig lineáris játékmenetnek? 8)
#11
darealModerátor
8 a sandbox és a themepark 2 játékiparban ismert stílus, ha érdekel, akkor nézz utána wiki-n, igazából adott játék játékmenetét és az abban rejlő lehetőségeket fogalmazza meg a két fogalom.
röviden:

sandbox: a játék alapokat fektet le, a játékoson múlik, hogy mit hogy csinál, lehető legnagyobb szabadság.

themepark: a játékost beültetik egy kis csillébe, elindítják egy vágányon, majd időnként választhat, hogy jobbra, vagy balra megy, a lehető legkevesebb szabadságot adva a játékosnak, önmegvalósítás legkevésbbé jellemző (azaz pl wow-ban class rendszer, lvl rendszer, statikus világ)

szal ez a 2 fogalom nem az mmo-k sajátossága, hanem az egész játékiparra jellemző 2 alapfogalom (pl cod sorozat themepark, ofp1 és arma 1-2 sandbox, need for speed sorozat themepark, egy street legal meg sandbox)
#10
Runaway-t várom! Addig végigjátszom az előzőeket újra.
#9
8
Nem értek mmo nyelven, én csak onnan gondoltam ezt, hogy a kezelőfelülete és a grafikája is hasonló a wownak meg a fallen earthnek. Amúgy most hallok először erről a játékról.
#7
darealModerátor
3: wow alapokra? nem értelek :) épp, hogy nem sok köze van a wow-hoz, (csak annyi, hogy mmo) a wow themepark mmo, a fallen earth sandbox mmo.
egyébként a fallen earth 2003 óta készül, így nehezen ösztönözhette a fallout 3 ill akkor még a wow sem jött ki (azt 2000-ben kezdték fejleszteni, szintén sandbox alapon, csak idő közben váltottak az egyszerű megoldásokat vették alapul, így lett themepark :))
egyébként a fallout 3 nagyon elcsépelt lett, köze nincs a fallout 1-2-höz
#6
Aztarohadt GT 5 üt rendesen.
Star Wars és Runaway 3 várós még szép képek lettek.
#5
Hát nem tudom. Mostanában egyes fejlesztők azt csinálják, hogy egy kicsit kicsinosítják a képeket, hogy szebbnek tűnjön a játék, mint valójában.
#4
Dragon Age meg a Tony Hawk RIDE várandos innen:P
mellesleg ne mtudja valaki,hogy a Tony Hawk mikor jon?
#3
Rock Band: Ezmiez? Mire jön ez?
Lego Rockband: Egy hatalmas L betűt a készítők és a kitalálók homlokára.
Fallen Earth: Nem tetszett a WoW függőknek, hogy a Fallout3 jobb játék lett mint a WoW, ezért csináltak maguknak saját Fallout mmo-t WoW alapokra? Lol...
#2
darealModerátor
hmm, holnap fizu, asszem a fallen earth-t megveszem, az alpha-t és betat nyomtam, imádtam.
sw:tor remélem lesz olyan jó, mint amilyen hangulatosak a képek.
risen nagy csalódás volt, pedig vágyom már valami jó rp-re, majd a dragon age :)
#1
NFS:Nitro nem is néz ki rosszul,ahhoz képest hogy WII-s...